Chuck Norris jr pisze:
:smt111
Widzę, że się świetnie bawicie.
Dyskredytując moją osobę.
Nie szkodzi. Za to pewnie Wam płacą.
zubek pisze:
to Grzegorzu przykład bardzo płytkiego podejścia do demokracji.
Ale to Ty tak sądzisz.
zubek pisze:
"elektorat negatywny" jest typowy dla "homo sovieticus" - nasze społeczeństwo głosując w ten sposób jasno pokazuje, że jeszcze dłuuuga droga przed nami.
No właśnie długa. Dłuuugi marsz. Chang Zheng.
Tym właśnie sposobem wygrało Po z Pis. Głosowaliśmy nie za PO ale przeciwko Pis.
M. Fiedorowicz reprezentował pewien program. Nam się nie podobał.
Mnie nie podobali ludzie, którzy byli przy poprzednim burmistrzu.
Też chciałem zmian na lepsze.
Zagłosowałem na Gronicza. POMYLIŁEM SIĘ
Nie wyszło.
Gorzej !!!!
Są straty i idzie ku gorszemu.
Cały czas pokazuję, że idzie ku gorszemu. Są znaczące straty finansowe.
Najgorsze, że w obozie rządzącym jakby nikt nic nie zauważał.
zubek pisze:
nie są ważne dla Ciebie zalety Fiedki, a jedynie fakt, żeby pogonić Gronicza
O zaletach Fiedin pisałem kilkakrotnie.
Jeśli chcesz mogę powtórzyć.
O wadach R. Gronicza piszę cały czas. Chcesz napiszę ponownie.
zubek pisze:
z tych samych powodów, nowy kandydat, który się pojawi, a da ludziom szansę na zmianę- dokopie i Fiedce i Groniczowi.
Już nie.
Nie dam się omamić pięknymi zdaniami kandydata, którego nie znam.
Kandydata, którego tuż przed wyborami to lub inne zgromadzenie partyjne wyciąga jak królika z kapelusza licząc, że tuż przed samymi wyborami my wyborcy nie zdążymy znaleźć u kandydata wad. Sądzę, że społeczeństwo raz tylko się da nabrać na taki numer.
Chuck Norris jr pisze:
taaak, teoretycznie można założyć,
quote="tadam"]potrzebny jest[/quote]
Tak teoretycznie już widzę tych dwóch. Dogaduję się.
Nawet próbują sklecić intrygę.
Tylko po co?
Widzę, że rośnie nam dwóch agentów Tomków równocześnie.
Zastanawia mnie taka rzecz.
Siedzę na tym forum, piszę i proszę o podawanie kandydatów abym mógł ich ocenić.
Nikt mi nic nie mówi.
W końcu sam podaję kandydatów.
Cisza.
Jak się pierwszy zgłosił, i poparłem go, to rzuciliście się na mnie, jak sępy podejrzewając jakieś gry tajemne.
To ja Was prosiłem o kandydatów. Udawaliście głuchych? Nie słyszeliście? Nie czytaliście?
Chuck Norris jr pisze:
]Raz jeden, raz drugi, pilnują tylko, aby skutecznie eliminować konkurencję
Norris Daj kandydata.
Jeśli będzie dobry, to kto wie.
Ja nie mówię nie.
Daj szansę.
Na razie to wygląda tak, że pokazał się jeden kandydat i jeden zwolennik, któremu automatycznie przypina się jakąś łatkę … ja jestem jedynie zwolennikiem …
I nie chcę aby przypadkiem ludzkość popełniła błąd
Jasne?
tadam pisze:
potrzebny jest jeszcze trzeci, który zamawia "usługi okołobiznesowe" w przerwach
Jasne.
Sądzisz, że knucie intrygi przez dwie osoby daje większe prawdopodobieństwo uwierzenia przez społeczeństwo w te gierki?
Wnioskuję, że teraz obaj własną twarzą sygnujecie domniemanie o tym że moje wypowiedzi, to zamówiona produkcja.
Jeśli się okaże, że nie jest taką a wynika wyłącznie z przesłanek, które opisuję, strat, jakie powoduje rządzenie pod przywództwem R. Gronicza, to co powiecie?
Będziecie milczeć?
Nicki pozmieniacie?
Udawać będziecie, że nic się nie stało?
Chuck Norris jr pisze:
i robi z nas frajerów
Dlaczego mierzysz ludzi swoją miarą?
Nie wszyscy są fałszywi, zakłamani albo działają z powodu rządzy stanowiska lub pieniędzy publicznych.
Patrząc na kolegów aktualnego burmistrza, to nowy powinien znacznie przewietrzyć spółki miejskie kierowane przez nieudaczników.
I tu jest miejsce dla Was.
Ja już dzisiaj chciałbym szukać odpowiednie osoby na miejsce obecnych prezesów spółek miejskich, które są kierowane niewłaściwie a jedynym kryterium kompetencyjnym było kolesiostwo.
Mam nadzieję jednak, że jak M. Fiedorowicz będzie pełnił obowiązki burmistrza, to będziecie mi pomagać patrzeć mu na ręce oraz pilnować aby niekompetentni kolesie już więcej nie zajmowali stanowisk prezesów spółek miejskich.
Może mój głos będzie jedynym głosem sprzeciwu ale mam czyste sumienie.
Ja chciałem zmian. Demokracja oceni, czy miałem rację.
P
G
A ja tylko…..