Dzisiaj jest 14 maja 2025, 8:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:43 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron Ty lepiej zmień dilera bo ten obecny baaaardzo Cię oszukuje. Proponuję "Kornika" z Daszyńskiego może jego specyfiki lepiej na Ciebie podziałają, bo widzę że Gronicz to już Twoja choroba.

Turku masz rację czuję się prześladowana przez Ciebie ;-)
Cytuj:
za kilka miesięcy możesz zmienić otoczenie

tak źle mi życzysz??:(
A do obrony kogokolwiek(konkretnych osób) na forum jest mi jeszcze baaardzo daleko(póki co wyrażam swoje zdanie w temacie który swoją drogą usunął się obecnie na dalszy plan) więc nie imputuj mi tego :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turku, wszystkiego najlepszego... :smt058

Spieszę Cię zapewnić, że nie jest to, jak określiłeś, mania prześladowcza, lecz efekt ataków na moją osobę nie jako nicka, wypowiadającego swoje subiektywne zdanie na ten czy inny temat, lecz jako konkretną osobę. I choć moja reakcja na takie ataki jest mniej więcej taka jak i Twoja,.. czyli:

Cytuj:
Szczerze??? WALI MNIE TO!!! Wyobraź sobie, że ja jestem NIEZALEŻNYM forumowiczem i wyrażam, tu tylko i wyłącznie moje subiektywne opinie ja wiem, może trudno to Ci jest, sobie wyobrazić, ale tak jest :lol:

... to jednak przyznasz chyba, że powielane przez indywidua takie jak makaron Wiesław bywają irytujące. Mniej więcej tak samo wywołują u mnie irytację komary w lecie,... upierdliwie namolne, o których ataku zapominamy po kilku minutach. Myślisz, że powinienem śladem naszych znajomych stworzyć sobie kilka innych nicków :oops: , żeby bezkarnie móc atakować innych...??

Cytuj:
przekorny napisał/a:
bo pracujesz przecież w jednostce podległej
Cytuj:
to! akurat ma się, jak pięść do nosa

No oczywiście,.. to jest Twoje zdanie na zarzut Twojej stronniczości,... Ale z drugiej strony zarzucasz ją Jagnie, choć sytuacja pomiędzy Wami jest analogiczna - oboje komuś podlegacie, prawda?? ;-)

Cytuj:
spieszę Cię poinformować, że kiedy czytałem jej posta, to myślałem że oczy mnie mylą i czytam nie pod tym awatarem/nickiem co trzeba :roll: Zwyczajnie - w moim subiektywnym odczuciu - jakbym czytał Ciebie :roll:

Powtórzę za Jagną - przeczytałeś to co chciałeś przeczytać. Od siebie dodam, że zapewne czekałeś na ten moment, kiedy całkiem przypadkiem jej zdanie będzie pozytywne,.. w tym czy innym zakresie,.. przyznaj się - :grin:

Turku, a teraz całkiem poważnie. Nie oskarżaj mnie, proszę, o coś, o co sam nie chciałbyś być oskarżany. Mnie nie interesuje kim są osoby które dyskutują ze mną na ten czy inny temat. Pod warunkiem, że odnoszą się merytorycznie do zagadnień. Ale kiedy zwracają się do mnie o coś, wykorzystując wiedzę o mnie i moim miejscu pracy, mam prawo chyba żądać, żeby się przedstawili. Inaczej, jak to jest w przypadku tego tam Wiesia,... - on z lubością serwuje mi impertynencje wiedząc kim jestem, ja natomiast nie mogę się jemu odwzajemnić tym samym.
Ciebie również, jak mi się wydaje, wkurzyło nawiązanie do Twojej pracy i zależności zawodowej - w kontekście tego,co i w jaki sposób piszesz - prawda??
Może ta Twoja nieufność, węszenie spisków, szukanie tego czego nie ma, a mianowicie pisania pod dyktando również wymaga opieki specjalisty?? Wybierzemy się tam razem??? ;-)

Cytuj:
Mogę pokusić się o podobne stwierdzenia w stosunku do Ciebie np za brak krytyki wobec niektórych forumowiczów np. Ojca Dyrektora. Czy nie jest on wynikiem spodziewanych zleceń na fotografowanie tego czy owego?? Albo np brak krytyki na poczynania naszego moderatora(wręcz bronienie go), który jest Twoim kolegą z jednego klubu??

