jojo pisze:
Hakuna chyba nie mówisz poważnie? powiedz mi analizując każdą pozycję w lidze 2 i 3 z polskich opcji , kto za podobne pieniądze jest lepszy od niego. Zamojski, Waczyński zarabiają podobne pieniądze a o wiele więcej wnoszą do ofensywy swoich zespołów.
Na starcie. Widzę jesteś poinformowany w kwestiach finansowych, także proszę powiedz mi ile zarabiają. Zgadzam się Waca i Zamojski są lepsi od Chylińskiego, ale poza naszym zasięgiem finansowym.
jojo pisze:
A między nami mówiąc koleś jest przepłacony oraz przereklamowany. Cel i Kulig mają większe perspektywy przed sobą niż Chyliński.
Znów twierdzisz że jest przepłacany, tak więc zapytam się jeszcze raz ile zarabia Chylu. Pod jakim względem przereklamowany bo nie rozumiem? Zgadzam się Cel i Kulig są młodsi mniej doświadczeni i na pewno są bardziej perspektywicznymi zawodnikami, co dalej nie oznacza że lepszymi.
jojo pisze:
Poza tym jeszcze , zastanówmy się czysto teoretycznie czy Anwil, Trefl lub Asseco Prokom porwaliby się na niego??
Nie mieli okazji bo Chylu od razu po zakończeniu sezonu podpisał nową umowę. Gwarantuje Ci że Trefl i Anwil mogli by się na niego skusić.
jojo pisze:
BTW. wolałbym nawet Roszyka od niego, który dziś jest znacznie tańszy.
Teraz to się uśmiałem . No ale każdy ma swoje zdanie.
jojo pisze:
Na czwórce nie będzie żadnego nowego gracza poza Celem i Gabińskim
Cytuj:
Budowa składu drużyny trenera Miodraga Rajkovicia zbliża się ku końcowi. Klub poszukuje jeszcze gracza na pozycję rozgrywającego i silnego skrzydłowego.
Rozumiem że wiesz lepiej od Łuczaka. Nie no ok niech Ci będzie.
Uważam że Chyliński na dzień dzisiejszy jest bardziej wartościowym graczem od Kuliga i Cela i zdania nie zmienię. RS może nie miał najlepszą, ale w play off nie jednokrotnie pokazał że potrafi być liderem zespołu czego nie można powiedzieć o Celu i Kuligu, który u Winnickiego się zupełnie nie sprawdził. Ok dołączył później , dlatego chcę zobaczyć co pokaże w kolejnym sezonie. Nie zapominajmy że Chylu jest bardzo dobrym obrońcą, często kryje rozgrywających, Kulig z Celem raczej do demonów obrony nie należą. Ty będziesz podwał swoje argumenty a ja swoje także ta rozmowa do niczego nie doprowadzi także kończę