bartekz
Cytuj:
Myślę, że nie doczekam się odpowiedzi...
A ja myślę, że przegapiłeś kilka istotnych rzeczy, które zawarłem w moim poprzednim poście.
Otóż nigdy nie twierdziłem, że rozmawiałem z
partiami, lecz z cyt.:
Cytuj:
Rozmawiam z członkami większych i mniejszych partii politycznych i środowisk zaangażowanych w naszą lokalną politykę.
Wybacz, ale nazwisk tych ludzi, bądź co bądź osób prywatnych, nie będę wymieniał, co chyba jest w pełni zrozumiałe, prawda???
Panie "Konkretny", zapewne przez zapomnienie lub nieuwagę opuściłeś moje pytanie skierowane do Ciebie. Bardzo konkretne pytanie, a mianowicie:
Cytuj:
Rozumiem, że posiadasz wiedzę, jakoby I. Owsik z całą pewnością współpracował z dawną SB??? Jeśli tak, proszę, podziel się z nami swoją wiedzą...
... na które nie raczyłeś mi odpowiedzieć. Zapewne również nie doczekam się odpowiedzi na pytanie kim jesteś,... że tak namiętnie w dalszym ciągu uznajesz tego człowieka za winnego???
No dalej, Panie "Konkretny", nie wstydzisz się chyba siebie,... zawsze byłeś przecież, jesteś i będziesz konkretny, a tacy ludzie nie chowają się za maską anonimowości. No chyba, że są pokroju Wiesia makaronika, którzy wszem i wobec oznajmia, że:
Cytuj:
,.. co raczył przyznać
tutaj
Innymi słowy, ani nie mam legitymacji od ludzi z którymi rozmawiam do ujawniania ich nazwisk, ani nie mam na to najmniejszej ochoty, zwłaszcza wobec osób anonimowych, jak Ty czy Wiesio (wybacz, jeśli Cię uraziłem stawiając Twoją osobę w jednym szeregu z tym,....hmmm człowiekiem), co, mam nadzieję, jest chyba oczywiste???bartekz, przegapiłeś również ostatnie zdanie z mojego posta, a mianowicie:
Cytuj:
I tyle mam w tej sprawie do powiedzenia. Pozdrawiam...
.. znaczenie którego nie muszę Ci chyba wyjaśniać???