Dzisiaj jest 09 cze 2025, 13:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
kto wychodzi z lokalu podczas koncertu płaci jeszcze raz
czyli mam rozumieć, że jak kupię bilet ale kapela mi się nie spodoba, to nie chcąc ich słuchać, będę musiał zapłacić haracz byście mnie wypuścili???? :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
czyli mam rozumieć, że jak kupię bilet ale kapela mi się nie spodoba, to nie chcąc ich słuchać, będę musiał zapłacić haracz byście mnie wypuścili???? :smt082

Dokładnie tak Turku. Ale głowa do góry - jeśli nie będziesz chciał zapłacić, kara finansowa może być zamieniona na innego rodzaju. Np. 10 godzin karnej pracy przy zmywaku w Kuźnianej kuchni. Pasuje??? 8) :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
turek pisze:

Dokładnie tak Turku. Ale głowa do góry - jeśli nie będziesz chciał zapłacić, kara finansowa może być zamieniona na innego rodzaju. Np. 10 godzin karnej pracy przy zmywaku w Kuźnianej kuchni. Pasuje??? 8) :lol:

hm... trza się będzie kurna mocno zastanowić, zanim się kupi bilet na koncert... :-?

A czy jak ktoś powiedzmy, źle się poczuje, to czy jego chęć opuszczenia lokalu będzie usprawiedliwiona i zwolniona z opłat, czy tylko w przypadku wezwania karetki pogotowia do delikwenta?

No i ostatnie pytanie, czy np. podczas ewakuacji z powodu pożaru lokalu, taka opłata też będzie pobierana? Podejrzewam, że też by osoby niechcący słuchać koncertu nie stosowały podpaleń lokalu jako fortelu do wyjścia... ]:-> ;) :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
A czy jak ktoś powiedzmy, źle się poczuje, to czy jego chęć opuszczenia lokalu będzie usprawiedliwiona i zwolniona z opłat, czy tylko w przypadku wezwania karetki pogotowia do delikwenta?

Turku, w drodze wyjątku osoby takie będą mogły wyjść bez uiszczania kary. Warunek: muszą znajdować się w stanie agonalnym i przedstawić stosowne zaświadczenie komisji lekarskiej.

turek pisze:
No i ostatnie pytanie, czy np. podczas ewakuacji z powodu pożaru lokalu, taka opłata też będzie pobierana? Podejrzewam, że też by osoby niechcący słuchać koncertu nie stosowały podpaleń lokalu jako fortelu do wyjścia.

W przypadku zdarzeń losowych typu wspomnianego przez Ciebie podpalenia czy trzęsienia ziemi, powodzi czy najazdu kosmitów oczywistą oczywistością jest, że kara zostaje zawieszona. Warunek: słuchacze koncertu muszą bezwzględnie stawić się w wyznaczonym przez Roberta miejscu i czasie celem "dosłuchania" koncertu. W przypadku nie stawienia się - karę się odwiesza i podlega natychmiastowej wykonalności.
Czy wszystko jasne?? 8) :smt021 :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Czy wszystko jasne??
nic tylko patrzeć jak teraz na koncertach, ci którzy będą chcieli uniknąć opłat za niewysłuchanie koncertu będą kombinować z
przekorny pisze:
podpalenia czy trzęsienia ziemi, powodzi czy najazdu kosmitów
luzie wszystko wymyślą by zaoszczędzić parę zetów :-? 8) :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
nic tylko patrzeć jak teraz na koncertach, ci którzy będą chcieli uniknąć opłat za niewysłuchanie koncertu będą kombinować z
przekorny napisał/a:
podpalenia czy trzęsienia ziemi, powodzi czy najazdu kosmitów
luzie wszystko wymyślą by zaoszczędzić parę zetów :-? 8) :smt044

Odradzałbym wszelkie kombinacje z dwóch podstawowych powodów. Robert ma kontakty w rozmaitych, największych agencjach rządowych, m.in. Agencji ds. Kosmitów czy NASA. Jeśli dochodzi do nadzwyczajnych sytuacji, informacje o nich najpierw otrzymuje Robert a następnie Barak Obama. Drugi powód jest bardziej prozaiczny. W przypadku wykrycia jakichkolwiek prób oszustwa, kara zostaje pomnożona przez 1000.
Doradzałbym więc wszelkim kombinatorom nieco rozwagi przy podejmowaniu prób oszustwa. 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A to wszystko przez moje CZARNE WIZJE - widziałem całe podwórko w pustych puszkach - oj mnogo tego było , resztki piwa walające się tu i tam , niestety puszka bez znaku firmowego Dobrych Klimatów a jedynie jak mawia Prezes jednej z partii ,, z marketu dla biednych '':) ,
dlatego też kto opuści Dobre Klimaty udając się na zakupy do wspomnianego dyskontu , będzie musiał ponownie za wstęp do lokalu zapłacić :)

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2011, 13:36 przez Robert Gruszecki, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

