jakobsprenger pisze:
Grzegorz : Moja kandydatura - Myszka Miki
Jakobsprenger, jeśli wg Ciebie nawet myszka Miki będzie lepszym przewodniczącym od obecnego, to dziękuję za głos i cieszę się, że jesteś tego samego zdania, co ja.
jakobsprenger pisze:
Grzegorz : Ty chyba masz chyba użytkowników tego forum za kompletnych idiotów
Nigdy tak nie napisałem. Nigdy tak nie powiedziałem. Nie próbuj mi coś tutaj imputować.
Coś muszę przyznać. Zastanawia mnie Twój tok rozumowania.
jakobsprenger pisze:
nie można się domyślić że widujesz się z Marko wystarczająco często, że materiały możesz sobie odebrać sam...
Może domysły zostaw lepszym jednostkom (CBA, WSI, AGH, UZ, UW itp.) a sam może pomógłbyś w sprawie.
jakobsprenger pisze:
materiały możesz sobie odebrać sam...
Chciałem tego uniknąć. Chciałem uniknąć kontaktów bezpośrednich w sprawach forum, ale jeśli mnie zmusicie i nie pozostawicie innej możliwości, to dla dobra Zgorzelca .... czemu nie.
aleksander pisze:
owiesz się, że od roku w biurze jestem od godziny 8:00. Jeżeli jednak to nadal zbyt późna pora
Z przykrością muszę Ci donieść, że dla mnie 8.00 to już za późno. Urzędy otwierają od 7.30 i jeśli chcę coś załatwić, to idę właśnie w chwili otwarcia.
Ja niestety rozpoczynam dzień w większości dni od 5.00 lub wcześniej. Taka działalność.
aleksander pisze:
odbierz bo sobie sam w Urzędzie Gminy, lub w innym miejscu wskazanym przez Marko
Zmuszasz mnie, do łączenia forum z życiem realnym. Tego zawsze chciałem unikać.
aleksander pisze:
U mnie na pewno nigdy nie będzie już żadnych materiałów dla Ciebie.
1) Zabrzmiało to jak krzyk rozhisteryzowanego dziecka, które ma wykonać pracę inną, jak samo sobie wyznaczyło.
2) Chciałbym zauważyć, że ja tu przychodzę dla przyjemności swojej i ludzi, z którymi dyskutuję i wymieniam poglądy w przeciwieństwie do Ciebie.
Uważam, że jako osoba zarabiająca pieniądze również dzięki temu forum powinieneś nie tylko rządzić, mieniąc się wszechwiedzącym, ale również przemyśleć a może również wprowadzić uwagi, które przekazują do Ciebie uczestnicy forum. W przeciwnym wypadku oni (czyli my) będziemy się czuć nieswojo.
3) Zauważ, że ja nie stwierdziłem, że jesteś leniem, jednak Ty obruszyłeś się jak księżniczka, która utraciła cześć.
4) Czy teraz ja, jako obrażalska księżniczka powinienem napisać, że
MOJA NOGA ANI PALEC NA TWOIM FORUM JUŻ WIĘCEJ NIE POSTANIE? Czy to jest twoim celem?
5) Zabrzmiało to tak, jakbyś kiedykolwiek coś mi przekazywał od uczestników forum lub kogokolwiek innego.
Jeszcze jedna uwaga.
Nie pisz i nie mów nigdy ....NIGDY.
To nie jest dyplomatyczny zwrot. Kładę to na karb tego, że jesteś młody.
Historia kołem się kręci i nie wiesz, czy kiedyś nie będziesz ze mną w jednym szeregu chciał pracować .... na przykład dla dobra lokalnej społeczności.
Chyba, że się mylę?
Wiem ... jesteś młody, gniewny i porywczy ... rozumiem to i wybaczam.
po materiały sam pójdę. zrobię to niechętnie i nie biorę odpowiedzialności za następstwa.
P
G
a wiecie, że ja ...