Dzisiaj jest 14 maja 2025, 13:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Przekorny - a ja też mogę zawitać? ;) Nie wiem, czy mnie, jako żółtodziobowi, przysługuje takie prawo... ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

j.oleszkiewicz pisze:
a ja też mogę zawitać? Nie wiem, czy mnie, jako żółtodziobowi, przysługuje takie prawo...

Przysługuje ono każdemu.

Dodatkowo możesz być obserwowana potajemnie i poczytać na swój temat ;)

Zapraszanie na spotkania osób , które nie mają na to ochoty jest cwanym wybiegiem mającym na celu utratę wiarygodności? Sam nie wiem... :-? Taka dygresja mnie naszła ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

j.oleszkiewicz pisze:
Przekorny - a ja też mogę zawitać? ;) Nie wiem, czy mnie, jako żółtodziobowi, przysługuje takie prawo... ;)

Jak najbardziej Asiu, będę trzymał dla Ciebie miejsce... ;-)

Cytuj:
Zapraszanie na spotkania osób , które nie mają na to ochoty jest cwanym wybiegiem mającym na celu utratę wiarygodności? Sam nie wiem... :-? Taka dygresja mnie naszła ;)

Ale "bystrzak" z Ciebie :smt082
Pamiętaj, nie zapraszaj już nigdy nikogo na spotkanie forumowiczów, bo przypomnę Ci tą Twoją,..hmm,.. "dygresję" :lol:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
nie zapraszaj już nigdy nikogo na spotkanie forumowiczów

Nie odbiorę Ci przyjemności w której Ty celujesz ;)

PS. Sprawdzę kiedyś Twoją pamiętliwość - bądź czujny ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Przekorny

Cytuj:
Znam niemal wszystkie środowiska polityczne w naszym mieście. Rozmawiam z członkami większych i mniejszych partii politycznych i środowisk zaangażowanych w naszą lokalną politykę. Wiesz co charakterystycznego można dostrzec w opiniach tych ludzi na ten temat??

Przekorny

Cytuj:
Otóż większość z nich, wywodzących się z prawicowych ugrupowań, znających I.O. od lat,.. nie wierzy w tą jego rzekomą współpracę. Wspierają go, dodają otuchy, obiecują wszelką możliwą w granicach prawa pomoc.

[b]Sanowny Przekorny

Nie doczekałem się odpowiedzi, ponawiam pytanie, które to partie polityczne i środowiska wspieraja, dodają otuchy i obiecują pomoc "Karasiowi" ? :smt084 :smt084

Konkretnie wymień te partie i środowiska.
Zyczę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i mniej tego typu spraw, trudnych do obrony :smt111 :smt111 :smt111 [/b]

Tytuł:
pismak
pismak

uuu..... mocne, konkretne, postawienie sprawy :grin:
bartekz, podoba mi się twoja postawa w tej kwestii. Zobaczymy jakiej konkretnej odpowiedzi udzieli mój ulubiony forumowicz :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Dodatkowo możesz być obserwowana potajemnie i poczytać na swój temat ;)

O szyt... Strach się bać... ;) To co? Do zobaczenia w najbliższy czwartek? :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Makaron
Cytuj:
uuu..... mocne, konkretne, postawienie sprawy
:| :|

Zawsze byłem, jestem i będę konkretny, dlatego domagam się odpowiedzi. :smt084

Makaron

Cytuj:
podoba mi się twoja postawa w tej kwestii :smt023

Dziękuję za uznanie, myślę, że odpowiedź w tej kwestii jest istotna dla wszystkich.

Makaron

Cytuj:
Zobaczymy jakiej konkretnej odpowiedzi udzieli mój ulubiony forumowicz
:grin:

Myślę, że nie doczekam się odpowiedzi, po odwołaniu Starosty, zagrożony moim zdaniem jest również TW Karaś / w moim przekonaniu straci stolek/ to spowoduje, że przekorny może miec problemy w Powiecie, jakie czas pokaże?. Dlatego na odpowiedź mogę długo czekac lub jest to prawdopodobne, nie otrzyma żadnej odpowiedzi :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

Mam podobne przemyślenia do twoich, chociaż "Karasia" mogą zostawić na stołku. Kampania wyborcza już jest w przygotowaniu, a Starostę wywalą pod wyraźnym naciskiem wojewody, więc nie jest to zbytnio korzystne aby na niespełna rok przed zakończeniem kadencji robić czystkę i tak w październiku będzie zmiana na stołkach. CO do odpowiedzi przekornego to zgadzam się z Tobą w 100% raczej konkretnej odpowiedzi się nie doczekamy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

bartekz pisze:
po odwołaniu Starosty, zagrożony moim zdaniem jest również TW Karaś / w moim przekonaniu straci stolek/ to spowoduje, że przekorny może miec problemy w Powiecie, jakie czas pokaże?.

