Dzisiaj jest 15 maja 2025, 12:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Nie chce mi się wdawać w polemikę z ortiz,ale to co piszesz to niezłe bzdury.
Czy ktoś kto ma rodzine prace itp.pije na ławce piwo?
Ten co to robi nie liczy się ze zdaniem otoczenia,gdyż najwazniejsze jest się nachlac i pokazac przed kolesiami jakim się jest twardzielem i jak można pojechac policję.Jemu to się udało,ale przez przypadek trafił na złego policjanta który go zabił.
Zabił go za frajer, bo przecież nie za picie piwa czy jechanie policji.
Nic bym nie powiedział gdyby to był mój ojciec,gdyż on zszedł z tego świata wiele lat temu,więc tu nie ma powodu do rozmyślań.
Druga sprawa nie jestem policjantem.
Nie lubię ich byłem karany dośc niesłusznie co wyszło w sadzie,mandatów tez mam kilka ,więc nie posadzaj mnie o to,że jestem z policji,bo wolałbym byc takim zulem jak ten co zginął niż pracowac w tej chorej instytucji.
Jak można kogoś znieważyć ,skoro mówi się o tym tak jak jest ,a osoba juz nie żyje?

Co do twojej osoby,nie czuje się upoważniony do osądzana cię,ale sądząc po postach albo naprawde masz taki zryty gar,i to co tu piszesz jest według ciebie słuszne,albo poprostu robisz sobie jaja.Ale nie wnikam różni ludzie sa na świecie.
Nie lubisz policji ok.ja też.Nie lubisz elektoratu leppera ok.ja też.
Ale jak można pisac to co ty piszesz?
Czy to wygladało tak,że siedzi grzecznie przykładny obywatel na ławeczce,podchodzi policjant i katuje go az do śmierci?

Gdybyś znał okoliczności zajścia i wszystkie fakty to chyba byś nic nie pisał.
Facet podskakiwał tak jak się nie robi.Poszedł na dołek,a to że trafił na takiego przybitego krawężnika ,który ma kupe problemów osobistych i ze sobą to tylko nieszczęsliwy zbieg okoliczności.
A ten co go zabił ,napewno zaraz po całej akcji był osrany po samą szyję.
I zapamietaj sobie łepku,że on tego nie zrobił specjalnie,przez przypadek.
Z mojej strony e.o.t. Szkoda czasu i pradu na udowodnianie ci jakim jestes głupkiem.
Znajdź sobie inne forum gdzie ze swoimi poglądami bedziesz wśród swoich.
Tu akurat administracja choć ostatnio z opóźnieniem wywala takich jak ty troli forumowch ,czy inne dzieci neostrady.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jagna pisze:
mam spojrzeć szerzej na problem?? A jaki on jest. Przeciez tu wszystko jasne. Policjant smiertelnie pobil aresztowanego za co zostal aresztowany i bedzie osądzony przez sąd znający zdecydowanie więcej faktów niż Ty.
czyli nie widzisz nic szczegolnego w tym że policjant zakatował na śmierć człowieka...??? problemem jest to jak on się dostał do policji....czy nikt go nie nadzorował.... nikt faktu pobicia nie widział...??? to jest problem

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ernesto, ORTIZ to podobno dziewczyna
(taka moja mała sugestia odnosnie form typu "pisał...")

ORTIZ a jak do śmiertelnego pobicia doprowadza ktoś inny niż policjant to jest dobrze?? Masa takich przypadków się zdarzyła w naszym mieście i nie zareagowalaś na to nigdy.

i będziecie sobie teraz błedy wytykać??

ORTIZ widzę że nie masz już nic więcej do przedstawienia w tym temacie.
Nie ma po co o tym gadać sprawa jest oczywista i trzeba poczekac na wyrok. Nikt nikomu nie wmusi swoich racji. Poza tym punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2007, 12:54 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jagna pisze:
jakie pytania?
kto przyjął do pracy tego policjanta,kto go nadzorował,co zrobił komendant,dyżurny,czy nikt nie widział katowania....itd?????ten policjant jest ofiarą calego systemu....