.. i wszystko jasne,.. Turku :oops:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:44 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
Jagna pisze:
Cytat:
za kilka miesięcy możesz zmienić otoczenie

tak źle mi życzysz??:(
Wręcz przeciwnie!!! :grin: Siedź tam jak najdłużej, skoro ma nadejść dzień, że skrytykujesz działanie tej "firmy", to lepiej nawet będzie wygladać, jak strzał padnie "od środka" :P

Turku, jakoś nigdy nie zauważyłem, żebyś "strzelał" w swoją firmę. Przypadek to czy może funkcjonuje ona IDEALNIE??? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Uciekam spać turku. Życzę Ci stosunkowo udanej nocy :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:46 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cytuj:
Mogę pokusić się o podobne stwierdzenia w stosunku do Ciebie np za brak krytyki wobec niektórych forumowiczów np. Ojca Dyrektora. Czy nie jest on wynikiem spodziewanych zleceń na fotografowanie tego czy owego?? Albo np brak krytyki na poczynania naszego moderatora(wręcz bronienie go), który jest Twoim kolegą z jednego klubu??

No...niedługo będę jak Lenin - otwieram puszkę sardynek a tam ja, zaglądam do dowolnego wątku na forum a tam też ja :) Super, moja miłość własna strasznie na tym skorzysta. Postaram się Was nie zawieść i coś im zlecę.

Póki co poproszę Was o informację co wpłynęło na decyzję Starosty o odwołaniu w Sylwestra dyrektorki Powiatowego Urzędu Pracy.

Tytuł:
pismak
pismak

Jagna pisze:
makaron Ty lepiej zmień dilera bo ten obecny baaaardzo Cię oszukuje. Proponuję "Kornika" z Daszyńskiego może jego specyfiki lepiej na Ciebie podziałają, bo widzę że Gronicz to już Twoja choroba.

Nie dziękuję, mój dealer jest ok. Widzę, że moja wypowiedź poirytowała kogoś - prawda Jagna? :grin:
Zrobiłaś się nerwowa i drażliwa na punkcie polityki lokalnej i obecnego BM. Wcześniej deklarowałaś na forum, że nie jesteś zainteresowana tą tematyką, ciekawa zmiana 8)
Dobra, nie drążę dalej tematu bo zaczniemy skakać sobie do gardeł i odbiegać od już i tak rozmytego wątku.

przekorny
cytat:
"Inaczej, jak to jest w przypadku tego tam Wiesia,... - on z lubością serwuje mi impertynencje wiedząc kim jestem, ja natomiast nie mogę się jemu odwzajemnić tym samym."
"Mniej więcej tak samo wywołują u mnie irytację komary w lecie,... upierdliwie namolne, o których ataku zapominamy po kilku minutach"

jakoś w to drugie zdanie nie chce mi się wierzyć skoro wracasz swoimi wypowiedziami do mojej osoby.
Czesiu napisz jak bardzo jesteś ciekaw kto kryje się za nickiem "makaron", co jesteś gotów zrobić aby się dowiedzieć tego??? Czy wygórowaną ceną za to będzie rezygnacja z pracy w starostwie i publiczna próba pojednania się z Rafałem G.??? :grin: :D :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wiesiu makaronie, ponieważ, jak sam siebie określiłeś:

Cytuj:
Nie mam ani krzty honoru i nie przedstawię się jak również nie napiszę gdzie pracuję. :grin: Nie będziemy mieli równych szans w dyskusji nie stać mnie na to :grin: :grin: :grin:

... zrozumiesz chyba, jeśli powtórzę, że twoje złośliwe bzdety:

Cytuj:
"Mniej więcej tak samo wywołują u mnie irytację komary w lecie,... upierdliwie namolne, o których ataku zapominamy po kilku minutach"

,... a ponieważ jak widzę nie zrozumiałeś, spróbuję to wyjaśnić w stopniu który nawet ty powinieneś przyswoić.
Twoja osoba jak również zdania które z widocznym wysiłkiem wpisujesz tutaj kompletnie mnie nie interesują. ;-)

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
Twoja osoba jak również zdania które z widocznym wysiłkiem wpisujesz tutaj kompletnie mnie nie interesują. ;-)

