Gero
Cytuj:
Proponuje wizytę u okulisty:
Widuję tutaj użytkownika, który pod swoim nickiem, w rubryce "wiek" ma napisane 99.
Jeśli tak głęboko wierzysz w to, że ten ktoś ma rzeczywiście 99 lat, to po prostu jest to dodatkowy dowód na to, że coś na etapie Twojego dojrzewania,... zaszwankowało..
Cytuj:
Ponadto wypowiadam się na tematy, z którymi mam coś wspólnego i nie prowokuje osobistych wycieczek
Właśnie włączyłeś się w temat który w żaden sposób Ciebie nie dotyczy,.. prowokując tym samym osobiste wycieczki.Albo TROLLU udajesz, że wyłączyłeś myślenie, albo jest ono włączone na najwyższe obroty, z tym, że efekt tego jest nader,.. mizerny..
Cytuj:
Jak na takiego inteligenta to długo zajęła Ci tak obserwacja gdyż podpis mam od ponad roku i obawiam się, ze gdyby nie moja dzisiejsza reakcja dalej byś go 'rozgryzał'.
A nie wpadło Ci do tej swojej rubasznej główeczki, że niemal od początku obserwuję reakcje innych użytkowników na Twój podpis, z ubolewaniem patrząc, z jak niemal patologiczną radością odpowiadasz innym dlaczego jest tak, jak jest???
To, że teraz dopiero się odezwałem na ten temat, oznacza tylko, że postrzegałem Ciebie jako niegroźnego w gruncie rzeczy chłopca,... który wykazuje niezdrowe zainteresowanie reakcjami poszczególnych forumowiczów na to co widzą w Twoim podpisie. Nawet słowem bym nie skomentował tak idiotycznych żartów, gdyby nie fakt, że sprowokowałeś mnie do tego typu wymiany zdań,.. TROLLU.
Szanowni forumowicze, jeszcze chwilkę podkarmię Trolla i zakończę tę zabawę...