azja:
Cytuj:
Przekorny - zgadzam się całkowicie ze Smektałą - dla mnie Jakuby w polskim/zgorzeleckim wydaniu też są kompletną klapą. Jestem przekonana na 100%, że pan Zdzisław zrobiłby za te same pieniądze coś, na co warto byłoby pójść, ale jestem też przekonana, że MF zrobi coś w tym kierunku.
Ręce mi opadają jak to czytam. Przecież wyraźnie zaznaczyłem, że wywiad przeprowadzony ukazał się
7.10.2005A to znaczy, że Mirek F. nie miał i nie ma zamiaru niczego zmienić. Gwarantuję Ci, że czytał to wydanie Powiatowej, wiedział o deklaracji Smektały i,...nic. Kolejne, tegoroczne Jakuby znowu poraziły bezguściem, zielonymi piwnymi namiotami Maciusia, tandetnymi straganami z jeszcze bardziej tandetnymi towarami na sprzedaż. Nota bene, zapytaj swojego guru Fiedkę kto pobierał opłaty od handlowców za tzw. placowe i dlaczego nie robiło tego miasto??? Przypominam, że festyn trwał 3 dni a stoisk handlowych było ponad 100 (sam liczyłem!!). Mało tego, w jego mniemaniu, co wielokrotnie podkreślał, impreza ta udała się w 100%. Skoro tak, jak możesz liczyć na to, że cokolwiek będzie chciał w niej polepszyć??
Cytuj:
Podejrzewam, że RG nie da sobie rady.
Twoje podejrzenie niewiele mnie obchodzą. Zauważyłem w Tobie zachwyt Fiedką i cokolwiek ktokolwiek nie powiedziałby, Ty dalej z dziecinnym uporem będziesz obstawała przy swoim.
Cytuj:
Nie chcę, żeby wprowadzał swój program wyborczy do życia, bo Miasto na tym straci. Z bałaganu stworzonego przez niego długo się nie podniesiemy.
Gdybyś była w pobliżu, zaśmiałbym Ci się prosto w nos. Wylicz potencjalne straty. Co byłoby przyczyną owego bałaganu? Znowu przytoczysz swój koronny argument, że brak mu doświadczenia? Twoje kontrargumenty coraz częściej przypominają dziecięce
"nie, bo nie i już"
Cytuj:
Moim celem nie jest robienie ludziom wody z mózgu.
i cieszę się z tego, bo, bez urazy, nie jesteś w stanie tego zrobić, nawet gdybyś tego naprawdę mocno pragnęła.