Tomski pisze:
kubi0207 napisał/a:
Tak właśnie to oznacza że jesteś kibicem ale tylko jak zwyciężają , taka prawda
Kubi lubię Twoje wpisy, bo nie są ani wazeliną, ani populizmem, ale nie osądzaj ludzi wyłącznie po wpisach, czy ich poglądach, bo mają do tego prawo, tak jak każdy z nas tu piszących.
Z całym szacunkiem do Ciebie niestety dla Ciebie stanę w obronie Tomskiego, bo jego znam i wiem jakim oddanym jest kibicem i wierz mi, bądź nie, ale to jest taki drugi "Szamo", tyle tylko, że jest od niego starszy, bardziej stonowany, ale jeżeli chodzi o doping i wszystko co jest z tym związane, to taki pojeba...niec, ale wyłącznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jeżeli padło hasło, że np. potrzebna jest flaga na sektor On nie pytając skąd wziąć materiał, czy kto to uszyje, po prostu kupił potrzebne rzeczy i wykonał flagę z drugim pojebań...em Arkiem.
Jest jeszcze wiele przykładów, które mógłbym mnożyć w stosunku do Niego, ale nie w tym rzecz. Nie jest to człowiek, którego zaangażowanie tak mocno spłyciłeś, bo zrobiłeś to w swej niewiedzy, ale nie mam do Ciebie o to pretensji. Czasami zapytaj na forum kto to taki, zanim tego kogoś spróbujesz zaopiniować. Myślę, że tak byłoby uczciwiej, niż wystawiać komuś laurkę nie znając Go zupełnie.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę jeszcze wielu trafnych spostrzeżeń zapisanych na forum.