Myrmidon pisze:
Marko powinieneś wsadzić buzię w.... i nie pisać nic na temat prezesów. To za Twoim panowaniem, Twój kolega Mirek utrzymywał nieudaczników na stanowiskach
Już było wielu, którzy próbowali zamknąć mi usta. Ale, że nowego Wicestarostę nazywasz nieudacznikiem...
Widzisz, ja nie mam, czego się wstydzić i dlatego swobodnie mogę mówić o tych sprawach, myślę, że jeśli chodzi o prokuraturę, to może jest to dobry pomysł, by zbadać działalność byłego Zarządu Centrum.
Informuje Ciebie, że były Prezes nie otrzymał za 2005 rok absolutorium i to był już sygnał, że jest duże niezadowolenie z jego pracy. Sygnały wysyłaliśmy my radni i Rada Nadzorcza, którą na wszelki wypadek też zmieniono przy jednym posunięciu.
Czy chcesz mi zamknąć usta, bo temat jest niewarty dyskusji?
A może mianowana pani Prezes nie orientuje się jak stoi jej firma finansowo, jakie ma problemy organizacyjne i co zrobiono by wizerunek centrum był inny. A może jest po to, by o tym nie mówić i nie grzebać zbyt głęboko.
Dlaczego nie korzysta się z możliwości ogłoszenia konkursu, który może podpowiedzieć tyle ciekawych rozwiązań? Czy niektórzy naprawdę chcą zaorać nasz Zgorzelec, miasto, w którym się urodziłem, mieszkam i w którym przeżyłem wiele ciekawych, przyjemnych i mniej przyjemnych chwil?