Dzisiaj jest 15 maja 2025, 0:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kubi0207 pisze:
Prawdziwy kibic jest zawsze z drużyną i wieży w sukcesy swojej drużyny i nietraci nadziei na pozycje medalowe także na dobry występ w pucharach europy!!!

"WIEŻY"-WIARA więc przez rz.
Co innego jest wiara a co innego zdrowy rozsądek :smt084
Podaj mi definicje prawdziwego kibica-który jest lepszy -ten który klaszcze czy może ten który śpiewa ,a może ten który oglada w milczeniu.
Przed nami 4 prawdopodonie najtrudniejsze mecze w tej rundzie w kolejnosci
CZARNI,ANWIL,ZNICZ I PROKOM.
Po ostanich naszych osiagnieciach typuje optymistycznie 2 wygrane i 2 łomoty.
Czy to oznacza że nie jestem prawdziwym kibicem
cz może że realnie oceniam nasze szanse!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
"WIEŻY"-WIARA więc przez rz.

Mamy tu profesora 8) po pierwsze to niejest forum j. polskiego aby komuś wytykać błędy ortograficzne.

a po drugie daje zakład jak turów zacznie osiągać sukcesy w co głęboko wierze to taki pan Tomski i inni bedą pisać że "ZAWSZE WIERZYŁEM ŻE TEN KLUB OSIĄGNIE COŚ W TYM SEZONIE"

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 7:16 pm ]
Tomski pisze:
Po ostanich naszych osiagnieciach typuje optymistycznie 2 wygrane i 2 łomoty.
Czy to oznacza że nie jestem prawdziwym kibicem
cz może że realnie oceniam nasze szanse!

Tak właśnie to oznacza że jesteś kibicem ale tylko jak zwyciężają :oops: , taka prawda :cry:

Ja jade na mecz do wrocka z przekonaniem że se tam poradzą, a ty zakładasz odrazu że polegną na parkiecie :(

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 19:20 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

O co wy sie klucicie? Sa wazniejsze sprawy niz wasze klutnie:D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Lojek9013 pisze:
O co wy sie klucicie? Sa wazniejsze sprawy niz wasze klutnie:D

wiem że to jest wyrażanie własnej opinii ale prawdziwy kibic tak niepostępuje!!! :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ze ja cos zrobilem? To wy wytykacie sobie błedy...Ja i tak w sercu wierze( wieze) moge pisac jak mi sie podoba...Wierze, ze turow pokaze gre mimo tego, ze teraz nie jest za Ciekawie...

Tytuł:
pismak
pismak

A gdzie jest definicja Prawdziwego Kibica? Chętnie poczytam.

Co jak co, ale akurat doping, a realistyczne spojrzenie się nie wykluczają. Przecież można zedrzeć gardło, ręce i cokolwiek jeszcze, żeby pomóc drużynie, gdy przed meczem zakładało się porażkę...

Ja uważam, że Turów przegra z Nancy, co moim zdaniem nie zabiera mi miana kibica prawdziwego.

p.s. a chciałbym, żeby wygrali...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

:smt044

no nie moge a gdzie Ci prawdziwi "kibice" byli, jak o europejskich pucharach jeszcze w zadnej ksiazce nie wspomniano...

realistycznie patrzac na to wszystko to beda niezle becki... ot co! bo jakby wiara sie MP zdobywalo to ciekawe rozgrywki bysmy mieli :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kubi0207 pisze:
Tak właśnie to oznacza że jesteś kibicem ale tylko jak zwyciężają , taka prawda

Bzdura i tyle :roll:
Polemika z Toba na temat wiary w wygrana i kibicowania nie ma sensu.
Na ra koleżko ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
kubi0207 napisał/a:

