Dzisiaj jest 12 maja 2025, 0:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

no dobrze, rozumie, denerwuje Cie to co napisalem i nie powinno tu tego byc prawda? to adekwatnie po co jest napisane: zalatwilem to, zalatwilem tatmo, musze zrobic jeszcze to i tamto...? no powiedz mi... pomysl jako normalna osoba ktora miala by przyjsc na impreze ot tak, jako nieorganizator. Jestes zwyklym czlowieczkiem, o powiedz mi, obchodzilo by Cie to to jest zalatwione a co jeszcze nie? Nie! Ty wiesz ze bedzie impreza - fajnie :) bedzie, ale TY idziesz na gotowe i nie obchodzi Cie tam, co jest zalatwione a co nie - dla mnie takie pisanie jest dziwne... w 1000000000% nie zawitam na imprezie! pozdrawiam i wiecej sie nie wypowiadam, bo mam doczynienia z ludzmi, ktorzy po raz pierwszy cos organizuja i nie wiedza co maja za ogon zlapac. pzdr

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona napisał:
Cytuj:
mam doczynienia z ludzmi, ktorzy po raz pierwszy cos organizuja i nie wiedza co maja za ogon zlapac

I tu się mylisz ;)

Z drugiej strony poniekąd przyznaję Ci rację, że nie każdego interesuje przebieg działań w czasie organizacji, lecz teraz jest już za późno, aby cofnąć czas. Weź pod uwagę również to, że niektórzy z forum chcieli być na bieżąco ;)

Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 19:23 przez kasia145, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

po czesci racja, po czesci nie, a wiec jest ok :) czasu nie da sie cofnac ;) pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
wiesz, Twoje teksty zaczynaja juz mnie nudzic, porpstu nie wiecie jak macie odpowiadac i sie zwieszacie na to co pisze, bo jak napisalem o krzy i o Tobie i SQurze to nie wypowiedzieliscie sie na temat prawie nic, tylko uciekacie od odpowiedzi. Nie interesuje mnie, co robiliscie, gdzie graliscie, gdzie wy nie byliscie... ja poprostu chce potwierdzic ludziom to, co tam napisaliscie, ale jak narazie nic z tego.

chcesz potwierdzić ludziom to co tam jest napisane to kup archiwalny trzydziesty siódmy numer magazynu "Laif", zeskanuj i zamieść to na forum :!: Pamiętasz co mi odpowiedziałeś w naszej rozmowie na GG na moją propozycję, że zaraz zeskanuje i ci wyśle :?: :!: ...więc jak już sobie przypomniałeś, to poraz kolejny oświadczam Ci, że ja nie będę nikomu niczego udowadniać :!: Zwłaszcza Tobie :!: Ci co kupują "Laif'a" (albo kupowali - bo teraz jest to już beznadziejny magazyn) mają napisane czarno na białym: "Gruda, SQura" :!: Nie wierzysz to idź se kup archiwalny numer o numerze 37 i mnie nie denerwuj :!: :twisted:

Cytuj:
to ja bede pisal, bo poznalem wiele osob na tym forum i bede pisal o tym co zalatwilem...

1) teraz ide do sklepu na zakupy - zakupy zrobione
2) pozniej ide do kolegi na chwile pozyczyc zeszyt - zeszyt przepisany
3) a pozniej pogram sobie w jakas giere - teraz gram :)

a kupe zrobileś :?: tyłek wytarłeś :?: rączki umyłeś :?: a może kleksika na gaciach zostawiłeś :?: :lol: :lol: :lol:
Nazwa tematu brzmi "Progressive Night" więc jest to temat traktujący o imprezie, pozatym w naszym kraju jest wolność słowa i mogę sobie tutaj pisać wszystko co jest zgodne z regulaminem forum oraz z polskim prawem :!: Jeżeli Cię te informacje nie interesują to nie czytaj i nie pisz w tym temacie :!: Temat był założony po to, żeby każdy mógł mieć jakiś wklad w ten projekt, żeby ludzie widzieli że młodzież w tym mieście potrafi coś zrobić, i żeby wszyscy którzy się tym zainteresują i zechcą nam pomóc wiedzieli na bierząco "co jest grane". A więc pragnę Cię poinformować, że założenie tego tematu spełniło w stu procentach swoją rolę, o czym świadczy liczba wyświetleń tematu :!: Widzę, że w Twoim rozumowaniu jest to tylko zwykła impreza :lol: i widzę, że raczej nie pojmiesz o co chodzi w tym wszystkim, ale to jest już tylko i wyłacznie Twoja indywidualna sprawa... "Grzybiarze" jak remontowali Grzybka to też założyli sobie temat, później wynieśli się z forum i co... niestety lipa :!: nie mają pradu :!: :!: :!: Szkoda, że im wtedy niepisałeś, że nie interesuje Cię to, że np. posprzątali scene. Ja uważam, że fajną sprawą jest zamieszczanie informacji o tym co się zrobiło... I jeszcze jedno :!: Jeżeli cokolwiek jeszcze będę robić w tym mieście, to napewno na tym forum znajdzie się temat o tym, czy tego chcesz czy nie :!: :!:

