Dzisiaj jest 20 maja 2025, 13:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Człowieku! Czy Ty siedziałeś gdzieś w lokalu z boku i notowałeś skrzętnie, co się dzieje i o czym rozmawialiśmy?
:o a tak poza tym? ktoś coś skrobnie, bo nie dane mi było przybyć na to ostatnie przed świętami spotkanie :(

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

turek pisze:
Drodzy Forumowicze! Jesteśmy na naszych spotkaniach permamentnie inwigilowani przez niejakiego Forumowicza akitu, :roll:
Człowieku! Czy Ty siedziałeś gdzieś w lokalu z boku i notowałeś skrzętnie, co się dzieje i o czym rozmawialiśmy? Czy może stałeś pod lokalem i obserwowałeś, kto i kiedy wychodzi??? Dlaczego nie Odważyłeś się usiąść z nami i wyrazić swą opinię na temat, tego co dręczy Cię tak tu na forum, a nawet i poza nim? :roll: Wiesz o ile się czepiasz moderatora, że pisze posty na forum, których treść Ci nie odpowiada, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale głupie domysły, typu ile wypił i czy go zdąży policja namierzyc, to już z Twojej strony żenada!!! :-? Zachowujesz się co najmniej dziecinnie, zakrywając się pod nickiem :roll: Pokaż, że jeseś dojrzałym człowiekiem, godnym dyskusji z nami i miej odwagę następnym razem podejść do nas i opowiedzieć nam o swoich spostrzeżeniach, z chęcią ich wysłuchamy i podyskutujemy o Twoim problemie :roll: Tak, nie mylą Cię oczy... uważam, że osoba YELLO staje się Twoją obsesją :| Trochę to dziwne, uważam śledzić faceta po mieście i przytykać mu na forum :roll:
................no głośno krzyczysz,jak już kiedyś napisałem wisi mi to co o mnie piszesz bo się gubisz w swoich wywodach ..................a teraz się zastanów zanim coś napiszesz co zrobiłeś w tym dniu żeby YELO35 NIE WSIADŁ ZA KÓŁKO PO PIWIE..........bo przecież jesteś jego kolegą jak i reszta będących na spotkaniu co zrobiła.................? ...........

[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 2:05 pm ]
yARO_81 pisze:
akitu pisze:
ciekawe ile będzie miał w wydychanym powietrzu ...........promili ...........kierując swoim srebrnym czeskim produktem

pewnie 0,0 0/oo bo wypil bodajze tylko kawe i herbate.

A Ty to widziales przez szybe, bo Cie nie wpuscili do srodka ze wzgledu na wiek i niepelnosprawnosc umyslowa? Bo posadzanie o takie cus (pomowienie sie to nawet nazywa) bez dowodow nie swiadczy o Tobie dobrze.
.......................tu mnie obrażasz....ciekawe jak podejdzie do tego moderator.....................słowo przepraszam z twojej strony było by na miejscu przemyśl to..................

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

akitu pisze:
ciekawe jak podejdzie do tego moderator...................

Odnoszenie się do takich bredni jest poniżej mojego poziomu - zabezpieczyłem treść postów na okoliczność ewentualnej sprawy za pomówienie. Przesadziłeś akitu i to zdrowo...

Nikt mnie nie musi bronić - bo co piłem to każdy widział - mało tego obsługa Pubu nawet była zaskoczona , że można herbaty zamawiać podczas takich spotkań ;) Raz nawet sam wrzątek dostałem - co rozbawiło wszystkich. Tylko nie Ciebie akitu , bo nie masz cywilnej odwagi się ujawnić... :roll:

Co na spotkaniu?
Odłam fotograficzny omawiał szczegóły tzw. Photo Day'a na terenie MDK-u. Jestem po rozmowie z panią Dyrektor i umówiliśmy się na termin wiosenno/letni coby nam modelki na terenie obiektu nie pomarzły...W grę wchodzą również zdjęcia na zewnątrz z uwzględnieniem architektury - w połączeniu z modelkami. Oświetlenie i osprzęt dostarcza Pikpoczek - inicjator akcji ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ciekawe czemu dopiero teraz się odezwałeś.......YELLO 35 ty nie masz żadnego poziomu

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

akitu - pozostało Ci "jedno życie" 8)

Decyzję o banie dla Ciebie pozostawię Alexowi - ja dałem Ci ostrzeżenie :smt026

Kompleksy lecz na innym forum :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

szkoda, ze nie jestem modem... byloby 4/4/4 :]

akitu pisze:
słowo przepraszam z twojej strony było by na miejscu przemyśl to..................

