Dzisiaj jest 20 maja 2025, 14:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja się pojawię ale tradycyjnie ok 20:00 :)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Krótka relacja i spostrzeżenia...

1. Godzina rozpoczęcia spotkań przesunęła się na okolice 20.00. - wygląda na to , że dopiero po dobranocce forumowicze ruszają do pubu :roll:

2. Początkowo mała grupa w końcowej fazie spotkania ledwie mieściła się na wyznaczonym terenie - czyli tradycja w narodzie nie ginie ;)

3. Spotkanie ubiegło w klimacie poszukiwań i identyfikacji userów "makaron" i (tajny donosiciel) "akitu". W związku z tym było wesoło :smt026

4. Toaletę a'propos tego odwiedzaliśmy grupowo...

5. Przelotem wpadł Grucha napadając niemal na Jagnę za to , że jak stwierdził ma małego ptasia - skąd te wnioski nie wyjaśnił... ;)

6. Zdjęcia robił (jak zwykle) yARO_81 aparatem Turka co miało sprawić wrażenie , że to jednak nie On uwiecznia Przekornego na zdjęciach tylko aparat Turka ;)
btw - niektóre ujęcia niezwykle udane :smt044

A teraz łyżka dziegciu...

7. Obsługa lokalu nieco nie radzi sobie w momencie gdy jest nas więcej :-?

8. Wskazany byłby system kreskowy znany z czeskich knajp - my nie musielibyśmy latać po każde piwo do baru , a obsługa nie miałaby wątpliwości co dla kogo :|
Byłoby też miło gdybyśmy byli znani choćby po nickach - tak jak to wcześniej bywało.
Kwestia dogrania tej kwestii organizacyjnie - bo bywa to uciążliwe dla nas.

9. W związku z długim oczekiwaniem na zamówienie (i rozmowami przy barze) zapomniałem uiścić opłaty za herbatę i piwo :oops: Przekornemu dziękuję za uregulowanie tej kwestii...

10. Głośnik będący nad naszymi głowami grał nieco ciszej - to zaliczam na plus , bo przed świętami ryczał jak oszalały ;) I podobno nie dało się go wyciszyć...
Padła nawet wtedy propozycja odcięcia kabla 8)

I to tyle tak w skrócie :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:19 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

turek pisze:
Ja płacę od razu, po każdym zamówionym piwie, właśnie po to, by nie być "wciąganym" w tego typu sytuacje

Tak jest - potwierdzam.

Dodam jeszcze , że wyłączono wentylację , która na początku spotkania bardzo dobrze wentylowała lokal. A tak to palacze podwędzili nas koszmarnie... ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Acha - a fotki jakieś będą czy nie?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:20 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zmieńcie lokal może jakiś znowu złoży Wam ofertę konkurencyjną. Może jakiś konkurs ?? ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja poczułam się dziwnie, gdy Przekorny wczoraj zadzwonił do mnie, kiedy już układałam się grzecznie do snu, i poinformował, że pan barman zarzuca mi, że nie zapłaciłam za piwo. Faktycznie jakaś księgowość by im się przydała.... Dziwnie się poczułam. Nie dość, że przed Przekornym się tłumaczyć musiałam i poczułam się też jak złodziej, to jeszcze taki dziwny niesmak.... No nie wiem. Dziwnie jest. Oni chyba niezbyt ogarniają sytuację gdy jest więcej osób...

Ale miło było zagościć w Waszym gronie i mam nadzieję, że ta przyjemność będzie mi dana jeszcze kilkakrotnie ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

j.oleszkiewicz pisze:
Ja poczułam się dziwnie, gdy Przekorny wczoraj zadzwonił do mnie, kiedy już układałam się grzecznie do snu, i poinformował, że pan barman zarzuca mi, że nie zapłaciłam za piwo.

No ja właśnie podobnie miałem...
I teraz naszły mnie wątpliwości - czy to aby na pewno ja ;) Skoro jest nas tyle...
Przekorny przedstawił mi to jako pewnik - a ja nieco już w Morfeusza objęciach stwierdziłem , że możliwe...
Co nie zmienia faktu , że:
j.oleszkiewicz pisze:
Faktycznie jakaś księgowość by im się przydała....

:|

j.oleszkiewicz pisze:
Ale miło było zagościć w Waszym gronie i mam nadzieję, że ta przyjemność będzie mi dana jeszcze kilkakrotnie

I my mamy takową nadzieję :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Yello - jak tam strop? :D

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

j.oleszkiewicz pisze:
Yello - jak tam strop?

Dziś mam już stąpać po nowym :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PanRdzawy pisze:
Zmieńcie lokal może jakiś znowu złoży Wam ofertę konkurencyjną. Może jakiś konkurs ?? ;)

Zapraszamy do Kaprysu

Taniej, obsługa bez focha, klimacik idealny do : :smt084 :smt021 :smt030 :smt058
Mowa oczywiście o "PiwnicyKaprys" dawnej "Winiarni" gdzie w czwartki otwarte jest od 16 do 24. Wyjątkowo dobra Pizza i inne polsko-włoskie dania. Piwo , lane (Tyskie) po 5 pln a Butelka ( Warka, Żubr) po 4,50 pln.

Orzeszki ...czyli ich darmowa ilość do negocjacji :shock:

Do Alexa: Kaprys aktualnie czeka na przedłużenie umowy ze zgorzelec.info i na 100% będzie ona przedłużona więc proszę o cierpliwość i nie usuwanie tej wiadomości.

Ostatnio zmieniony 08 sty 2010, 11:42 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:21 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

i butelka tansza niz lane - to cos dla mnie :]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Chciałam powiedzieć, że byłam w Kaprysie w środę i jedzenie było fatalne - mięso było tak przesolone, że nie byłam w stanie tego zjeść. A obsługa... Pożal się boże. O wszystko trzeba się było dopominać, panna jakby miała wielkiego focha na cały świat. I brudną szklankę dostałam do coli. A jak się upomniałam, że jest brudna i że chciałabym czystą, to pani mi ją "umyła" tak, że nadal była brudna. Brr... Lubiłam to miejsce. Do środy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.