Cytuj:
w 1000000000% nie zawitam na imprezie! pozdrawiam i wiecej sie nie wypowiadam
...
Cytuj:
po czesci racja, po czesci nie, a wiec jest ok czasu nie da sie cofnac pozdrawiam
to po co znowu piszesz :?: nie chcesz przyjść to nie przychodź, podobnie głupie teksty na GG, że plakaty są mało czytelne... wiem, że został popełniony błąd podczas ich tworzenia i uprzedzano mnie o tym przed oddaniem ich do druku :!: Zamiast komentować, to trzabyło zglosić się na ochotnika i zrobic lepszy plakat.

Nie odpowiada Ci Krzy, albo inni artyści to powiedz im to prosto w twarz :!: Jeżeli masz jakiś konflikt z Krzy to zgłoś się bezpośrednio do niego a nie do mnie :!: ...nie obchodzą mnie wasze porachunki i nie życzę sobie zamieszczania, np. linków do "jego" strony WWW w tym temacie, ponieważ ja do tego nic nie mam i są to porachunki tylko i wyłącznie pomiędzy nim a twórcą tej strony :!: Chcesz o tym porozmawiać to załuż sobie nowy temat na forum i tam se gadaj.

Aha i jeszcze jedno: impreza jest tylko malutką częścią projektu, jest to tylko początek czegoś większego, nie koniecznie związanego z imprezami :!: ...jeżeli impreza nie wypali to cały plan się posypie. Szczegolow znać nie musisz, bo na co Ci to :?: :!: ...żebym znowu wysłuchiwał jakieś wrzuty na GG :?:

.....n/c :?

Tytuł:
obserwator
obserwator

stary, ja moge Ci napisac tylko to: pocaluj mnie w ****!! i jeszcze jedno, nie krzycz na forum, tylko pisz normalnie, bo to siwadczy o towjej kulturze osobistej... widac jak sie do ludzi zwracasz, skoro mowisz, zebym nie pisal ze nie przyjde - ok, pisalem Ci wczesniej na GG ze nie przyjde, to po kiego grzyba codziennie mi piszesz i podniecasz sie denna impreza, na ktorej bedzie brod smrod kila i mogila? - poprostu no comment tego co robisz... nara

oto przyklady:

2006-10-21Alien12:38:46www.citylights.zgorzelec.info
3 listopad, sala widowiskowa MDK w Zgorzelcu
pikne

2006-10-12Alien22:23:24wyskoczysz 3 listopada

itd... a ze nie przyjde napisalem:

2006-10-12Kona, Dj Kona22:23:35nawet nie ide

wiec po co mi nadal dupe trujesz o imprezie, skoro wiesz wszystko dokladnie... zal mi Ciebie

edit: z KRzy nie mam porachonkow zadnych! chociaz jestem z nim sklocony po czesci, ale rozmawiac rozmawiamy normalnie... a o co? - nie Twoja sprawa. Ale skoro cos piszecie na temat imprezy to piszcie to razem i bez sciem

a co do plakatu - no comment, nawet bym reki do takiej imprezy nie dolozyl... zreszta, nie chce mi sie tlumaczyc, bo nie jestes z policji, a jak jestes to juz Twoja strata bo i tak tego robic nie bede... poprostu dyskutujcie sobie tutaj dalej, walcie sciemy dalej a wszystko bedzie ok ;)

nom, a boruty, haki etc robicie sobie sami :) a nie ludzie Wam!

:lol: :lol: :lol: milej imprezy :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
edit: z KRzy nie mam porachonkow zadnych! chociaz jestem z nim sklocony po czesci, ale rozmawiac rozmawiamy normalnie... a o co? - nie Twoja sprawa.

hehe
Obrazek
Cały czas temat kręci się wkół niego. To jest tylko to co zostało wyszukane po wpisaniu wyrażenia "krzy" 8) Hmmm... może jakiś kompleks małości masz :?: :lol: ...że on gra a nie Ty, cały czas wszystko negujesz, nic Ci się nie podoba... Może czas najwyższy, żeby jakiś specjalista się Tobą zajął :?: Jak masz jakieś małe problemy to idź do urologa :lol: :lol: :lol: Ja Ci dobrze radze bo wiesz, za parę lat może już być z Tobą naprawdę źle i niedobrze :lol: :lol: :lol:

I nie cwaniakuj mi tutaj z wycinkami rozmowy - też mógłbym naprawdę ciekawe fragmenty powycinać, ale tak jak już napisałem wyżej - to Ty masz jakieś malutkie problemy... :lol: ...może kiedyś uda Ci się udowodnić jakieś swoje racje (wierzę w Ciebie :wink: ) :lol: ale najpierw zgłoś się do specjalisty :wink:

