PiotrArcimowicz
Cytuj:
Przekorny obrzuciłeś mnie inwektywami, Twoje posty były pełne insynuacji a teraz się zasłaniasz "prawem" do anonimowości, dyskusji i "wyrażania wątpliwości"....
Nie zauważyłem żeby nasze posty różniły się pod względem ilości insynuacji i inwektyw. I nie zasłaniam się prawem do anonimowości,..każdy kto tutaj się loguje i pisze,... ma takie prawo i nikt nie zabroni mu z tego prawa korzystać. Anonimowo wypowiadają się PATRIOTA, Eldrich i inni. Ty również przez długi czas ukrywałeś się pod anonimowym nickiem "krytyczny",..i nikt nie sugerował Ci, żebyś się "odtajnił". Takie są zasady forów internetowych, gdzie każdy może zalogować się pod dowolnie przez siebie wybranym nickiem, żeby móc wypowiedzieć się na dowolny, nurtujący go problem.
Cytuj:
A to już tylko świadczy o tym, że nie chodziło Ci w najmniejszym stopniu o merytoryczną dyskusje, a tylko i wyłącznie o obrzucenie mnie błotem...
O jakiej merytorycznej dyskusji Ty piszesz?? Przecież na większość zadanych przeze mnie pytań nie odpowiedziałeś! Jak można w tej sytuacji podejmować z Tobą jakąkolwiek dyskusję?? Wspierany przez klakierów cynicznie omijałeś moje pytania, powtarzając jak mantrę "spotkajmy się przed kamerą Alexa!!!!".
Ja odpowiedzi chcę mieć podane tutaj, nie w miejscu które sobie kapryśnie wyznaczasz. Szukasz popularności?? Ja Ci w tym z pewnością nie pomogę...
Pytania które wciąż wiszą w powietrzu, a których "dziwnym trafem nie zauważyłeś", to:
Cytuj:
...w jakich okolicznościach zostałeś dyrektorem Muzeum Łużyckiego z pominięciem konkursu. Kto Ci to zaproponował, kiedy i dlaczego, Twoim zdaniem, właśnie Tobie, Piotrowi Arcimowiczowi, który zanim stał się dyrektorem, czyścił serwery w piwnicy Urzędu Gminy???
Cytuj:
Czy stworzyłeś program działań Muzeum na ten rok i czy możemy się z nim zapoznać, czy może odmawiasz forumowiczom tej możliwości???
Cytuj:
...ile zakupiłeś tych gablot i czy stanowią pełen ich zestaw który jest niezbędny do eksponowania,..tego, co kiedyś będzie tam eksponowane???
Cytuj:
Czy odpowiedzialni łamania ustawy o finansach publicznych odpowiedzieli za to? I czy wciąż któreś z nich jest pracownikiem muzeum?Czy nikt kto obecnie wciąż tam pracuje nie przyznał sobie nieprawnie nagrody,...później uzyskując Twoje "przebaczenie"???
Cytuj:
Czy mogę Cię prosić o umożliwienie mi dostępu do opracowanych przez Ciebie wskaźników???
Cytuj:
...wyjaśnij mi zatem, proszę, jakim cudem w przeciągu pół roku (VI-XII 2008), zdołaliście osiągnąć wskaźnik rezultatu nr 3.3.41, nawet w wymaganych na ubiegły rok 75 procentach??
Nie wtajemniczonym wyjaśniam, że wskaźniki o które pytam to liczba osób korzystająca z nowej bazy kulturalnej. Zgodnie z oświadczeniem burmistrza miasta z dnia 13.12.2007r. wskaźnik ten do końca roku 2008 powinien zostać osiągnięty w min. 75%, czyli w wysokości
3.600 osób.Niezrealizowanie wspomnianego wskaźnika będzie skutkowało cofnięciem dofinansowania rewitalizacji Przedmieścia Nyskiego z EFRR w kwocie przeszło 4 mln. zł.
Padło tutaj wcześniej twierdzenie, że to on uratował te wskaźniki. Jakim cudem,... właśnie tego chciałem się dowiedzieć!!
Na koniec spuentuję tą zabawną słowną przepychankę.
PiotrArcimowicz, Ty zawsze i w każdych warunkach potrafisz się odnaleźć. Wcześniej zaciekle broniłeś M.Fiedorowcza, niedawno zaciekle występowałeś w obronie Gronicza przed organizowanym referendum. Upolityczniasz się w zależności od spodziewanych korzyści. Niewielu chyba potrafi w tak bezbolesny, bezstresowy i pozbawiony nawet cienia samokrytycyzmu sposób zmieniać skórę w zależności od okoliczności. I to, jak w Twoim przypadku, ze skrajności w skrajność,...czyli z zagorzałego lewicowca na stronnika liberalnej (przynajmniej z założenia) PO.
To, czy odpowiesz mi na powyższe pytania jest mi już nader obojętne, ponieważ zawieszam na dłuższy czas jakąkolwiek wymianę zdań z kimkolwiek tutaj. Być może wrócimy kiedyś do tematu, ale póki co, życzę Ci niezmiennie wspaniałego samopoczucia, jakie posiadają ludzie pozbawieni pewnych moralnych zahamowań. I tyle....