to sie ubawilem. chcesz przeprosin ode mnie za pierdoly, a sam wypisujesz brednie, za ktore mozesz byc sadzony z powodztwa cywilnego - I PRZEGRASZ jesli do tego dojdzie.

chlopie idz bawic sie klockami... ode mnie przeprosin sie nie doczekasz chocby mialoby sie to skonczyc banem.

najlepiej skoncz juz pisac w tym watku i pisz sobie w ŚMIETNIKu bo poziom Twoich wywodow tylko do niego pasuje.

sorki Alex, ale jak widze takie posty to mnie cos trafia i nie moge sie powstrzymac zeby czegos nie napisac, mimo iz to OT.

pozdro ]:->

Ostatnio zmieniony 19 gru 2009, 15:08 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

akitu a Ty co zrobiłeś, aby YELLO nie wsiadł do auta po "alkoholu", skoro byłeś świadkiem tego, że pił dlaczego nie zgłosiłeś tego na policję?? Jak już kogoś szpiegujesz rób to przynajmniej dokładnie, abyś znał wszystkie niezbędne fakty :twisted:

A co do samego spotkania niestety ostatniego już w tym roku, było wyjątkowo miłe i spokojnie. Chłopaki grzecznie się zwracali do siebie.Na końcu oko w oko zostali przekorny i krytyczny....ciekawe jak zakończyło się to spotkanie ;)

POZDRAWIAM :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Najlepszym, najskuteczniejszym sposobem na osobników usiłujących mącić wodę, jest ich całkowite, konsekwentne i totalne olewanie. Ale to wymaga współdziałania przez całą resztę i rezygnacji z solowych indywidualnych akcji.
Ignorowanie osobników niepożądanych zdaje znakomicie egzamin, bo z reguły są to egzemplarze szukające poklasku, uwagi i na ogół niedowartościowane.

Wszystkim uczestnikom spotkań czwartkowych życzę Wesołych Świąt i Dosiego Roku, bo wygląda, że najbliższe spotkanie dopiero w przyszłym roku (wigilia w czwartek i Sylwester w czwartek :| )

Obrazek

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Najlepszym, najskuteczniejszym sposobem na osobników usiłujących mącić wodę, jest ich całkowite, konsekwentne i totalne olewanie. Ale to wymaga współdziałania przez całą resztę i rezygnacji z solowych indywidualnych akcji.
Ignorowanie osobników niepożądanych zdaje znakomicie egzamin, bo z reguły są to egzemplarze szukające poklasku, uwagi i na ogół niedowartościowane

Święte słowa.

Chuck Norris jr pisze:
Wszystkim uczestnikom spotkań czwartkowych życzę Wesołych Świąt i Dosiego Roku

Dołączam się do życzeń :)

Tytuł:
pismak
pismak

Jagna pisze:
Na końcu oko w oko zostali przekorny i krytyczny....ciekawe jak zakończyło się to spotkanie ;)

Wracając do domu zaglądnąłem do 2BP około 23. Chłopaki jeszcze tam byli. Świąteczny klimat wpłynął na ich rozmowę. Mimo mrozu i pory przekorny wolał skończyć rozmowę z Piotrkiem wracając do domu pieszo.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Stół już zastawiony,
Rodzina już czeka,
Zaraz powitamy
Boga i Człowieka!
To magiczne chwile,
Czas spełnionych marzeń,
Szczęścia i nadziei ...
Przeżyjmy to razem!
WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
Życzy CICHY.
:smt058

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

skąd tylu poetów się nagle namnożyło? :grin:
tomiki poezji leżą odłogiem w księgarniach, widać konwencje poezji uległy zmianie :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Coś tu za cicho. Może z okazji 1 maja będzie głośniej wszak tu prawie sami czerwoni.
Choć wiem że prawie robi dużą różnicę.Pozdrawiam wszystkich.
]:->

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Coś tu za cicho.

Jakoś tak ;)

Kto będzie w ten czwartek? I na którą? Bo 19.00. ostatnio mało kogo obowiązywała...

Tytuł:
VIP
VIP

Ja powinienem być. Siłą rzeczy będę około 18, bo jestem ciekawy przy okazji jak wyjdzie spotkanie kiboli Turowa i pomysłów na ich kibicowanie na meczach.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.