Dzisiaj jest 11 maja 2025, 0:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

jak to zwał tak to zwał może być i skrzywienie :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

A co bêdzie jak kto¶ nazbiera caaaaaa³y koszyk smardze. :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Byłam wczoraj ze znajomymi na kilka godzin po południu w Węglińcu, wtedy odbywały się tam zawody drwali ;) Po raz pierwszy byłam na "grzybobraniu" i muszę przyznać, że naprawdę mi się podobało :) Fajna atmosfera, dużo ludzi, mnóstwo atrakcji, stoisk z czym-się-tylko-chce itd. ;) Jednym słowem: przyjemna impreza :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Byłem tam w sobotę i niedziele.
Impreza patrząc całościowo bardzo udana i bardzo fajna.
Własciwie przyrównując ją do Dni Miasta w Zgorzelcu mozna zaryzykowac stwierdzenie,że tam jest dużo lepiej.
Pierwsza sprawa ,nie ma rewii mody typu ,dres plus wytapetowana lalka.Nikt nie szuka dymów,wszyscy sa spokojni i dobrze się bawią.
Dużo ludzi tzw.Babmbrów.Czyli bywalców Woodstoku,ogólnie przyjaźnie nastwaionych.Rysują się kontrasty typu starsza babina w żorrzetach prosto z kościoła, kontra jakiś młodzieniec z dredami ubrany na czarno obok niej,ale nikomu to nie przeszkadza i nikt nie widzi problemów.
Podejście i zachowanie ludzi wszystkich,bardzo dobre.
Nie było totalnie pijanych ludzi, zwłasza łepków po 13 lat.
Przez dwa dni i nie wiedziałem prawie nikogo uwalonego w trupa.
Wiadomo kilkanaście osób w stanie wskazującym,ale pozatym nic.
Przez dwa dni nie wiedziałem tez ani jednego starcia ,bójki czy nawet pyskówki.
Piwa z beczek nie piłem ,bo byłem akurat samochodem.
Ale mało kto je pił czyli jak zwykle ,duża zawartość wody.
Większośc ludzi spożywała browar z ABC .ew innego spozywczego.
Wesołe miasteczko też fajne ale za drogie.Chociaz na brak klientów nie narzekało.
Zastanawiam się tylko dlaczego impreze prowadził Olgierd Ponixnik były albo obecny burmistrz Lubomierza.
Facet jako wodzirej świetny,widziałem go w Lubomierzu i tam i tu prowadzenia bardzo dobre.Moze dlatego władze go tu zaprosiły.
Widać,że na impreze przjerzeżdają ludzie z coraz dalszych okolic.
Rejestracje z Żagania ,Zielonej Góry,Głogowa ,Jeleniej,Bogatyni,Legnicy .
Także z roku na rok coraz lepiej.
I co jawazniejsze ani jednego plakatu z gębą lokalnego aparatczka typu ppłk.Fiedorowicz, czy inny pajac.Zero agitacji politycznej i to niewatpliwie największy plus.
Ani jednego hasła typu:impreze sponsoruje Starostwo czy inny ośroedek władzy.
Stał na remizie plakat z napisem"Urząd mista i Gminy Węgliniec.I nic pozatym.
Nie było straganaów z damską bielizną i innymi pierdołami.
Taki standard ostatnimi czasy akurat tam ominiety.
Były zabawki ,kapelusze,jakieś pamiątki nic pozatym i to wystarczyło.
Oczywiście nie udało się uniknąć małej wpadki,mianowicie nagłośnienie.
Stwierdzam,że albo człowiek ,który ustawiał sprzet nie bardzo wiedział którą gałką pokręcić albo czas zainwestowac w coś nowszego.
Wydaje mi się,ż eten ,który tym steruje w czsie konceru powinien miec stanowisko wśród widowni ,a nie z boku sceny.
Było za dużo basu.Wokal był bardzo słabo słyszalny.
Na poczatku każdej piosenki trudo było zgadnąć jaka to.
Za rok możan zaproponować albo zmianę nagłośnienia albo inna regulacją sprzętu.
Koncert T.LOVE jak równiez Lady Pank,bardzo udany.
Nie można było odnieśc wrażenia,że zespoły przyjechały odwalić swoje i się zwinąć.
Było ciekawie i za rok myślę,że będzie jeszcze lepiej.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Więc może coś z mojej strony. coprawda wyjść na plac nie bardzo miałam kiedy (dużo roboty) ale patrząc na bawiących się ludzików to chyba całkiem nieźle było ? Naszym głównym założeniem jest to,że impreza jest dla LUDZI. Nie jest to nadufany spęd vipów , którzy mają ogromny plac dla siebie a reszta wisi gdzieś daleko na barierkach. Co do prowadzenie imprezy przez pana Poniźnika-jest on naszym konferansjerem od wielu lat.Po prostu facet w tej roli się sprawdza-ma gadane. Myślę , że impreza wypadła dobrze. I też czekam na galerie :D

Tytuł:
VIP
VIP

Dyskoteka Muzycznego Radia, kabarety, zabawy, konkursy, marsz na orientację, T-Love, Lady Pank i przede wszystkim Międzynarodowe Mistrzostwa w Zbieraniu Grzybów. Święto Grzybów w Węglińcu, bo o nim mowa można zaliczyć do jednej z bardziej udanych imprez w tym roku. Pierwszy raz od kilku edycji nie padał deszcz, co sprzyjało młodym rodzinkom do "wypadów" spacerowych. Zawodnicy nazbierali łącznie 250 kg grzybów. Zapraszam do obszernej galerii zdjęć.

http://www.foto.zgorzelec.info/index.php?k_d=444&

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ernesto nie tylko Zielona Gora i Głogów :) My przyjechalismy ze Szczecina do Weglinca :) Pozdrawiam...fajna impreza to jest :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świetnie, żę impreza jest tak popularna.Nie tylko Szczecin-była też dziewczyna z Kędzieżyna Koźle ! (Pozdrawiam Agnieszko) .Z tego co piszecie wynika , że wam się podobało.Za rok postaramy się zrobić to wszystko jeszcze lepiej. Fajnie było-szkoda,żę już koniec :(

Tytuł:
rekrut
rekrut

Asiek jesli tylko powiesz, ze za rok bedzie Lady Pank :D to Szczecin zawita ponownie :) ogolnie fajne nastawienie bardzo przyjaznych ludzi w Weglincu :)chetnych do pomocy :) wielki plus dla was za zaproszenie Lady...załuje, ze nie przyjechalismy dzien wczesniej na T.Love równiez i inne atrakcje...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.