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

W tym temacie proszę kontynuowac ewentualną dyskusję w temacie poruszanym w wątku "Szambo".

Dla przypomnienia:

Dyskusja - jeden ze sposobów wymiany poglądów praktykowany przez dwoje, lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem.

Co z tego wynika? To, że forum służy do wymieniania poglądów, a nie do wzajemnego wytykania sobie kolejnych błędów czy pisania postów o zerowej wartości merytorycznej. Wszystkie posty tego typu będą usuwane, niezależnie od tego kto jest ich autorem.

pozdrawiam moderator

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

ORTIZ pisze:
widzę,że dużo klikasz zniżając się do mojego poziomu....i nie bądz taki ciekawy mojej płci...i tak się z tobą nie umówię bo się mnie przestraszysz tak jak się przestraszyłeś t3... :lol: :lol: :lol: krowa która dużo ryczy malo mleka daje..... :lol: :lol: :lol:

Klikam bo mam niezły ubaw z ciebie.Trzeba się jakoś rozerwac w pracy.Mas zjuż tyle lat ,że mozesz pracowac czy akurat szkoły nie masz dziś i katujesz neta od rana?
Ja nie umawiam się z homoseksualistami.Ja z tych co wola kobiety,a nie chłopców :)
Co ty z ta krową?Doisz czy ciebie doją?Mają co doić gdybys okazała się dziewczyną.
Ja się nikogo nie przestraszyłem.Na razie naszemu koleżce zmiękła rura i jakoś chęć na ustawkę przeszła mu.
Ja czekam ,może się jeszcze odezwie.

Nawet gdybyś była dziewczyną to nie wiem czy mógłbym się z tobą umówić.
Nie mam bmw,nie mam dresów,złota na szyji(te krowy)ani na przegubie.
I co chyba najistotniejsze dla ciebie nie mam łysej pały i karczycha.Ani nie znam chłopaków z miasta.A to chyba dyskwalifikuje mnie w twoich niebieskich oczach.

Tytuł:
pismak
pismak

ORTIZ pisze:
problemem jest to jak on się dostał do policji....

Dostał się przechodząc proces rekrutacji taki jaki w tym czasie obowiązywał. wg mnie nie ma to nic do rzeczy.

Komisja rekrutacyjna to nie kolegium jasnowidzów w skłądzie: Kaszpirowski, Nostradamus i "wróżka Cecylia" i nie są w stanie przewidzieć, że ten lub inny kandydat po przyjęciu do policji pobije lub zabije kogoś.
A tak na marginesie to przypomnę Ci sprawę sprzed kilku lat z sądu w Jeleniej Górze gdzie policjant zastrzelił z zimną krwią i celowo delikwenta który chciał "prysnąć sobie" grożąc bronią sędziom. Wg ciebie to co powinien on poprosić grzecznie go o odłożenie pistoletu i granatu oraz pogrozić paluszkiem? A może należało tego "gliniarza" skazać na karę śmierci za zamordowanie? A może policja zamiast interweniować w przypadku łamania prawa powinna zmówić dwie "zdrowaśki" w intencji poprawy postępowania "łamiących prawo"?
ORTIZ zastanów się czasem nad tym co chcesz napisać. A jak nie znasz się na czymś to nie zabieraj głosu bo się kompromitujesz.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tak tak ORTIZ te pytana do Ciebie były i dlaczego Ty na nie nie odpowiadasz?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ernesto pisze:
ORTIZ pisze:
widzę,że dużo klikasz zniżając się do mojego poziomu....i nie bądz taki ciekawy mojej płci...i tak się z tobą nie umówię bo się mnie przestraszysz tak jak się przestraszyłeś t3... :lol: :lol: :lol: krowa która dużo ryczy malo mleka daje..... :lol: :lol: :lol:

