Dzisiaj jest 14 maja 2025, 4:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

aleksander pisze:
A jak wypadły imprezy w innych lokalach?

a...tak w "PiwnicyKaprys"

Zdjęcia dodane za zgodą Karoliny K - zdjęcia otrzymane od DJ RICHIE&RICH

Tytuł:
rekrut
rekrut

witam Robercie, niestety nie dostałem żadnych zapytań od Ciebie po pw i niestety muszę Cię zmartwic ale moim celem nie było jak to określiłeś "milicyjne" pastwienie się nad twoją osobą i restauracją lecz swobodna, demokratyczna wypowiedź - opinia, zresztą temat forum na jakim się wypowiadamy sam mówi za siebie i brzmi Najgorsza oferta Sylwstrowa, więc nie bez kozery pozwoliłem jeszcze raz tu podkreśle swobodnie wypowiedziec się o tej imprezie, długo myślałem czy poruszyć ten temat na forum lecz jak to napisałeś "dochodzeniowo" zaczerpnąłem opinii kilku osób na temat tej imprezy i niestety były one negatywne. Widzę że to Ty niewytrzymałeś i się wkurzyłeś.
Pozostaje mi jako "pracownikowi państwowemu" jak to określiłeś (widze że szybko można dowiedzieć się wszystkiego o osobie na tym forum, zresztą nie ma tu co ukrywać), zachować spokój i twarz.
Zdrowia i pomyślności życzę oraz spokoju przez duże "S" w Nowym 2010 Roku,
Bez obrazy!!!!!!! :D
P.S. myslę, że opinie innych użykowników forum o tej imprezie mówią same za siebie!!! :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Robercie
byłem. bawiłem się i powiem szczerze że to nie była twoja najlepsza impreza.
Z drugiej strony nie popadajmy w skrajności. Nie nakręcajmy się wzajemnie.

Przeważnie w Kuźni wszystko wychodzi: koncerty, imprezy, wesela itd.
Tym razem nie był to pomysł w 100% udany, ale bez tragedii.

Jedzenie wcale nie było złe.

Co prawda nie była to prawdziwa meksykańska kuchnia - bo takich w Zgorzelcu nie ma w ogóle, ale mi smakowało.

Moja ocena: 4-

Tytuł:
rekrut
rekrut

... do Bestronnego...
Nie piszemy tutaj o gustach smakowych, bo akurat niektórym mogło smakować. Temat rozwinął się w kierunku ilości do ceny. Proponuje wrócić do postu "Czarnej_Mamby" który rewelacyjnie wypisał i wyliczył ile czego było na parę...
Jednym słowem było tego jak kot napłakał......
A cytując słowa pana Roberta: "...kolo żarcie do pupki oddaj kapustę - lub zabieraj żarcie ja sie tylko bawię i za to zapłacę . " to wydaje mi się że nikt z siebie nie będzie robił wieśniaka i żądał zwrotu gotówki w czasie imprezy, bo nie oto w tej zabawie chodziło.
Oszczędność na maxa, wyżyłowane do granic możliwości - takie jest moje zdanie i wielu znajomych którzy byli a nie będą się wypowiadać na forum.
pozdr

Tytuł:
rekrut
rekrut

Byłem i się bawiłem. Muzyka i towarzystwo dopisało. Trochę mnie dziwią krytyczne opinie zamieszczane w tym wątku. Z oceny imprezy zrobiła się ocena kuchni..

Co do ilości jedzenia - faktycznie obżarstwo człowiekowi nie groziło i mogło być tego "nieco" więcej. Na plus trzeba zaliczyć jednak to, że dań było raczej sporo. Mogło smakować, mogło nie smakować. Choć pikantna zupa - przednia!

Ludzie kochani - szliście na imprezę sylwestrową czy do ciotki na imieniny, gdzie jak nie będzie stosów wędlin i sałatek, to niektórzy się obrażą?

pozdrawiam :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

żeby dużo wypić to i trzeba dobrze zjeść... takie jest moje zdanie

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

qusy pisze:
Z oceny imprezy zrobiła się ocena kuchni..

Właściwie tak. I dlatego zastanowiła mnie jedna rzecz. Kto z obecnych na imprezie był kiedykolwiek w Meksyku i zna smak tamtych potraw?
Nie żebym bronił Roberta (bo sam byłbym zły gdybym mało pojadł) ale kwestia smaku jest dyskusyjna. Mniej dyskusyjna jest kwestia wielkości porcji...

Kto na Węgrzech jadł prawdziwą zupę gulaszową będzie wiedział o czym piszę - w Polsce gęsta i zawiesista , a tam w zasadzie rzadka zupka.

jacomax pisze:
żeby dużo wypić to i trzeba dobrze zjeść...

