Drodzy Forumowicze! Jesteśmy na naszych spotkaniach permamentnie inwigilowani przez niejakiego Forumowicza
akitu,
Człowieku! Czy Ty siedziałeś gdzieś w lokalu z boku i notowałeś skrzętnie, co się dzieje i o czym rozmawialiśmy? Czy może stałeś pod lokalem i obserwowałeś, kto i kiedy wychodzi??? Dlaczego nie Odważyłeś się usiąść z nami i wyrazić swą opinię na temat, tego co dręczy Cię tak tu na forum, a nawet i poza nim?

Wiesz o ile się czepiasz moderatora, że pisze posty na forum, których treść Ci nie odpowiada, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale głupie domysły, typu ile wypił i czy go zdąży policja namierzyc, to już z Twojej strony żenada!!!

Zachowujesz się co najmniej dziecinnie, zakrywając się pod nickiem

Pokaż, że jeseś dojrzałym człowiekiem, godnym dyskusji z nami i miej odwagę następnym razem podejść do nas i opowiedzieć nam o swoich spostrzeżeniach, z chęcią ich wysłuchamy i podyskutujemy o Twoim problemie

Tak, nie mylą Cię oczy... uważam, że osoba YELLO staje się Twoją obsesją

Trochę to dziwne, uważam śledzić faceta po mieście i przytykać mu na forum

................no głośno krzyczysz,jak już kiedyś napisałem wisi mi to co o mnie piszesz bo się gubisz w swoich wywodach ..................a teraz się zastanów zanim coś napiszesz co zrobiłeś w tym dniu żeby YELO35 NIE WSIADŁ ZA KÓŁKO PO PIWIE..........bo przecież jesteś jego kolegą jak i reszta będących na spotkaniu co zrobiła.................? ...........
akitu pisze:
ciekawe ile będzie miał w wydychanym powietrzu ...........promili ...........kierując swoim srebrnym czeskim produktem
pewnie 0,0 0/oo bo wypil bodajze tylko kawe i herbate.
A Ty to widziales przez szybe, bo Cie nie wpuscili do srodka ze wzgledu na wiek i niepelnosprawnosc umyslowa? Bo posadzanie o takie cus (pomowienie sie to nawet nazywa) bez dowodow nie swiadczy o Tobie dobrze.
.......................tu mnie obrażasz....ciekawe jak podejdzie do tego moderator.....................słowo przepraszam z twojej strony było by na miejscu przemyśl to..................