Ale ty Ball Kani się czepiasz, jesteś bardzo upierdliwy w tym temacie.
Czy Ty uważasz, że zamieszczenie na oficjalnych stronach Naszego Miasta błędów, które obrazują, jakich mamy fachowców zatrudnionych w urzędzie to z mojej strony działanie niewłaściwe?
No moze i tak. Nie powinienem się czepiać analfabetów informatycznych ale ...
... ale piszę do mnie ludzie z Polski i ze Świata. Śmieją się przekazują sobie jako kawał treść ogłoszenia.
Wstyd mi jest za Moje Miasto.
Byłem bezrobotnym, podjąłem działalność gospodarczą. To znaczy próbuję działać ale nie mogę podczas kontaktów z kontrachentami obalić argumentu, że brak w urzędzie fachowców i sami znajomkowie są pozatrudniani w nim.
Nie wiem, czy zrozumiałaś moje intencje?
Dla mnie
nie jest istotne, czy ambasador dostanie kwiaty, czy sam je sobie kupi.
Nie jest istotne, nie jest istotne czy burmistrz do zgjęcia pozuje jak słup wysokiego napięcia powyginany po huraganie Catrinne, nie jest istotne wreszcie czy pracownik zatrudniony za
MOJE PIENIĄDZE zna się na pracy, którą wykonuje.
ISTOTNYM JEST TO, ŻE GDZIEKOLWIEK SIĘ POJAWIĘ to śmieją się z ludzi zarządzających Zgorzelcem a ja nie mogę na to przeciwstawić im żadnych racjomalnych argumentów.
A może wspólnie opracujmy jakieś schematy działań, które pozwolą nam ten wstyd znosić.
Na początek ode mnie proponuję stary sprawdzony zwrot:
A u Was biją Murzynów.
Należy powiedzieć w momencie, kiedy zaczną nam wytykać zbyt liczne potknięcia władzy.
Danusiu. mnie chodzi o to, że jeśli ktoś już bierze pieniądze za darmo, to niech nie próbuje działać w żadnym temacie, bo i tak spierdzieli sprawę, którą się zajmuje.
To, że jestem chamem nie przeszkadza mi absolutnie stwierdzić, że jestem szczerym chamem. i W pupie mam to, że tak jestem postrzegany. W pracy nikt do mnie zastrzeżeń nie miał i w działalności też z pewnością nie będzie problemów.
Jak wspomniałem właśnie zaczynam własną działąlność. Są z tym problemy ale chyba uda mi się skorzystać z pomocy państwa przy rozpoczęciu działalności.
Nie Miasta a państwa.
Danusiu z pracy to zwolniłem się sam bo chcę mieć więcej kasy.
Nie musisz mnie w zwiazku z tym straszyć, że nikt mnie nie przyjmie do pracy.
Mogę natomiast zagwarantować, że autora tego piśmidła z pewnością nie przyjąłbym do siebie do pracy.
Danusiu to nie literówka. To kompletny brak wiedzy w temacie
Morel, Draw
Coreldraw - to zasadnicza różnica
ORC i OCR - to też w sumie literówki
ale one o mnie świadczą
Danusiu jeszcze raz pamiętaj, że może i są to pierdoły ale dam jeszcze jeden przykład.
Gdybyś przyszła w brudnych, śmierdzących majtkach na randkę, to sądzę, ze nie miałabyś komfortu psychicznego z partnerem.
Też niby to rzecież pierdoła. Nieee???
W końcu czym tu się przejmować.
Co najwyżej pójdzie fama,. że chodzisz na randki w śmierdzących gaciach.
Z tym, że ta sytuacja dotyka bezpośrednio Ciebie.
Tutaj mamy przypadek pokazu kompletnego braku wiedzy u człowieka, któremu się płaci za to, żeby przynajmniej było poprawnie.
Danusiu w końcu oficjalne strony Zgorzelca świadcą o nas w pierwszej kojejności.
Ja się czepiam właśnie tego co pisał, a nie wiem czy to pisał jakiś Łukasz czy Bóg wie kto.
Skończ już ten temat bo to jest już nudne.
Jest wyjście. Nie czytaj mnie.
Sądzisz, że szybko zapomnimy? Ja nie.
a wkurzony nie jestem ale żal mi moich pieniędzy, za które ktoś robi mi masę wstydu.