A po co dużo pić? Bez tego nie ma zabawy? ;)
Smutne to czasy nastały... :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panie YELLO... a czy u Cioci na imieninach tez pan siedzi przy kilku plasterkach wędliny i polowce jajka w majonezie? haha chciałbym to zobaczyć! i nie wierze ze nie pije sie tam alkoholu żeby była dobra zabawa, i dodam ze jak się człowiek bawi od godz. 20:00 przez cała noc do 6 rano to jest troszkę godzin i trzeba uzupełnić czymś energie - i mam tu namyśli większe porcje ciepłych posiłków lub zakąski.
Nie dyskutuje o smakach bo każdy ma inne gusta, w temacie jak sie dobrze wczyta chodzi o porcje i jakim kosztem zostało to zorganizowane. Ja nie szedłem z zamiarem obżarstwa, w zasadzie mało jem na takich imprezach (wystarczył mi dobry obiad na początku a później czymś przekąszę), ale tu byłem głodny, jak wspomniałem przekąski skończyły się już przed 23 - a gdzie cala noc? miałem się najeść filiżanka zupy albo chodzić po sali żeby ktoś mi oddal swoja porcje.. haha dobre
Ciekawe czy jak pan idzie na wesele to tez pan pije i nic pan nie je...
A z reszta.... kto był to wie o czym mowa... sałata górą!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Przyznam racje jacomax-owi bo muzyka byla ok i sie bawilem super ale nie tylko muzyka sie liczy bo taka oszczetka na jedzeniu to przesada i niechodzi czy jadlem w meksyku czy nie :smt028 tylko jedzenie jakos niepasowalo do swoich nazw a raczej salata hehehehe ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

:oops: ilość wpisów negatywnych zawstydziła mnie :oops: Chciałbym osoby , które były przejedzone sałatką zaprosić na normalnego polskiego schabowego z ziemniakami lub golonkę kapustą zasmażaną i cebulką w ramach przeprosin na jakąś karnawałową imprezę w Kuźni , oczywiście za darmo - proszę wcześniej podać tylko nr. stolika który był na Sylwestra , a jeśli jakąś inna formę to proszę na pw.
Tym akcentem kończę rozmowę w tym temacie i wszystkie osoby niezadowolone przepraszam :smt028

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

I to mi się podoba :grin:

Przynajmniej starasz się Robercie wybrnąć sytuacji, a darmowy obiadek + np. jakiś bilecik i piwko może być dobrym punktem wyjścia :)

Oczywiście kwestia negocjacji jest jak najbardziej otwarta mam nadzieję 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jeśli mogę się wtrącić ( choć nikt mnie o to nie prosił) to pan Robert bardzo zaimponował mi swoja postawą i żeby broń Boże nikt nie pomyślał, że dlatego iż zaproponował konkretne żarełko. Chylę czoła panie Robercie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
ilość wpisów negatywnych zawstydziła mnie

I tak bywa Robert. Raz na wozie, raz pod wozem :/

Robert Gruszecki pisze:
Chciałbym osoby , które były przejedzone sałatką zaprosić na...

Robert Gruszecki pisze:
... wszystkie osoby niezadowolone przepraszam...

Tutaj Twoje zachowanie bardzo mi się podoba. Próba rekompensaty a co ważniejsze przyznanie się do "winy" - Szacun.

Aczkolwiek nie skorzystam bo to nie w moim stylu wykorzystywać takie sytuacje.

Pozdrawiam.

P.S. Zmieniłeś Robert kucharza od czerwca?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Aczkolwiek nie skorzystam

a jaki miałeś numer stolika? :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tak sobie "podczytuję" ten wątek i doszedłem do wniosku, że muszę Ci Robercie pogratulować udanej imprezy Sylwestrowej. Widzę przewijające się wciąż 2-4 nicki (w tym jeden z uporem maniaka napędzający wątek),...ogromnie niezadowolone z menu, psioczące na potrawy....- jednemu nie podobała się fasolka, innemu sałatka, jeszcze inny narzekał na niedostateczną ilość wódy na stole...
Na 150 osób bawiących się, mniej więcej 3-5% niezadowolonych to chyba sukces???
Zadowolić wszystkich nie sposób przecież. Jeden wolałby schabowego z ziemniakami (wówczas tryskałby szczęściem), inny golonkę z musztardą (im większa tym lepsza), jeszcze inny górę bigosu na środku stołu a jeszcze inny wyłącznie dania jarskie...

Jeszcze nie słyszałem o większej imprezie, z której wszyscy wyszliby szczęśliwi. "Etatowych" niezadowolonych zawsze i wszędzie znajdzie się kilku, ale nimi chyba raczej nie warto się przejmować... :smt023

Ps. A z tą propozycją ekstra kolacji to bym na Twoim miejscu uważał. Zapraszasz wszak postacie wyjątkowe, o niezwykle wysublimowanym smaku i wymagającym guście. Myślę, że choćbyś na ten wieczór zaangażował kucharza z najlepszej francuskiej restauracji, nie zadowolisz ich w pełni.
Na drugi dzień wytkną Ci, że np. koperku na ziemniaczkach było za dużo, schabowy był za gruby lub za cienki a golonka jakaś taka,... krzywa. :-?
Daj może spokój, a za to w przyszłym roku poczytasz sobie jak te same osoby złorzeczyć będą w wniebogłosy na zaserwowane im menu,.. w innym lokalu. :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.