Klikam bo mam niezły ubaw z ciebie.Trzeba się jakoś rozerwac w pracy.Mas zjuż tyle lat ,że mozesz pracowac czy akurat szkoły nie masz dziś i katujesz neta od rana?
Ja nie umawiam się z homoseksualistami.Ja z tych co wola kobiety,a nie chłopców :)
Co ty z ta krową?Doisz czy ciebie doją?Mają co doić gdybys okazała się dziewczyną.
Ja się nikogo nie przestraszyłem.Na razie naszemu koleżce zmiękła rura i jakoś chęć na ustawkę przeszła mu.
Ja czekam ,może się jeszcze odezwie.

Nawet gdybyś była dziewczyną to nie wiem czy mógłbym się z tobą umówić.
Nie mam bmw,nie mam dresów,złota na szyji(te krowy)ani na przegubie.
I co chyba najistotniejsze dla ciebie nie mam łysej pały i karczycha.Ani nie znam chłopaków z miasta.A to chyba dyskwalifikuje mnie w twoich niebieskich oczach.
może być mercedes... i trochę siłowni też by ci nie zaszkodziło...od tego sie nie umiera....cieniasie.... :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 2:15 pm ]
Jagna pisze:
Tak tak ORTIZ te pytana do Ciebie były i dlaczego Ty na nie nie odpowiadasz?
powiem ci jaguś szczerze jak kobitka kobitce.....straszny BETON z ciebie......

[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 2:20 pm ]
makaron pisze:
ORTIZ pisze:
problemem jest to jak on się dostał do policji....

Dostał się przechodząc proces rekrutacji taki jaki w tym czasie obowiązywał. wg mnie nie ma to nic do rzeczy.

Komisja rekrutacyjna to nie kolegium jasnowidzów w skłądzie: Kaszpirowski, Nostradamus i "wróżka Cecylia" i nie są w stanie przewidzieć, że ten lub inny kandydat po przyjęciu do policji pobije lub zabije kogoś.
A tak na marginesie to przypomnę Ci sprawę sprzed kilku lat z sądu w Jeleniej Górze gdzie policjant zastrzelił z zimną krwią i celowo delikwenta który chciał "prysnąć sobie" grożąc bronią sędziom. Wg ciebie to co powinien on poprosić grzecznie go o odłożenie pistoletu i granatu oraz pogrozić paluszkiem? A może należało tego "gliniarza" skazać na karę śmierci za zamordowanie? A może policja zamiast interweniować w przypadku łamania prawa powinna zmówić dwie "zdrowaśki" w intencji poprawy postępowania "łamiących prawo"?
ORTIZ zastanów się czasem nad tym co chcesz napisać. A jak nie znasz się na czymś to nie zabieraj głosu bo się kompromitujesz.
:lol: :lol: :lol: ty robisz sobie jaja,prawda,,,???? porównujesz pistolet do butelki z piwem??? boże spadam ztego forum bo tu jak nie beton to kretyn pisze......czolem cieniasy kończę przygodę z wami betonami hej :smt021 :smt021 :smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A swoją drogą jak myślicie co mogło powodować tym policjantem?? Złość?? Pan W aż tak mógł mu ubliżyć?? JAk sądzicie dlaczego tak postapił?? Powód jakiś musiał być a na pewno nie to piwo.

p.s. pytanie skierowane do wszystkich użytkowników forum z wyjątkiem ORTIZ

p.s.2. BETON jest przynajmniej twardy :P

Płytka z Ciebie osóbka ORTIZ tyle Ci tylko powiem.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No już... błeeeeeeeeeeeeeeeeeee :shock: :shock:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dosyć

Widocznie powiedzieliście już na ten temat wszystko co jest do powiedzenia i teraz stać was wyłącznie na kolejne wzajemne docinki i bezwartościowe posty.

Koniec tematu.

pozdrawiam moderator

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.