Dzisiaj jest 22 maja 2025, 16:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ok, po kilku meczach mozna powiedziec, ze Johnson jednak nie bedzie taka gwiazda, na jaka niektorzy juz go kreowali. Jezeli jego kogucia waga przeszkadza mu w masowaniu sie z Okaforem, to ja boje sie myslec co zrobi z nim Burell, Jagla, Dunn, Sullivan czy chocby Hrycaniuk do spoly z Lapeta. To jednak zupelnie inna polka, zarowno pod wzgledem umiesnienia, jak i ogolnych umiejetnosci. To raz. Dwa, ze jak czytam o konflikcie AW z AU to mi sie smiac chce. Nie dlatego, ze w to nie wierze. Moj smiech to smiech rozpaczy. Jezeli AW faktycznie jest w gazie, a slychac zewszad ze tak wlasnie jest, to AU odpier*ala najzwyklejszy w swiecie sabotaz nie wpuszczajac go na parkiet. Tak jak ktos wczesniej pisal - nic mnie nie obchodzi ze Urlep ma ciche dni z Wojcikiem, ja oczekuje walki i zaangazowania na boisku, a do jasnej cholery jak mam je zobaczyc, jezeli KAPITAN druzyny buntuje zawodnikow przeciwko trenerowi? Szlag mnie trafia jak pisze te slowa, ale prawda wyglada smutnie...
Kolejna kwestia to to, ze Loyd na dzien dzisiejszy to niewypal. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie, ale za kazdym razem kiedy widze go na parkiecie JL wyglada tak, jakby za przeproszeniem mial sie zaraz zes*ac, tak jest zestresowany. Nie odmawiam mu ambicji, bo chlopak sie stara, ale przenosiny ze Stalowki to mogl jednak nie byc najlepszy pomysl. Jemu ewidentnie nie odpowiada rola, w jakiej u nas wystepuje. Albo Urlep da mu kredyt zaufania i wypusci go w S5 na przynajmniej 20 minut gry, albo nerwy zezra Loyda juz do konca i bedzie kompletnie bezuzyteczny na playoff. Tak mysle. No i Glavas... po jaka cholere go do nas sprowadzono - nie wiem. Tak jak w przypadku Rindina - kolejna morda do wykarmienia za to, ze jest. Sorry, ale jezeli w przypadku kiedy trzeba gonic wynik i potrzebne na gwalt sa celne rzuty zza luku, a w rotacji wyprzedza go Bochno-zadaniowiec-od-obrony, to ja naprawde nie potrafie zrozumiec idei tego transferu. Po sezonie sie go pozbeda, zreszta pewnie tak samo jak Rindina (o ile prawda jest to co mowil Adrom w trakcie transmisji, ze jest klauzula mowiaca o mozliwosci rozstania sie po tym sezonie), bo ja naprawde nie wierze w tego zawodnika. Jak on ma sie cos uczyc i rozwijac, jezeli on nawet nie trenuje? Czyli ze nastepny sezon tez ma byc na nauke? To ja wole Jarmakowicza, ktory ta nauke z dobrymi efektami pobiera juz teraz. W dodatku mam nadzieje bedzie jeszcze Leonczyk, ktorego pozbycie sie uwazam za jeden z najwiekszych bledow kadrowych. Co jeszcze... Wallace. Sorry, ale niech on nie rzuca za 3. To ze czasem cos mu przypadkiem wpadnie jeszcze nie znaczy, ze on potrafi dobrze ciepac zza luku. On jest potrzebny pod koszem a nie na obwodze. Nie ma pozycji dla niskich i BW zmuszony jest rzucac? No i czyja to wina? Bo ja bym powiedzial ze rozgrywajacych i/lub zlego ustawiania sie obwodowych...

ech, dobra, sam siebie zdolowalem, trzeba isc sie teraz jakos rozweselic.

Tytuł:
obserwator
obserwator

badyl pisze:
sory ze tak zmieniam temat alee.... czy jest mozliwosc ogladania trningow turowa? jak tak to gdzie i kiedy i czy cos trzeba placic :smt026

nie ma takiej możliwości , trening jest całkowicie zamknięty

Tytuł:
obserwator
obserwator

Johnson moze nie jest gwiazda ale mi sie podoba jego styl gry. wydaje mi sie ze potrzebuje wiecej minut na parkiecie zeby naprawde pokazal na co go stac. nawet postawil bym na niego w przyszlym sezonie. ale rowiez nie rozumiem kontraktowania Rindina i Glavasa

Tytuł:
pismak
pismak

badyl pisze:
Johnson moze nie jest gwiazda ale mi sie podoba jego styl gry.

a jaki to on ma styl gry? co on umie oprocz ladowania pilki w kontrze? Damian Kulig z Polpharmy poprzestawial go jedna reka w sobote. Mozesz sobie wziac tego Johnsona - przyda sie Twojej mamie do wieszania firanek na karnisze bez drabiny.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Muchaa pisze:
badyl pisze:
sory ze tak zmieniam temat alee.... czy jest mozliwosc ogladania trningow turowa? jak tak to gdzie i kiedy i czy cos trzeba placic :smt026