Cytuj:
to po kiego grzyba codziennie mi piszesz i podniecasz sie denna impreza

i kto Tu ludziom wciska kit :lol: ośmieszasz się :lol: Za to możesz być dumty z tego, że jako jedyna osoba z mojej listy GG napisałeś do mnie jak malutkie dziecko z malutką prośbą - żebym pokazał Ci "plakacik" :) fajnie <głaszcze> chcesz lizaczka :?: :lol:
Malutki chłopczyk z malutkimi problemami... jak nie Krzyżaczek to plakacik... ehh... co ja z Tobą mam :?: :lol: :lol: :lol: Może powinieneś porozmawiać z kimś o swoich problemach :)

PS. Jeżeli wystraszyły Cię te wykrzykniki w moim poprzednim poście to tatuś bardzo przeprasza, byłem zdenerwowany i jutro jak będziesz dzielny u pana doktora to dostaniesz lizaczka :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
VIP
VIP

chłopaki, że tak się brzydko wyrażę: spadajcie na priv, bo wam temat zamknę !

Tytuł:
pismak
pismak

...mówiłem Ci, że wujek będzie krzyczeć... :(

pseplasam, już nie bede, ale to on zaczal... :wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Chciałem tu luknąć aby się dowiedzieć czegoś więcej o imprezie... a tu co „walka kogutów”. Nie wiem kona co cię ugryzło, masz jakieś porachunki z krzyżakiem, zazdrościsz mu, że zagra czy to jakieś skrzywienie z dzieciństwa, ale zostaw tego biednego DJ-a i organizatorów imprezy. Oni mają na prawdę inne sprawy do roboty.
Swoją drogą trzeba się pilnować. Teraz zasada nr 1 to nie podpaść konie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nikomu niczego nie zazdroszcze, bo propozycje od Ciebie dostalem, zeby tam zagrac, ale nie chcicalem i nigdy nie bede chcial... A teraz zycze wam milej i udanej imprezy, 3majta sie, nie bede ruszal .... bo smierdzi :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chłopaki skończcie ten temat ...............

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Proponuję dać Konie umysłowego bana - skoro z góry zakłada, że impreza będzie do kitu to najwidoczniej jest jakimś prorokiem, a z takimi lepiej nie zaczynać, bo rzucą na nas klątwę... ;)
Dajmy sobie wszyscy z nim święty spokój, niech się chłopak dalej bawi ;) A my wykonujmy spokojnie swoje obowiązki, aby udowodnić ludziom jego pokroju, że się mylą i że 3.11 będzie naprawdę fantastyczny.

Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Moze i bedzie :) dlatego pisze po raz kolejny, ze zycze udanej imprezy. Ja wyrazam tu swoje mysli i przemyslenia. NIe pisze, ze zycze wam zeby impreza byla taka i owaka itp.... Pisze pozytywanie, UDANEJ, jezeli umiesz czytac. Dobra, juz naprawde z tym koncze ;) pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona napisał:
Cytuj:
i podniecasz sie denna impreza, na ktorej bedzie brod smrod kila i mogila?

Cytuj:
Pisze pozytywanie, UDANEJ, jezeli umiesz czytac

Zaprzeczasz czasem sam sobie... ;)

Ale koniec już, naprawdę. Nie ma sensu się spierać, żadne z nas nie ustąpi przecież... ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

w pierwszej czesci, wyrazam to co mi sie wydaje....

ale nie zycze wam nie udanej! - w tym sensie

wydaje mi sie ze bedzie tak tak i siak, ale moze byc inaczej, ja poporstu wyrazam mysli

a zycze wam jak najlepiej, bo niczego nie zazdroszcze, bo naprawde nie ma czego... wiem ze jestem w tym duzo pracy i doceniam to co robicie - ciesze sie ze sa osoby, ktore chca takie imprezy robic w Zgorzelcu, bo naprawde cos moze zaczac sie dziac - wkoncu.

Moje mysli sa tylko i wylacznie moimi spostrzezeniami, ktore uzylem wlasnie tutaj, na forum publicznym, poniewaz nikt mi tego nie zabroni...

Razem z kolegami tez organizwalismy impreze, i tez byly takie wypowiedzi, wiec w tym temacie bede pisal tak, jak bylo pisane w tamtej. Alien_zgc tez sie w nim wypowiadal i snul rozne refleksje... nie wiem czy to byl dokladnie on, czy jego mlodszy brat czy siostra.. nie znam go, nie znam jego rodziny, ale skoro on pisal, to ja tez bede.

W dalszym ciagu chce podkreslic to, ze kazdy forumowicz moze tutaj swoje 4 litery "wrzucic" i wg mnie nie jest nic zlego w tym, co pisze ja i co pisze kazdy inny. Robie to, bo chce, wy robicie impreze - bo chcecie. I na tym wlasnie rzecz polega... Skoro ma sie toczyc rozmowa o imprezie i o tym co na niej bedzie/bylo itp to sie toczy :lol:

pzdr

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.