Olek pisze:
Popieram ,,Cichego" M.F chciałby by pierwszym , a bedzie ostatnim, jak w porzednich wyborach.
Szanowny Olku
Jeśli podchwyciłeś na poważnie wypowiedź Cichego, to pragnąłbym zauważyć, że z tymi pierwszymi i ostatnimi, to był chyba jakiś cytat z pism religijnych.
Miał on na celu podniesienie na duchu ludzi, nad którymi zawisło widmo klęski, przegranej.
Pocieszali się oni, że w innym życiu będzie im lepiej a na tym padole przy występujących warunkach nie mają szans na zmiany.
To sprzedawanie nadziei.
Być może wiesz, że nadzieja umiera ostatnia, więc jeśli Ty wierzysz tylko i wyłącznie w takie rzeczy nie poparte żadnymi realnymi fundamentami, to nie powinieneś mieć złudzeń.
M. Fiedorowicz wygra wyścig do fotela burmistrza, czy Tobie się to podoba, czy nie.
Jestem o tym przekonany.
Ja zastanawiam w chwili obecnej z jakimi ludźmi będzie rządził.
Chciałbym abyście pomogli mu doborze właściwych ludzi. Ja już dzisiaj wołam do Was o pomoc w tym zakresie.
Dodatkowo chciałbym podkreślić, że w ostatnich wyborach M. Fiedorowicz przegrał, bo ja go nie poparłem.
Takich jak ja, którzy liczyli na to, że przyjdzie „nowe i polepszy” dlatego teraz temu Panu już podziękujemy a wróci stare, czytaj M. Fiedorowicz, posprząta, naprawi, dokończy poprzednie prace i będzie lepiej niż za R. Gronicza.
Sądziłem, że R.Gronicz zamieni nam Zgorzelec w krainę miodem i winem płynącą.
Co zrobił i jak rządzi R. Gronicz to wiemy. Cały czas płacimy za to.
Jakie straty ponosi Zgorzelec w wyniku rządów R. Gronicza to wiemy.
Nie chcemy już niekompetentnego nieudacznika.
bartekz pisze:
Oj, to pewnie liczne koleżanki p. Mirosława będą niezadowolone????
Bartku po pierwsze.
Czy zazdrość Tobą kierowała kiedy pisałeś te słowa?
Bartku po drugie.
Bartku z informacji, które posiada każdy ogólnie interesujący się sprawami lokalnymi obywatel wie, że przynajmniej trzy koleżanki M. Fiedorowicza nie powinny być zadowolone z faktu kandydowania i później piastowania przez M. Fiedorowicza urzędu burmistrza.
Sądzę jednam, że kandydat jest dużym, chłopcem i wcześniej skonsultował fakt kandydowania z tymi koleżankami i uzyskał zgodę.
Sądzę, że koleżanki wyraziły zgodę na to, że będzie ponosił konsekwencje wieszania na nim psów, kotów i innych zwierząt, podczas kampanii wyborczej, przez oszołomów i przeciwników politycznych.
Sądzę, że wie o tym, że jeśli popełnił jakikolwiek występek, to zostanie mu to wywleczone i pokazane społeczeństwu.
Jeśli Bartku Twoja wiedza, jest tak szeroka, że masz jakiekolwiek informacje, które sprawią, że zmienię zdanie o kandydacie ma fotel burmistrza, jakim jest M. Fiedorowicz, to powiedz. Powiedz to teraz abym mógł zdążyć poszukać nowego kandydata, bo
R. Gronicz już burmistrzem więcej nie będzie.
Jak bardzo boją się przeciwnicy Mirosława Fiedorowicza, niech świadczy fakt, że już dzisiaj na potrzeby przyszłej kampanii porejestrowali sobie nicki, m. in. na tym forum, aby móc prowadzić walkę wyborczą przy wykorzystaniu złudzenia poparcia dla R.Gronicza.
Popierających R. Gronicza jest coraz mniej w zasadzie są to tylko osoby zależne od niego służbowo lub organizacyjnie. W sumie nie dziwię się, że się boją o swoją przyszłość a ona nie wygląda dla nich różowo.
Czy ktoś wie może kiedy wreszcie będą wybory samorządowe i wybierzemy burmistrza?
P
G
Nieustannie ….