nie ma takiej możliwości , trening jest całkowicie zamknięty

Naprawde ? LOL :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Może faktycznie jest konflikt na linii AW-AU. Jeżeli Gargamel nie chce wpuszczać Adama na boisko to może my kibice na hali w czasie meczu wywołajmy kilkakrotnie głośno ADAM WÓJCIK. Może presja z naszej strony coś uzmysłowi temu furiacie, że potrzeba nam strzelców, a nie syfu wewnątrz zespołu. Jak AW ma faktycznie taki gaz to nam to pokaże na boisku w najbliższym meczu. Tylko spróbujmy go wszyscy wywołać. Boje się tylko, że Gargamel jest już głuchy, bo przekrzywiony to on zawsze był :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blair pisze:
po kilku meczach mozna powiedziec, ze Johnson jednak nie bedzie taka gwiazda, na jaka niektorzy juz go kreowali

a ja po kilku meczach widze że chłopak nie dostaje szansy od Urlepa bo jak na poczatku ją dostał to sie p0okazAŁ I TO Z dobrej strony. moim zdaniem Urlep szykuje juz jakies zagrywki pod tych zawodników na PO i dlatego teraz ich nie wpuszcza za czesto zeby przeciwnicy szykowali sie do krycia innych grajków. taki element zaskoczenia

Blair pisze:
potrzebne na gwalt sa celne rzuty zza luku, a w rotacji wyprzedza go Bochno-zadaniowiec-od-obrony

a czemu cały czas traktujecie Bochenka jako młodzika.. Bartek pokazał juz nie raz jak poszedł do przodu i Urlep to doceenia a że jest jednym z najlepszych obronców w drużynie to gra. do tego potrafi też rzucac co nie raz juz pokazał.na tą chwilę jest pełnoprawnym zawodnikiem Turowa jak Krzysiek Roszyk czy Chylu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
a czemu cały czas traktujecie Bochenka jako młodzika.

nigdzie nie napisalem ze traktuje go jak mlodzika. Traktuje go jak goscia, ktorego specjalnoscia jest obrona, a nie zdobywanie punktow. Taki mniej doswiadczony Krzysiek Roszyk. Jego tez nie wpuszcza sie w momencie, kiedy trzeba gonic wynik, tylko kiedy trzeba go bronic. A to ze BB potrafi rzucac - spoko. Tylko czemu w trakcie srednio prawie 14 minut gry oddaje niecale DWA rzuty? Bo JEST ZADANIOWCEM OD OBRONY. Od zdobywania punktow maja byc inni, miedzy innymi sprowadzony chyba wlasnie w tym celu Glavas, ktory poki co jednak niespecjalnie dostaje szanse na pokazanie sie.

A proba wywolania Wojcika na parkiet poprzez skandowanie jego nazwiska - imo niezly pomysl.

A z innej beczki - zobaczcie sobie plan transmisji do konca RS. Z wyjatkiem meczu w Slupsku bedziemy mogli obejrzec w tv wszystkie mecze z udzialem PGE.

Tytuł: WITKA ZWOLNIONY
rekrut
rekrut

Rozwiązali kontrakt z Witką!

http://www.prw.pl/articles/view/15504/w ... l-z-turowa

Tytuł:
pismak
pismak

Zwolnili Witkę bo prawdę powiedział?! Paranoja ! Prezesie Michalski zrezygnuj !!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

krzywuss pisze:
badyl pisze:
Johnson moze nie jest gwiazda ale mi sie podoba jego styl gry.

a jaki to on ma styl gry? co on umie oprocz ladowania pilki w kontrze? Damian Kulig z Polpharmy poprzestawial go jedna reka w sobote. Mozesz sobie wziac tego Johnsona - przyda sie Twojej mamie do wieszania firanek na karnisze bez drabiny.

EJ!! o co ci kur*a chodzi? pisze tylko ze podoba mi sie jego styl gry czyli to jak gra. wyrazam swoje zdanie na ten temat a co ty tu wyjezdzasz ze moge sobie go wziasc ze mi firanki wieszal? zebys przynajmniej w 1% gral tak samo jak on to moglbys cos na ten temat powiedziec :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie no teraz to juz wszystko może się zdarzyć . Jak dla mnie ruch klubu zupełnie BŁĘDNY. Prezes sam siebie powinien ZWOLNIĆ :(

Jak dowiedziało się Radio Wrocław kontrakt z Witką został rozwiązany z trzech powodów. Pierwszym jest brak zaangażowania w grę zespołu. Drugim forma niegodna reprezentanta Polski. A trzecim wywiad udzielony przed wyjazdowym spotkaniem z Polpharmą. Witka pytany o atuty Turowa w meczu na szczycie ekstraklasy powiedział, że jego drużyna „nie ma żadnych atutów".

odnośnie 1 powodu - to powinni cały zespół wraz z zarządem i prezesem na czele zwolnić ( no oprócz M.W. który robi swoje w każdym meczu)

odnośnie 2 powodu - forme niegodna reprezentanta Polski prezentują również inni np. K. Roszyk bo niestety nie błyszczy w tym sezonie.

Jestem w szoku co do tej decyzji.

Tytuł:
pismak
pismak

Czepiają sie nie tych co trzeba.

Robert grał u nas 4 sezony. To kawal czasu i zasluzyl na to, by go godnie pozegnac,

Warto pomyslec o jakims okrzyku na poczatku meczu podczas prezentacji gdy Robert nie wybiegnie jak zwykle na boisku.....

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 20:39 przez krzywuss, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Roszyk jest następny.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Proponował bym w miejsce AU dać PT! :) :D Nawet zostawić go po poprzednim sezonie bo mysle ze wtedy utrzymalo by sie duzo zawodnikow z zeszlego sezonu... a teraz mamy wybitnych trenerow SO, AU!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.