No tak, to ja chcialem powiedziec tylko o skutkach tego co zrobilem oraz o tym jak wszystko wplynelo na moja rzeczywistosc.
Zatem wczorja otrzymalem nastepujace pismo:
http://zinfo.hostings.pl/al3xand3r/policja2.jpg
Dlatego chcialem podziekowac ze opowiedzenie sie po stronie petenta i podziekowac komendantowi za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy, oraz wszystkim policjantom, ktorzy przyczynili sie do tego.
W zwiazku z tym, jest to dowod na to ze panowie czapkowi czy to kręcący się po mieście, czy to kontrolujacy nasz samochod czy tez spotkani w innych okolicznosciach, zmuszeni sa do prawidlowego wykonywania swoich obowiazkow.
Przypominam, ze jezeli jestescie niezadowoleni z kultury wychowania policjanta, z jego wiedzy technicznej, lub ze starannosci w wykonywaniu swoich obowiazkow mozecie to zglosic na komende, a Wasza skarga zostanie zawsze przyjeta i przeprowadzone zostanie dochodzenie.
skutek z zaistnialej styuacji:
autobusy juz nie parkuja przy ul. Warszawskiej
zatem cel jak narazie zostal osiagniety
mozliwy skutek uboczny:
policjant, wobec ktorego wyciagnieto konsekwencje moze miec chec udowodnienia na mojej osobie tego ze jednak wykonuje swoje obowiazki z nalezyta starannoscia
rozwiazanie problemu:
obok w poscie znajduje sie moje zdjecie

wiec sie nie maskuje, a jezeli chodzi o nalezyta starannosc to jestem w stanie zapewnic ze bede sie jej bacznie przygladal. Bardzo bacznie :wink:
Podsumowanie:
Pamietajcie, ze policja zostala swtworzona po to, aby pilnowac przestrzegania prawa i
sluzyc obywatelom.