Teraz ja pisze:
djjaguar05 łatwo ci oceniać innych.No to pochwal się ile w tym sezonie zaliczyłeś wyjazdów (oprócz Sopotu)?Masz możliwość to załatw sobie wolne i dalej za drużyną.Nie zapominaj jednak że meczyki 5-go i 6-go są w środku tygodnia i nie każdy jak ty ma możliwość dostania urlopiku .Chociażby ja dlatego nie jeżdżę na wyjazdy.O atmosferę się martwisz?Po co?Może chcesz być kołem napędowym dopingu.Daj z siebie wszystko i powodzenia.
Te "kurduplu" spadaj stąd.

Tutaj jest jedyne miejsce gdzie można przeczytać konkrety i newsy, a nie Twoje rady i żale "starego gajowego kibica".
[ Dodano: Czw Mar 31, 2011 8:37 am ]manzir pisze:
Mam nadzieję, że Ci którzy to czytają wezmą to sobie do serca i zrobią coś godnego pochwały. To nie nagonka z mojej strony tylko mobilizacja. Sam z chęcia należałbym do Klubu Kibica, ale prawdziwego Klubu Kibica, bo z tego naszego to tylko się śmieją, że muczą jak krowy ... tak więc trąbki do szafy !!!
Jakbym słyszał siebie, i to nie schizofrenia
życzę Ci odwagi i wytrwania, a jak chcesz sobie "podrzeć japę" przy przyśpiewce i wstydzisz się stać z "gajowymi" to zapraszamy do wspólnego kibicowania na balkonie naprzeciw KK.
![]:->](./images/smilies/077.gif)