Dzisiaj jest 10 maja 2025, 17:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

krytyczny: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mrbyte pisze:
Forumowicze: nie poklepujcie człowieka po plecach, bo to że jest niepełnosprawny nie da mu forów jako projektantowi stron. Trzeba go prostować już teraz, niech zderzy się z rzeczywistością.

racja mrbyte dalej piszesz...

mrbyte pisze:
Podejście "jesteś OK, baw się dalej" skończy się wielkim rozczarowaniem.

sam próbowałem... rzeczywistość rzeczywistością... drugie to przesycenie rynku/sieci stronami o podobnej treści.

trueRAP, nie chodzi o to, że oni tak już mają, tylko po co człowiek, który wkłada w to co robi wiele pracy ma nagle spostrzec, że nie miało to najmniejszego sensu. Lepiej żeby posłuchał coniektórych rad i się dostosował, a nóż coś z tego będzie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nic dodaæ nic uj±æ.
Mówi³em ¿e nikomu nie ¿yczê takiej choroby jak ja, ale ty gostek z takim czym¶ na niepe³nosprawnych.
Jak jeste¶ mocny to rób se stronkê sam.
A w sprawie grafy, to fkesh mnie mêczy wiec odpada, a grafe robie sam w 90%.
Sami popatrzcie na stronê, na dole jest licznik jak go siê kliknie (Niektórzy bêd± potrzebowaæ instrukcje obs³ugi) to wejdzie siê na stronê producenta i sami stwierdzicie ¿e nie da siê go podkrêciæ
Co mo¿e potwierdziæ jaka popularno¶æ ma strona.
Nawet jak bym mia³ robiæ dla pawiana z czerwonym dupskiem, to go nie zawiodê i na pewno bêdê z tego dumny.
No i tak jest jak kiedy jaki¶ laik si±dzie do kompa i cieszy siê ¿e mu rodzina p³aci abonament.
Dobra informatycy do czego jest komenda netstat – a i netstat
Instaluje systemy operacyjne mam na to zezwolenie po ukoñczeniu szko³y cena to 70 z³
Piwa nie pije bo jestem uczulony na chmiel wódy nie lubie bo rzygam jak kot a upijam siê po jednym szampanie wiêc jest OK.(Winko sam robie)
8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marioland pisze:
Co może potwierdzić jaka popularność ma strona.

bardzo niską...

polecam sprawdzić statystyki tej stronki (na końcu lewej tabelki) na dzień 12 lutego 1214, w tym nowych 462 (zaznaczam w jednym dniu!) nie mówiąc już o statystykach innych (bardziej popularnych) wortali...

nie chwaląc się swoją stroną dziennie przekraczam bez problemów 1000 odwiedzin. Ze względu na ciągłą przebudowę engin'u strony statystyki są narazie zawieszone.

Marioland pisze:

co niektórzy chyba poproszą o trudniejszy zestaw pytań...

ogólnie komenda netstat bada aktywne połączenia protokołu TCP

Marioland pisze:
Instaluje systemy operacyjne mam na to zezwolenie po ukończeniu szkoły cena to 70 zł

do tego raczej nie trzeba mieć zezwolenia, w zasadzie to przez swoje ceny (ukłony w stronę TP) mógłbyś zostać monopolistą ;) jednak każdy (większość?) sklep komputerowy robi to w cenach 30-50zl w zależności od problemu, jaki występuje na maszynie użytkownika/klienta.

I moim postem nie chodzi tutaj o udowodnienie wyższości czy mojego obeznania, lecz pokazania Ci, że jesteś bezczelnie zapatrzony w swój świat (nie pisze tutaj o chorobie), z którego niewiele wynika, a w zasadzie wynika jedno - musisz się jeszcze wiele nauczyć![/url]

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Marioland pisze:

Pod Linuksem czy Windowsem?

Cytuj:
Instaluje systemy operacyjne mam na to zezwolenie po ukończeniu szkoły cena to 70 zł

Położyłem się i leżę :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dobre jak bym mia³ stronê kutra jest ju¿ d³u¿szy czas na rynku i do tego w nazwie Zgorzelec to mai³ bym tyle samo wej¶æ
Strona nie dzia³a³a ponad trzy miesi±ce a w TP jest odnotowane ponad 100.000 wej¶æ
Teraz musia³em zacz±æ od nowa i stronê jest dopiero od 9 tego miesi±ca wiec trochê poczekamy to zobaczymy.
A komenda pod Win XP.
70 zeta bo tak chce i tyle biorê wiêc jak kto woli to do sklepu i za 50 z³ nie ucz± jak to robiæ . :cry:

