turek pisze:
Teraz widzę Moje stwierdzenie, wyniknęło z tego nieszczesnego linku od Adriana Jakoś mi się skojarzyła potrzeba waszych treningów rugby, do tego by zwinniejszy młyn kręcił się na Nysie
żeby byli ludzie- owszem

AdrianMarkowski pisze:
bo ok 12.15, kiedy przybyłem na stadion, chłopcy w wieku 10-12 lat grali w piłkę i nie było to rugby Poczekałem do 12.40 i stwierdziłem że Bastiat chyba sobie jakieś jaja (za przeproszeniem) robisz ??
no włąsnie też byliśmy lekko zszokowani tym faktem ;/ było nas na treningu 10 osób ( w wieku 17 lat lub wyżej ) i do tego panna która sędziowała.
AdrianMarkowski pisze:
Może udajcie się do prezesa CS i zapytajcie w jakich godzinach możecie trochę pobiegać po bocznym boisku, nie wiem na jakich zasadach ustalane jest użytkowanie tego boiska, ale raczej powinien być jakiś harmonogram. Może wystarczy, że napiszecie jakieś podanie/prośbę i też znajdziecie się w grafiku, co pozwoli wam spokojnie, o określonej godzinie trenować.
wielkie dzięki za radę !

postaramy się zrobić coś takiego żeby nie było już takich niespodzianek a jeżeli chcesz pograć i masz troche pojęcia o rugby- zapraszamy

dziś do naszej gry dolączyć chcial - Pogi ...

ale niestety było po równo zawodników w obu drużynach

AdrianMarkowski pisze:
Więc sporo mojej winy, bo byłem ok. 12.15. Tak czy inaczej mam ochotę zobaczyć Wasz trening, a może i trochę pobiegać i powywracać
robimy to zupelnie amatorsko więc jak masz możliwośc znalezienia jakiegoś trenera- z góry wielkie dzięki !
turek pisze:
i skojarzyłem Waszą ekipę z opisywanym tam młynem, stąd moje wypowiedzi
tej ekipy dawno nie ma- wszystko upadło i teraz rodzi się zupełnie coś nowego - sama młodzież
[ Dodano: Sob Paź 24, 2009 5:35 pm ]Renegat pisze:
i spokojnie graliśmy.
ta xDD klincz z Muay Thai xDD ciągle wywrotki na mokrej trawie- spokojna gra xd
co do grupy kibiców na Nysie.... Turek wolisz żeby młodzież ze Zgorzelca w sobotnie czy niedzielne popołudnie piła piwo, palia kolejne gramy "trawy" czy dewastowała kolejną klatkę czy raczej żeby grała w rugby ( gdzie do tego sportu potrzebne są też treningi biegowe, siłownia jak ktoś chce to sztuki walki ) ?
ja wolę żeby młodzież uprawiała sport jeżeli ma taką pasję... a, że jestesmy taką grupą która ma w sobie także tych "naukowców" więc zawsze będziemy starali się wcisnąć jakąś książkę czy też porozmawiać na powazny temat ( bo atmosfera zawsze pomiedzy nami jest fajna i się zacieśnia ). Więc mamy tu i rozwój fizyczny i umysłowy.
A skoro ta młodzież, grupa kumpli chce zeby na meczach było ciekawie, chce żeby na płocie wisiały flagi, od czasu do czasu pojawiła się jakas oprawa, balony, kartony - to tylko wielki plus bo będzie widowisko a i Ci ludzie będa mieli z tego frajdę bo robią oprawę dla tego co najbardziej kochają- dla klubu.
Co do dzisiejszego meczu Nysy to mimo, że było nas mało dopingowaliśmy i odwiedzają nas ziomki z Dynama Drezno- integracja i wymiana vlepek