Dzisiaj jest 12 maja 2025, 0:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

No to i ja Tobie pogratuluję ustanowienia pewnej reguły.
mówi ona że:
"Gdy ktoś chce być skuteczny i efektywny w swym działaniu- wtedy NIE JEST człowiekiem."

Tytuł:
pismak
pismak

Pozwolisz, ale nie jest to moja reguła życiowa.
Ja byłem, jestem i zostane człowiekiem, choć za to nieraz już w życiu oberwałem.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Witaj Marko!!!!

Swojego czasu, tj. jakieś kilka dni temu wysłałem pytanie do Ciebie. Ponieważ, jak sądzę, "nie zauważyłeś go", pozwalam sobie wkleić tekst w całości także i tutaj, z nadzieją, że dostrzeżesz go i w końcu doczekam się odpowiedzi.

Cytuj:
Głosy "kupowane" to niestety nie jedyny sposób na sztuczne zwiększenie liczby swojego "elektoratu". Krążące po mieście plotki głoszą o innym, choć nie niezgodnym z prawem procederze, zaznaczam, mianowicie o czasowym zameldowywaniu do swych mieszkan ludzi spoza okręgu wyborczego kandytata celem umożliwienia im zagłosowania już na terenie okręgu owego samorządowca, oczywiście oddając głos na "spryciarza". Sprawa wydaje się do sprawdzenia, ale zanim do tego dojdzie mam pytanie do...

Marko:
Co sądzisz o tego typu sposobach na zdobycie większej liczby głosów i czy kiedykolwiek po taki sposób w swej karierze samorządowej sięgnąłeś???

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ho ho ho przekorny, Ty i personalne, osobiste wycieczki? chcesz człowiekowi narobić syfu??? :-) Ty i takie metody?
ale powiem tak i ja jestem za tym aby Marko odpowiedział, pierzemy tu sobie brudy różne i bardzo dobrze, może jak raz się dobrze wszystko wypierze to wreszcie coś z tego wyjdzie, może nareszcie przynajmniej na rybach ludzie zaczną grać uczciwie;)

Tytuł:
pismak
pismak

Już odpowiedziałem, czytajcie w oddzielnym temacie.
Powiem tak i tylko do siebie, dlaczego tego nie widziałem?
Od tematu nigdy nie uciekałem, bo to ja go miedzy innymi wskazywałem i podejmowałem kroki, żeby przeciwdziałać takim praktykom

Tytuł:
VIP
VIP

informacja z innego tematu założonego przez przekornego i skasowanego przez admina:

przekorny pisze:
Ponieważ już dwukrotnie zamieszczałem te kilka linijek do Ciebie i nie mogłem się doczekać odpowiedzi, zakładam, że ich nie zauważyłeś, postanowiłem w ten sposób zwrócić Twoją uwagę. Potrzeba matką wynalazków, jak powiedział,...ktoś!!! :lol: 8)

Cytat:
Głosy "kupowane" to niestety nie jedyny sposób na sztuczne zwiększenie liczby swojego "elektoratu". Krążące po mieście plotki głoszą o innym, choć nie niezgodnym z prawem procederze, zaznaczam, mianowicie o czasowym zameldowywaniu do swych mieszkan ludzi spoza okręgu wyborczego kandytata celem umożliwienia im zagłosowania już na terenie okręgu owego samorządowca, oczywiście oddając głos na "spryciarza". Sprawa wydaje się do sprawdzenia, ale zanim do tego dojdzie mam pytanie do...

Marko:
Co sądzisz o tego typu sposobach na zdobycie większej liczby głosów i czy kiedykolwiek po taki sposób w swej karierze samorządowej sięgnąłeś???

Marko pisze:
przekorny pisze:
Marko:

Masz racje, nie wiedziałem, że o coś takiego pytałeś. Nawet dalej nie wiem, gdzie miało to miejsce. Może wina jest po mojej stronie, bo często przez kilka dni nie jestem aktywny z racji innych obowiązków służbowych i społecznych.

A teraz do rzeczy.

Jesteś człowiekiem, który chyba nie potrafi wyciągać logicznych wniosków z tego, co ja i wielu podobnych do mnie mówi na tym forum.
To ja głośno powiedziałem na dwa miesiące przed wyborami, że policja powinna zainteresować się takimi przypadkami.
To ja apelowałem do tych, którzy o tym mówili, żeby zgłaszali sprawę na policję lub do prokuratury, to ja informowałem, że zaapelowałem do Burmistrza Miasta, by zgłosił sprawę możliwości łamania prawa i to uczynił.

Możesz imputować, co chcesz, ale, w tym przypadku uważaj, bo ubliżasz mi, mojej naturze i moim przekonaniom.
Twoje przypuszczenia ubliżają mi, a moje czyny do tego Ciebie i nikogo nie upoważniają.
Jestem gotów zaapelować do wszystkich tych, którzy na mnie głosowali, by się ujawnili i poszli bronić mojego i ich honoru.

Kończąc powiem tak, tylko osoba, która kiedykolwiek popełniła błąd, i nie została ukarana, może o taki błąd posądzać innych.

przekorny pisze:
Chyba niedokładnie czytałeś mojego posta. Ja nie twierdziłem, że jest to niezgodne z prawem podobnie jak nie twierdziłem, że Ty tak postępowałeś. Pytałem jedynie niewinnie co o tym procederze myślisz. Wyjaśniłeś, zrobiłem screena, tak dla formalności i kończę temat. Być może jeszcze do niego kiedyś wrócimy,...?!!! 8)

Marko pisze:
Ciebie, też by poniosło na moim miejscu, zwłaszcza, że napisałeś w formie wyrzuty, że nie odpowiadam. Ja też kończę ten temat

przekorny - w ramach informacji

Ostatni raz zakładasz tak głupi wątek !!!

Jak zakładasz temat, to podaj czego on dotyczy, a nie "do marko". Poza tym nie jest twoje podwórko i nie możesz robić sobie z forum prywatnego pokoju do zadawania pytań. Jeżeli pytanie padło w temacie o kupowaniu głosów to tam powinno być kontynuowane.

Jeżeli sytuacja się powtórzy zostaniesz zablokowany za zaśmiecanie forum spamem.

Ale mnie wkurzyłeś !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.