Tytuł: ??
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czy ta dyskusja to jakas marna prowokacja? Mam wrazenie,ze to co mowi Marioland i to co widze na jego stronie to inne rzeczy:)
Nie chce krytykowac, bo o gustach sie nie dyskutuje, ale to masakra:(
Czy Ty kolego chodziles po innych stronach amatorskich? Strona Twoja nie ma ani ladu, ani skladu. Moze sprawiam Ci przykrosc tym stwierdzeniem, ale co to ma wspolnego z profesjonalizmem? To jedna wielka katastrofa.
Czytales kiedys chocby jakis krotki tutorial czego nie nalezy robic na www, jak powinna wygladac i czym sie charakteryzowac normalna strona www? Po wejsciu na ta Twoja jedyna mysl jaka sie nasuwa jest troszke niecenzuralna.
Wydaje mi sie tez,ze chcesz niepelnosprawnoscia wzbudzic nasza litosc i chcesz, by patrzec na Ciebie bardziej przychylnym okiem.
Dla pracodawcy badz zleceniodawcy nie ma znaczenia czy jestes zdrowy, czy chory. Jego interesuje efekt koncowy i na pewno nie zaakceptuje jakiegos koszmaru amatora tylko dlatego, by zrobic Ci przyjemnosc.
Sam pracuje w branzy IT i powiem Ci,ze musisz wiele pracowac. Bardzo wiele. Koszta za instalacje systemu tez masz nieskromne.
Za co tyle kasy bierzesz? Za klikanie w czasie instalacji: dalej, dalej, dalej?
Czas wrocic do rzeczywistosci: dluga droga przed Toba...jesli chcesz byc dobry to wez do siebie te slowa: duzo pracuj, badz krytyczny wobec siebie i swojej pracy i sluchaj innych, bo w tym momencie miedzy innymi webmasterami tutaj sie wypowiadajacymi a Toba jest przepasc.
Pozdrawiam
Piotrek

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Użytkownikowi WRC serdecznie polecam funkcję ZMIEŃ. Warto zapoznać się z jej działaniem, i zacząć używać, bo Twoje posty nagle mogą zacząć znikać

Wiem o tym :P Ale wczoraj jakos mi sie wkrecil temat i pierwsza notka miala byc ostatnia a pozniej nastepna itd... sorry...

Tytuł:
obserwator
obserwator

szamo: pochwal sie stronka (i nie wrzeszcz nazwisk znajomych w ich miejscu pracy ;) ).

gobo007: pozdrów Anię.

Mario: nie śmiga to Twoje dzieło wiec sie nie wypowiem.

P.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

petec pisze:
szamo: pochwal sie stronka (i nie wrzeszcz nazwisk znajomych w ich miejscu pracy ;) ).

www.ksturow.pl

Piotrek pozdrawiam :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
trueRAP, nie chodzi o to, że oni tak już mają, tylko po co człowiek, który wkłada w to co robi wiele pracy ma nagle spostrzec, że nie miało to najmniejszego sensu.

Nie miało sensu dla kogo ? Mam na to trochę inne spojrzenie niż wy wszyscy. Uważam że jeśli Marioland robi to co daje mu satysfakcję i go cieszy to niech robi to dalej. Może z czasem nabierze doświadczenia i zacznie robić to profesjonalnie, tego nie wiemy.

Zresztą wiesz o tym doskonale że ja zwykle mam trochę inne zdanie niż większość :D

Nie przychylam się do chóru krytyków, moje ego nie łechce kilkukrotne skrytykowanie strony w księdze gości pod różnymi nickami ( Vip pozdrawiam :D :D :D ).

pozdro

aaaa, jeszcze coś, bym zapomniał że ma być żarcik :D

(nic osobistego, zebyś mi się tu przypadkiem nie nastroszył :) )

szamo pisze:
petec pisze:

www.ksturow.pl

Obrazek

:lol: 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

No i mamy lekk± zmianê.
No to zaczynam.
Zmiana wyg³adu dzia³u muzycznego.
Mozliwo¶c wys³ania sms do PLUSA, ERY, HEYA oraz ORANGE.
A na stronie macie kontraszotach na dowód ¿e moja strona jest popularna.
W siedem dni by³o 1995 wej¶æ i 5943 ods³on.
Fajne co nie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

trueRAP pisze:
Obrazek

Masz mnie... :twisted:

a w zasadzie to nie... firma, która zaprojektowała layout strony to właśnie discipline.pl + serwer + domena

a moja działka... engine strony i lekkie poprawki graficzne, dostosowujące stronę do "nowego" sponsora klubu i ligi, and so what now? :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

A co to ma wspólnego ze mn± czyli www.marioland.neostrada.pl
A wysy³aj sms i bastujcie trochê
Popieram zdanie jednego z was ¿e nie ka¿dy potrafi robiæ strony ale nauka czyni mistrza.
Podam przyk³ad na przyk³ad Windows tak porostu nie powsta³ te¿ od czego¶ za czeli.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

CAŁA TREŚC POSTA USUNIĘTA ZA ZŁAMANIE 5 PKT REGULAMINU FORUM /aleksander

Pierwsza żółta kartka dla Ciebie Namruf, na przyszłość hamuj z takimi tekstami. Postanowiliśmy jednak zostawić ten post, choć w zmienionej formie. Temat zszedł na złe tory, i jeśli dalej będą pojawiały się takie treści zostanie definitywnie zamknięty i usunięty. / pozdrawiam trueRAP

Namruf jezeli jeszcze raz zlamiesz regulamin zostaniesz zablokowany ! Przeginasz i wiesz o tym, sprawy wlasne zalatwaij na wlasnym podworku a nie na forum. Pozatym temat dotyczy strony a nie uytkownika marioland wiec pilnuj sie ! /aleksander

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.