Dzisiaj jest 09 cze 2025, 8:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

My tu gagu, gadu a czas do roboty :)
Stowarzyszenie Kuźnia , w dniach 9-26 lipca organizuje wyjazd na Ukrainę do naszego miasta partnerskiego Mirgorodu , po drodze na 2 dni zatrzymamy się we Lwowie , program wyjazdu dla zainteresowanych u mnie .Koszt wyjazdu to 500 zł za całość - resztę z kryje PROGRAM MŁODZIEŻ W DZIAŁANIU preferowany wiek to 17 -19 lat .W projekcie biorą także udział Niemcy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tymon Tymański - kompozytor, multi-instrumentalista, autor tekstów, felietonista, prozaik. Urodzony 30 września 1968 roku w Gdańsku-Wrzeszczu, od ósmego roku życia pobierał prywatne lekcje nauki na gitarze klasycznej. Swoje pierwsze zespoły prowadził już w szkole podstawowej; w latach 1982-1986 uczył się w trzech kolejnych trójmiejskich liceach. W roku 1984 założył SNI SREDSTVOM ZA UKLANIANIE, nowofalową grupę zainspirowaną Joy Division, The Birthday Party i Pere Ubu, w której śpiewał i grał na gitarze basowej (w składzie tria znaleźli się również gitarzysta Piotr Merta oraz perkusista Bartosz Szmit). W roku 1986 dostał się na anglistykę na Uniwersytecie Gdańskim, gdzie dołączył do TOTARTU, nieformalnej grupy performerskiej wsławionej skandalizującymi akcjami, obrazoburczymi manifestami oraz nowatorską poezją. Współpraca Tymańskiego z TOTARTEM zaowocowała transformacją jego muzyki i radykalną zmianą koncepcji występu scenicznego.

20 maja o godz. 20.00 zapraszamy na koncert Tymon & The Transistors.
bilety: w przedsprzedaży 15 zł
w dniu koncertu 20 zł

Bilety można kupić w Dobrych Klimatach codziennie w godzinach 14.00 - 19.00 tel. 515 233 178
lub w innym miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym 781 764 125 , ewentualnie dokonać rezerwacji meilowo.

Tytuł: GŁUPIO MI :)
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Aż głupio mi zapraszać was na następny koncert w czwartek 19.00 wstęp wolny :( . Miejsce Dobre Klimaty - Kuźnia

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zapraszam do pobrania książki http://kuzniastowarzyszenie.pl/index.ph ... allquality

Zapraszam na ostatnie koncerty przed wakacjami - później same festiwale :)

i jeszcze w sobotę o 18,30 Mariusz Kamper lider zespołu SŁODKI CAŁUS OD BUBY - poezja śpiewana wstęp 5 zł

Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 10:25 przez robert.gruszeck, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blues - już jutro , a już szykujemy szanty :) , drugi rok ,, zalewamy narybek '' :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No dobra Panie Grucha, wakacje wakacjami, ale miło byłoby posłuchać czegoś ciekawego w Kuźni. Szykujesz coś czy przenosisz działalność do Warszawy albo Londynu, gdzie lud wydaje się bardziej łasy na klubowe koncerty?? ;-)

Plotka głosi, że leżysz całymi dniami w hamaku przed domem, grzebiesz źdźbłem trawy w zębiskach, liczysz chmury i popadłeś w błogie rozleniwienie... Prawda to mit?? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Plotka głosi, że leżysz całymi dniami w hamaku przed domem, grzebiesz źdźbłem trawy w zębiskach, liczysz chmury i popadłeś w błogie rozleniwienie...
Dementuję! Nieprawda!!! Byłem wczoraj osobiście na polu walki i widziałem, jak Grucha w pocie czoła uwijał się z remontem lokalu!!! Biegał w te i nazad z pustą taczką, po lokalu, bo nie miał nawet czasu jej załadować, taki ma zapieprz!!! :grin:
przekorny pisze:
Szykujesz coś
No ba!!!! Zaskoczy wszystkich widziałem wczoraj na stoliku negocjacyjnym stała makieta nowej Kuźni - oko Ci zbieleje ;) 8) :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
na stoliku negocjacyjnym stała makieta nowej Kuźni

Na Twoim miejscu nie wspominałbym o NOWYCH obiektach - to temat dość drażliwy w ostatnim czasie :oops: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Na Twoim miejscu nie wspominałbym o NOWYCH obiektach - to temat dość drażliwy w ostatnim czasie
Oj tam, oj tam jak NOWY obiekt powstaje z prywatnej inicjatywy, to gdzie tu drażliwość ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

II edycja Zgorzeleckiego Festiwalu Ludowego a w nim Festiwal Smaków Pogranicza :) zapraszam na imprezę folkową :) wystąpi ok 20 zespołów z Dolnego Sląska i Saksoni a dodatkowo przygotują próbki domowych smaków :) a dla zainteresowanych chłopskim jadłem przepisy wykonania , będą także wyroby rękodzielnicze .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kiedy jakiś hiphopowy koncert, dla młodzieży?:) myśle że moglibyśmy się porozumieć w tej kwestii :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gregor chwała Ci za taki pomysł- gdyby była możliwość pomocy chętnie też bym się na to pisał.

A jeśli chodzi o przykładowe pozycje kogo można by było zaprosić to od września rusza trasa koncertowa Sokoła i Marysi Starosty z materiałem Czysta Brudna Prawda ewentualnie reprezentantów wytwórni step records Piha i Chadę< słyszałem plotki że mają grać wspólną trasę z promującą nadchodzący DR2 i WGW> nie mówiąc już o moim osobistym faworycie czyli Tym Typie Mesie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przykro mi , ale kompletnie nie czuję tej muzyki :( , te parę koncertów które robiłem to jakoś same sie ,, nagrały'' , nie potrafię sie w tym poruszać , ale jeśli ktoś sie tym by zajął / a coś mi sie przypomina że ktos tu sie wyrywał do organizacji / to chętnie pomogę jeśli będzie chciał i miał siły zorganizować taki koncert .
Natomiast poruszam sie dobrze w szantach :) , zapraszam na GKS Zgorzelec :) dlatego też zapraszam juz na III edycję GranicznejKuźniSzant :) - wychodzi na to że impreza ta zadomowi sie na dłużej przy naszej wodzie granicznej :) , dla lubiących folk , rarytasem będzie występ STARYCH DZWONÓW - ojców założycieli ruchu szntowego w naszym kraju :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no więc się zgłoszę napewno i przedyskutujemy to :) dodatkowo mogę urozmaicić repertuar o jedną z najbardziej szanowanych grup reggae w Polsce, więc myśle że znajdziemy wspólny język :):) tylko prosiłbym Robercie o info na Priv kiedy moge Ciebie zastać w Kuźni, bądz nr telefonu. Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tel - do mnie to 663559384 - dzwoń długo lub sms :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.