"dlatego też kto opuści Dobre Klimaty udając się na zakupy do wspomnianego dyskontu , będzie musiał ponownie za wstęp do lokalu zapłacić :)"

:smt044 The Bombaaa

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przepraszam że tak z innej beczki ale doszły mnie słuchy że Kuźnia/Dobre Klimaty mają w nieodległej przyszłości zmienić właściciela. Prawda to? i jeśli tak to jak można spytać co jest powodem takiej decyzji??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mój brak talentu do gotowania :) . Szykowałem się do tego od roku począwszy od zmiany nazwy z Kuźni na Dobre Klimaty - teraz będę się tylko zajmował ,, gotowaniem dobrych imprez kulturalnych '' :) - to pewnie wyjdzie mi lepiej :)
A zatem zapraszam

15 kwietnia koncert YELLOW CAB - wstęp wolny

22 kwietnia koncert Zespołu MECH - wstęp 20 zł

28 kwietnia Kabarety - KATARZYNA SOBIESZAK -MADE IN CHINA
PAWEŁ RESZELA - PÓŁFINALISTA PROGRAMU ,, ZABIJ MNIE ŚMIECHEM''
I GRZEGORZ HALAMA -to ten właśnie Halama - łącznie 1,5 h śmiechu - wstęp 15 zł

1 maja -ACID DRINKERS - wstęp 30 zł w przedsprzedaży a 40 w dniu koncertu
1 maja -WOLF & THE MOTHERFUCKERS

14 maja - jeszcze nie potwierdzony

10 - czerwca TURBO - wstęp 20 zł w przedsprzedaży a 25 w dniu koncertu

17 - czerwca HABAKUK I PAJHIWO - wstęp 30 zł w przedsprzedaży a 35 w dniu koncertu

19- czerwca NOCNA ZMIANA BLUESA, OBSTAWA PREZYDENTA , i jeszcze jeden nie potwierdzony - wstęp 30 zł i 35

30 czerwca- 4 lipca plener malarski w Szklarskiej Porębie - już brak miejsc :(

9-26 czerwca 30 osobowy polsko -niemiecki wyjazd na Ukrainę - jeszcze wolne miejsca :)

29-lipca -12 sierpnia OBÓZ HARCERSKI Z KURSEM NA PATEN ŻEGLARSKI w Niesulicy - koszt 870 obóz a patent dodatkowo - mamy jeszcze wolne miejsca .

13-14 sierpnia II ZGORZELECKI FESTIWAL LUDOWY a w nim między innymi zespół ze Lwowa LWOWSKA FALA , oraz FESTIWAL SMAKÓW

2--4 wrześnie III GRANICZNA KUŹNIA SZANT -

2 września I SZANCIKI dla dzieci - piracka zabawa przy zespole Zejman&Garkumpel !!! - bezpłatnie !!

14 października koncert ŁZY

28-29 października IV MISTRZOSTWA POLSKI W KLĘCIU JAK SZEWC a w nich Kabaret Hrabi , Kabaret Hlynur , Kabaret Słoiczek po cukrze ''oraz filmy SIKORY :)

Będzie jeszcze koncert ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY , ABRADAB ,

To tyle tego gotowania :) - z tym że jeszcze torby z zakupami dowiozą i coś jeszcze będzie na przekąski :)

[ Dodano: Pon Kwi 11, 2011 3:22 pm ]
SĄ WOLNE MIEJSCA DLA SPONSORÓW !!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
19- czerwca NOCNA ZMIANA BLUESA, OBSTAWA PREZYDENTA , i jeszcze jeden nie potwierdzony - wstęp 30 zł i 35
i już bez tego niepotwierdzonego, będzie ekstra dawka dobrego bluesa!!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turku, z ubolewaniem stwierdzam, że pominąłeś główną informację, jaką skierował Robert w Twoim kierunku, mianowicie:
Robert Gruszecki pisze:
SĄ WOLNE MIEJSCA DLA SPONSORÓW !!!!

:smt026 :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Przekorny jest nieuradowany bo o nim Robert zapomnial...

"Trwa nabor na pracownikow obslugujących powyzsze imprezy - w tym sluzby sprzatajace" :smt044 ]:->

Bez urazy Czarku - nie moglem sie powstrzymac i napisalem to nie dlatego, ze Ty akurat jestes autorem powyzszego posta :smt058

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 17:58 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To tak dla przypomnienie - bo i mi już się merda :)
1 maja godzina 18 .00 ACID DRINKERS - przed nimi o godzinie 17.00 WOLF & THE MOTHERFUCKERS

22 kwietnia MECH

28 kwietnia Kabarety - HALAMA - MADE IN CHINA -PAWEŁ RESZELA .

15 - KWIETNIA - YELLOW CAB

Bilety do nabycia w DOBRYCH KLIMATACH od 15 kwietnia

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Bez urazy Czarku

Jarku, ludziom Twojego pokroju wiele się wybacza a więc i o urazie nie może być mowy... :smt058

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 19:55 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 40  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.