pvh12 pisze:
niw wiem kto jest odpowiedzialny za te plotki dotyczące Reala i domniemanej plagi myszy,
ale wiem jedno, jako pracownik; dwie myszy wtargnęły na magazyn i uszkodziły przewody instalacji przeciwpożarowej. to jedyny i wyłączny powód zamknięcia marketu tak nagle i niespodziewanie! sanepid, owszem, przeprowadził wnikliwą kontrolę, ale nie wykrył żadnych
uchybień w związku z czystością hali handlowej, stosik z artykułami świeżymi, ani w strefie magazynu.
niesprawność instalacji przeciwpożarowej to poważna sprawa, i nie mogliśmy narazić klientów na niebezpieczeństwo. szybko uporano się z awarią i zlikwidowano dwa gryzonie, odpowiedzialne za ten incydent.
plotkarze niech wstydzą się swoich urojonych umysłów!
z poważaniem, pvh12
Cały ten post to śmiem twierdzić totalna bzdura.
Nie jestem pracownikiem reala, ale mój bardzo dobry znajomy tam pracuje, i jeśli będzie potrzeba mogę załatwić z nim nagranie w stylu programu UWAGA.
Wcale bym sie nie zdziwił gdyby ten post popełniła nieudolna Pani Dyrektor.
Real stoi na środku pola, normą jest że będą do niego garnęły się gryzonie, za pożywieniem.
Taki problem jest nawet w marketach usytuowanych w centrum miast.
Nie ma powodu robić afery z powodu gryzoni i ich odchodów ,a także ptaków i ich gniazd .
Taka specyfika tego rodzaju obiektów, czyli wielkich ciepłych hal wypełnionych jedzeniem.
Sanepid ujawnił niedociągnięcia, pracownicy je w pośpiechu pościągani z domów usunęli.
Powinno pociągnąć sie do odpowiedzialności zwierzchników osób, a także bezpośrednio osoby odpowiedzialne za zachowanie czystości.
Nie chodzi o myszki , które czasem można było zauważyć nawet na markecie, tylko o ptasie gniazda pod sufitem magazynu, jak również odchody gryzoni pod paletami w magazynie.
Z tym nagraniem pracownika , kamerą czy dyktafonem to piszę poważnie.
Mam takiego typa,który pójdzie na to , oczywiście bez pokazywania twarzy.
Tylko czy jest sens szukania tanich sensacji , rodem z Faktu , jak w przypadku wypadku busa z Vektora?