Dzisiaj jest 12 maja 2025, 21:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jak na pierwszy sparing w tym składzie ,to jest naprawdę bardzo dobrze,tym bardziej iż drużyna z Poznania rozgrała więcej sparinów od naszej drużyny.Cieszy dobra postawa Witki i Wójcika w perspektywie przepisu o dwóch Polakach na parkiecie.Co do Wrighta to myślę że brak jego obecności na parkiecie w tym meczu jest przyczyną indywidualnych treningów i mniejszego zgrania z drużyną.Dobrze że grają młodzi,i mają zdobycze punktowe.

Tytuł:
obserwator
obserwator

A kiedy M.W. ma się nauczyć zagrywek i jak ma łapać kondycję jak nie podczas sparingów?!! Do ligi pozostał tydzień!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Nauczyc zagrywek na sparingu??

Tytuł:
obserwator
obserwator

Entor, grałeś kiedyś w koszykówkę?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://forum.basket2.net/viewtopic.php?f=1&t=471

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ta grałem ale jak on ma sie nauczyć zagrywek jak jeszcze nie trenował z zespołem ?? Coś Cie nie rozumiem

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

longer003 pisze:
Do ligi pozostał tydzień!!!

I co z tego, ze tydzien do ligi ?? CO Z TEGO !?!

Chyba jestes swiadom, ze najwazniejsza czesc sezonu to PO... a jezeli nie jestes to popatrz sobie jak dziala polityka Prokomu w ostatnich kilku latach, a zwlaszcza w sezonie 08/09. Na poczatku sami sredniacy. Burke zostal sprowadzony dopiero po kilku miesiacach. Woods w II polowie sezonu.

Jaki byl efekt koncowy ?

Tytuł:
obserwator
obserwator

To proste!!! Grać, grać, grać!!! Powtarzam do ligi pozostał tylko tydzień, jeżeli oni się nie zgrają teraz to kiedy? W tym roku jakoś wszystko jest od d... strony! Wierzę, że wszystko będzie o.k. , ale przeraża mnie to, że ta drużyna wydaje się być zlepkiem zawodników, a nie solidnym monolitem jak w poprzednich latach! Entor tak jak ty mam nadzieję, że Turów w tym roku pokaże charakter i będzie wygrywał...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Są jakieś zdjęcia z dzisiejszego meczu ? ma ktoś jakieś info ?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam. Tu są zdjęcia z dzisiejszego meczu Turowa!!:
http://www.pbgbasket.pl/home/wiadomosci ... i-za-mocny

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://sport.redblog.pomorska.pl/2009/1 ... odz-1830_/

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ja chciałem trochę odbiec od tematu.Przeglądając dzisiaj strone Prokomu zauważyłem iż Andrzej Adamek jest tam drugim asystentem w Gdyńskim zespole

Ostatnio zmieniony 02 paź 2009, 20:25 przez fan turowa, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
W rewanżu, głownie dla Ciebie Ojciec :)

O meczu Anwilu z Treflem nie będę pisał, bo Kozik prawie zamknął temat (trener gości nie był taki spokojny), przejdę do pierwszego spotkania.

Od początku uwidoczniła się przewaga PBG, bo Turów słabo bronił i się generalnie gubił (Leończyk). Gray w defensywie jest koszmarny, powtórzę koszmarny i śmiem twierdzić, że to wynika z fizycznego zaniedbania, bo IQ boiskowe wydawało się być bez zarzutu. Miał w środku 1. kwarty już 2 faule, jak nie 3... W PBG Kljajević kończył akcje pod koszem po podaniach w zasadzie przez cały mecz (1 na 1 nie było różowo, ale ma lewą rękę), Białkowi wpadało za 3. pkt, a Waczyński wykorzystywał słabość Graya (nie mogę się Adamowi nadziwić, jak tak dalej pójdzie, czego mu życzę - nie będzie konieczności powoływać Logana). Było w miarę równo bodajże w 2. kwarcie by za chwilę okazało się, że Białek w obronie jest niemiłosiernie przestawiany (Leończyk i Witka szczególnie) i Turów wszedł w mecz - zaczęli Zgorzelczanie przeważać. Deane w PLK jest gwiazdą pierwszej wielkości, pierwsze jego wejście pod kosz było tego potwierdzeniem - ten balans ciała, kontrola piłki, przełożenie - bajka. Lubi rzucać po zasłonie, ale nie na siłę. Zresztą PGs z Poznania zostawali w boksach po screenach wysokich Turowa. Cirić nie mógł nikogo mijać, nawet wyższego Wysockiego (naprawdę motorycznie jest słaby), pod koszem dostał kilka bloków, a co najgorsze i w Poznaniu na memoriale musiało być widoczne - stale coś mamrota pod nosem, próbuje wymuszać faule krzycząc (a w składzie jest już Szawarski :) ). Irytujący zawodnik, ale musi dać znać o sobie bardziej w ofensywie by zespół mógł wygrać. W Poznaniu kuleje obrona i zbiórka pod koszem - Białek w obronie jest słaby, w ataku rzuca tylko za 3 pkt, a Kljajević jest wolny, drewniany można by rzec, więc nie trudno sobie z nim poradzić. Daniels wymarzony przez Ojca czy Stević by się przydali. W Turowie na pochwałę zasługuje także Wójcik, zdobył swoje 19 pkt chyba w 20-25 minut wygrywając wszelkie pojedynki 1 na 1 lub trafiając z dalszej odległości. Bochno trafił coś w końcówce, ale chłopak jest jak na PLK słaby. O podpowiedziach Kijka nie będę nic mówił, za to Obradović szkolił Leończyka i Bochno, miał kilka głośnych uwag do sędziów, a co najistotniejsze - kilka akcji zespołowych Turowa było wysokiej klasy - Poznań był rozbity (jak to zrobili, czy rozpracowywali strefę - nie pamiętam z wiadomych względów, ważniejszy dla mnie był drugi mecz).

Wysocki wyróżnił się dwoma przerzuceniami kosza z rogu boiska i punktami po zbiórce w ataku. Koordynacja, kozłowanie - przeciętne, nie mogę się oprzeć wrażeniu, ze wzrost to jeden z jego podstawowych atutów. Roszyk po swojemu, Cirić miał problemy. O rozgrywających z Poznania, jak wspomniałem, trudno coś nadzwyczaj dobrego napisać... Za to Gray wie jak się rzuca i ... trafia, choć musi dojść do formy.

Przepraszam za chaos, ale 5 h w hali robi swoje.

z : http://forum.basket2.net/viewtopic.php?f=1&t=471

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Znalazł juz ktos potrzebna wtyczke do tego linku z hala mistrzów?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.anwil.wloclawek.pl/index.php ... ls&nID=127

Ostatnio zmieniony 03 paź 2009, 8:33 przez saviol22, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.