Ciekawa jestem po czym to wnosisz??

Ciekawi mnie też wydawanie osądów odnośnie I.O. jak również to jak zachowacie się w przypadku gdy I.O. udowodni swoje racje.

Zauważyłam, że z wielką łatwością przychodzi Wam krytykowanie i osądzanie ludzi, łatwo robi się to spod przykrywki jaką daje anonimowość na forach. Tylko czy potrafilibyście zrobić to samo patrząc komuś w oczy?? Nie sądzę. A co dopiero spojrzeć komuś w oczy mając świadomość braku swoich racji.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:34 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

bartekz

Cytuj:
Myślę, że nie doczekam się odpowiedzi...

A ja myślę, że przegapiłeś kilka istotnych rzeczy, które zawarłem w moim poprzednim poście.
Otóż nigdy nie twierdziłem, że rozmawiałem z partiami, lecz z cyt.:

Cytuj:
Rozmawiam z członkami większych i mniejszych partii politycznych i środowisk zaangażowanych w naszą lokalną politykę.

Wybacz, ale nazwisk tych ludzi, bądź co bądź osób prywatnych, nie będę wymieniał, co chyba jest w pełni zrozumiałe, prawda??? :)

Panie "Konkretny", zapewne przez zapomnienie lub nieuwagę opuściłeś moje pytanie skierowane do Ciebie. Bardzo konkretne pytanie, a mianowicie:

Cytuj:
Rozumiem, że posiadasz wiedzę, jakoby I. Owsik z całą pewnością współpracował z dawną SB??? Jeśli tak, proszę, podziel się z nami swoją wiedzą...

... na które nie raczyłeś mi odpowiedzieć. Zapewne również nie doczekam się odpowiedzi na pytanie kim jesteś,... że tak namiętnie w dalszym ciągu uznajesz tego człowieka za winnego???
No dalej, Panie "Konkretny", nie wstydzisz się chyba siebie,... zawsze byłeś przecież, jesteś i będziesz konkretny, a tacy ludzie nie chowają się za maską anonimowości. No chyba, że są pokroju Wiesia makaronika, którzy wszem i wobec oznajmia, że:

Cytuj:
Nie mam ani krzty honoru i nie przedstawię się jak również nie napiszę gdzie pracuję. :grin: Nie będziemy mieli równych szans w dyskusji nie stać mnie na to :grin: :grin: :grin:

,.. co raczył przyznać tutaj

Innymi słowy, ani nie mam legitymacji od ludzi z którymi rozmawiam do ujawniania ich nazwisk, ani nie mam na to najmniejszej ochoty, zwłaszcza wobec osób anonimowych, jak Ty czy Wiesio (wybacz, jeśli Cię uraziłem stawiając Twoją osobę w jednym szeregu z tym,....hmmm człowiekiem), co, mam nadzieję, jest chyba oczywiste???

bartekz, przegapiłeś również ostatnie zdanie z mojego posta, a mianowicie:

Cytuj:
I tyle mam w tej sprawie do powiedzenia. Pozdrawiam...

.. znaczenie którego nie muszę Ci chyba wyjaśniać??? ;-)

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 18:21 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
Jagna, nie obraź się, ale ten Twój powyższy post, brzmi jakbyś pisała go pod czyjeś dyktando

Jagna nie obraź się, ale ja od dłuższego czasu mam wrażenie, że Turek pisze pod czyjeś dyktando.

Napisałem powyższe zdanie a teraz on niech się wybiela.
Niech udowodni mi, że tak nie jest.

turek pisze:
Jak podkreślam, to jest tylko moje osobiste zdanie

Ja oczywiście też podkreślam, że to moje zdanie o Turku i moje wrażenie ukształtowane na podstawie jego wypowiedzi.

P
G

i ...

Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 18:53 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hmmm turku nie zauważyłam słów obrony w moim poprzednim poście, nie popierałam tego żadnymi argumentami. Czy ja też już nie mam prawa do wyrażenia swojej opinii w podobnych tematach abyś nie doszukiwał się spisków i rozkazów w stosunku do mojej osoby??

Cytuj:
jednak zastanawiające jest, że do pewnego czasu wogóle nie Zabierałaś gosu w podobnych sprawach

tu również się mylisz. Może nie interesuję się lokalną polityką w tak "szerokim" stopniu co Ty ale od czasu do czasu wtrącam i wtrącałam swoje dwa grosze i zapewne będę wtrącać jeśli uznam, że mam coś do powiedzenia.

Nieobiektywny to jesteś Ty o czym już na forum wspominałeś.

A jeśli sądzisz, że pod czyjeś dyktando piszę to bądź łaskaw napisać mi czyje dyktando masz na myśli, bo domyślam się,że bez powodu tego nie napisałeś??

Nie martw się nie obrażę się gdyż na Ciebie nie można się obrażać turku :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:37 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.