Mało przekonujące. Odnoszę inne wrażenie, sądzę, że jest to spawa spędzająca ci sen z oczu, którą to chciałbyś jak najszybciej rozegrać na swoją korzyć - stąd usilne próby i prowokacje oraz nawoływania abym się ujawnił.
Przekorny, poszukaj resztek swojego honoru i zacznij postępować uczciwie a twój "makaronowy" koszmar sam zniknie, zdechnie śmiercią naturalną. Jesteś w stanie to zrozumieć??? Proponuję abyś zaczął np. od udzielenia uczciwej i rzetelnej odpowiedzi na pytania postawione przez bartekz oraz arcima w/s dyrektorki PUP.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Makaronie Wiesławie, piszę sobie tutaj, wyrażając opinię na rozmaite sprawy, od lat. Zapewniam ciebie, że twoje złośliwe uwagi, wtręty i docinki nie robią na mnie najmniejszego wrażenia. :lol:

Zdradzę ci pewien sekret - w swojej "forumowej historii" napotykałem na daleko bardziej bystrych osobników, którzy swoimi złośliwościami i infantylnymi zaczepkami usiłowali zamknąć mi usta.
Ponieważ nie udało się im, zapewniam ciebie, że i komuś takiemu jak i ty ta "sztuka" się nie uda.
Zwłaszcza, że patrzę na ciebie przez pryzmat twoich własnych słów, określających twój charakter i naturę, a mianowicie:

Cytuj:
Nie mam ani krzty honoru i nie przedstawię się jak również nie napiszę gdzie pracuję. :grin: Nie będziemy mieli równych szans w dyskusji nie stać mnie na to :grin: :grin: :grin:

...tak więc pisz sobie, pisz, bo coraz bardziej mnie bawisz swoją niezdarnością... ;-) :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
Zdradzę ci pewien sekret - w swojej "forumowej historii" napotykałem na daleko bardziej bystrych osobników, którzy swoimi złośliwościami i infantylnymi zaczepkami usiłowali zamknąć mi usta.

Chłopie a pisz sobie do woli tylko z sensem i na temat.
Ja nie mam zamiaru zamykać ci ust, to tylko twój punkt widzenia.
Wiesz co żal mi ciebie biedaku, dobra odpuszczę ci w tym temacie bo już nudny się zrobiłeś. :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czytam, czytam i oczom nie wierzę :cry:
To co się wyrabia w tym wątku ( i nie tylko ) jest żałosne - kłótnie i prywatne animozje- taką nazwę powinien nosić ten wątek :smt084

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Zrobiłaś się nerwowa i drażliwa na punkcie polityki lokalnej i obecnego BM. Wcześniej deklarowałaś na forum, że nie jesteś zainteresowana tą tematyką, ciekawa zmiana 8)
Dobra, nie drążę dalej tematu bo zaczniemy skakać sobie do gardeł i odbiegać od już i tak rozmytego wątku.

Nerwowa i drażliwa na punkcie lokalnej polityki?? Nie mój drogi, politykę nadal mam daleko daleko daleko w moich zainteresowaniach. Poza tym w tym temacie napisałam tylko jeden post odnośnie polityki lokalnej, wyraziłam swoje i tylko swoje zdanie. Wkurzające dla mnie jest tylko to, że próbujecie zarówno mi jak i innym forumowiczom wmówić, że napisałam go tylko dlatego ponieważ pracuje w Starostwie oraz, że kazał mi napisać go przekorny bądź też ktokolwiek inny, co jest nieprawdą. Gdybym nie pracowała w tym miejscu napisałabym dokładnie to samo. I nie jest to również wpływ środowiska.
A obecnego BM mam głęboko w ..... i nie rozumiem nawet dlaczego miałabym być drażliwa na jego puncie. Jest mi on całkowicie obojętny.
A jeśli chodzi o moje deklaracje to nadal je podtrzymuje - polityką nie jestem zainteresowana - deklaracja nie obejmowała tego że od czasu do czasu nie wrzucę w jakimś temacie swoich "trzech groszy" co zresztą nie pierwszy raz zrobiłam.
Przestańcie doszukiwać się drugiego dna w moich wypowiedziach, bo naprawdę ono nie istnieje.
I na koniec drogi makaronie - nie mam zamiaru skakać Ci do gardła, bo po pierwsze nie jest to cechą mojego charakteru a po drugie mamusia nauczyła mnie kultury i szacunku w stosunku do ludzi. ;)

Pozdrawiam serdecznie :smt058

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.