Tak właśnie to oznacza że jesteś kibicem ale tylko jak zwyciężają , taka prawda

Kubi lubię Twoje wpisy, bo nie są ani wazeliną, ani populizmem, ale nie osądzaj ludzi wyłącznie po wpisach, czy ich poglądach, bo mają do tego prawo, tak jak każdy z nas tu piszących.
Z całym szacunkiem do Ciebie niestety dla Ciebie stanę w obronie Tomskiego, bo jego znam i wiem jakim oddanym jest kibicem i wierz mi, bądź nie, ale to jest taki drugi "Szamo", tyle tylko, że jest od niego starszy, bardziej stonowany, ale jeżeli chodzi o doping i wszystko co jest z tym związane, to taki pojeba...niec, ale wyłącznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jeżeli padło hasło, że np. potrzebna jest flaga na sektor On nie pytając skąd wziąć materiał, czy kto to uszyje, po prostu kupił potrzebne rzeczy i wykonał flagę z drugim pojebań...em Arkiem.
Jest jeszcze wiele przykładów, które mógłbym mnożyć w stosunku do Niego, ale nie w tym rzecz. Nie jest to człowiek, którego zaangażowanie tak mocno spłyciłeś, bo zrobiłeś to w swej niewiedzy, ale nie mam do Ciebie o to pretensji. Czasami zapytaj na forum kto to taki, zanim tego kogoś spróbujesz zaopiniować. Myślę, że tak byłoby uczciwiej, niż wystawiać komuś laurkę nie znając Go zupełnie.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę jeszcze wielu trafnych spostrzeżeń zapisanych na forum.

Tytuł:
obserwator
obserwator

SASO (FILIPOWSKI) WRÓĆ!!! :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

ANDRES RODRIGUEZ WRÓĆ!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Adam Wójcik odejdź !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Po co te lamenty? i tak nie wroci nikt...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Te lamenty poł zartem poł serio ale obawiam się że jak dalej klubem będą zarządzać nieudacznicy z klucza preziów kopalnianoelektrownianych to czasy Filipowskiego Saszy i Krygiera nie wrócą.Do jasnej cholery Ci ludzie z klubu to nadają się do zarządzania LUDOWYM ZESPOŁEM SPORTOWYM w skrócie LZS a nie poważnym klubem koszykarskim który ma być rozpoznawalny w Europie.
1)Kto i jakim prawem zatrudnia do gry w Turowie emerytów (Wójcik),drwali (Leończyk,Wysocki),i pseudogwiazdeczki w stylu Deana i Graya z jakiś dziwnych lig,których interesuje tylko stan własnego konta.Przecież Ci ludzie nie przyszli do klubu grać za czapkę śliwek.Marnotrastwo pieniędzy z klubowego budżetu przeraża.Co z tego że Wójcik,Deane grali kiedyś dobre zawody w swojej karierze?????
2) Jakim prawem ktoś wypuścił z klubu Chrisa Danielsa zawodnika utalentowanego który zostawiał na parkiecie serce i walczył do końca, aż miło było patrzeć.Bo co nie mogliśmy dać mu podwyżki albo zagwarantować więcej minut na parkiecie.Śmiech na sali.Za to klub kupił drwali itp "graczy" którzy podejrzewam grają za większą stawkę i odwalają taką manianę że aż nóż się w kieszeni otwiera!
3) PGE Turów to spółka a marnotrawienie pieniędzy na coś takiego jak teraz powinno podlegać prokuratorowi.W Kodeksach jest coś takiego jak działanie na szkodę spółki......

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No dobra może jestem troche za bardzo wybuchowy i zbyt emocjonalnie wyrażam swoją opinię. Sorki Tomski jeżeli Cię uraziłem.

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 7:54 pm ]
lukaszek pisze:
3) PGE Turów to spółka a marnotrawienie pieniędzy na coś takiego jak teraz powinno podlegać prokuratorowi.W Kodeksach jest coś takiego jak działanie na szkodę spółki......

Może dajmy naszemu prezesowi do zrozumienia że dalej tak być niemoże.

Drewienka i emerytów pożegnać a wziąć kogoś kto jest wart tych pieniędzy (z pewnością niemałych) jakie oni sobie krzyczą!

Opamięntają się tak jak w poprzednim sezonie pod koniec gdy już będzie po EUROCUP

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.