Cytuj:
wiesz, Twoje teksty zaczynaja juz mnie nudzic, porpstu nie wiecie jak macie odpowiadac i sie zwieszacie na to co pisze, bo jak napisalem o krzy i o Tobie i SQurze to nie wypowiedzieliscie sie na temat prawie nic, tylko uciekacie od odpowiedzi. Nie interesuje mnie, co robiliscie, gdzie graliscie, gdzie wy nie byliscie... ja poprostu chce potwierdzic ludziom to, co tam napisaliscie, ale jak narazie nic z tego.
chcesz potwierdzić ludziom to co tam jest napisane to kup archiwalny trzydziesty siódmy numer magazynu "Laif", zeskanuj i zamieść to na forum :!: Pamiętasz co mi odpowiedziałeś w naszej rozmowie na GG na moją propozycję, że zaraz zeskanuje i ci wyśle

: :!: ...więc jak już sobie przypomniałeś, to poraz kolejny oświadczam Ci, że ja nie będę nikomu niczego udowadniać :!: Zwłaszcza Tobie :!: Ci co kupują "Laif'a" (albo kupowali - bo teraz jest to już beznadziejny magazyn) mają napisane czarno na białym: "Gruda, SQura" :!: Nie wierzysz to idź se kup archiwalny numer o numerze 37 i mnie nie denerwuj :!:
Cytuj:
to ja bede pisal, bo poznalem wiele osob na tym forum i bede pisal o tym co zalatwilem...
1) teraz ide do sklepu na zakupy - zakupy zrobione
2) pozniej ide do kolegi na chwile pozyczyc zeszyt - zeszyt przepisany
3) a pozniej pogram sobie w jakas giere - teraz gram
a kupe zrobileś

: tyłek wytarłeś

: rączki umyłeś

: a może kleksika na gaciach zostawiłeś

:
Nazwa tematu brzmi "Progressive Night" więc jest to temat traktujący o imprezie, pozatym w naszym kraju jest wolność słowa i mogę sobie tutaj pisać wszystko co jest zgodne z regulaminem forum oraz z polskim prawem :!: Jeżeli Cię te informacje nie interesują to nie czytaj i nie pisz w tym temacie :!: Temat był założony po to, żeby każdy mógł mieć jakiś wklad w ten projekt, żeby ludzie widzieli że młodzież w tym mieście potrafi coś zrobić, i żeby wszyscy którzy się tym zainteresują i zechcą nam pomóc wiedzieli na bierząco "co jest grane". A więc pragnę Cię poinformować, że założenie tego tematu spełniło w stu procentach swoją rolę, o czym świadczy liczba wyświetleń tematu :!: Widzę, że w Twoim rozumowaniu jest to tylko zwykła impreza

i widzę, że raczej nie pojmiesz o co chodzi w tym wszystkim, ale to jest już tylko i wyłacznie Twoja indywidualna sprawa... "Grzybiarze" jak remontowali Grzybka to też założyli sobie temat, później wynieśli się z forum i co... niestety lipa :!: nie mają pradu :!: :!: :!: Szkoda, że im wtedy niepisałeś, że nie interesuje Cię to, że np. posprzątali scene. Ja uważam, że fajną sprawą jest zamieszczanie informacji o tym co się zrobiło... I jeszcze jedno :!:
Jeżeli cokolwiek jeszcze będę robić w tym mieście, to napewno na tym forum znajdzie się temat o tym, czy tego chcesz czy nie :!: :!: Cytuj:
w 1000000000% nie zawitam na imprezie! pozdrawiam i wiecej sie nie wypowiadam
...
Cytuj:
po czesci racja, po czesci nie, a wiec jest ok czasu nie da sie cofnac pozdrawiam
to po co znowu piszesz

: nie chcesz przyjść to nie przychodź, podobnie głupie teksty na GG, że plakaty są mało czytelne... wiem, że został popełniony błąd podczas ich tworzenia i uprzedzano mnie o tym przed oddaniem ich do druku :!: Zamiast komentować, to trzabyło zglosić się na ochotnika i zrobic lepszy plakat.
Nie odpowiada Ci Krzy, albo inni artyści to powiedz im to prosto w twarz :!: Jeżeli masz jakiś konflikt z Krzy to zgłoś się bezpośrednio do niego a nie do mnie :!: ...nie obchodzą mnie wasze porachunki i nie życzę sobie zamieszczania, np. linków do "jego" strony WWW w tym temacie, ponieważ ja do tego nic nie mam i są to porachunki tylko i wyłącznie pomiędzy nim a twórcą tej strony :!: Chcesz o tym porozmawiać to załuż sobie nowy temat na forum i tam se gadaj.
Aha i jeszcze jedno: impreza jest tylko malutką częścią projektu, jest to tylko początek czegoś większego, nie koniecznie związanego z imprezami :!: ...jeżeli impreza nie wypali to cały plan się posypie. Szczegolow znać nie musisz, bo na co Ci to

: :!: ...żebym znowu wysłuchiwał jakieś wrzuty na GG

:
.....n/c