Dzisiaj jest 23 maja 2025, 17:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

BREMEK-super jak tak będzie.W sobote powiem ci na meczu skąd miałem takie info.Pozdrowionka niech żyje F...ka ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:
to znaczy ze AU nie jest juz trenerem Turowa?

Nieoficjalnie nie jest , ale lepiej poczekajmy na oficjalne info na stronie Turowa !!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Na dzień dzisiajszy przygotowywany jest kontrakt minimum 3 letni na sponsorowanie naszego klubu

dokładnie tak jak piszesz ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świeżutki podcast:

http://www.plk.pl/?sub=news&id=6340

Tytuł:
obserwator
obserwator

to "cos" to wylania sie z pod koszulki nie wyglada dobrze :grin: widac ze chlopak ma zaleglosci fizyczne

Tytuł:
obserwator
obserwator

pokemon15 pisze:
Wczoraj ponoc dzwonił do Roberta, żeby nie odchodził z drużyny ale Robson ponoć odmówił i "oddaje" sprawę zwolnienia prawnikom !!!

Gazeta napisze sprostowanie, że słowo "żadne" zostało przekręcone. Okaże się, że kontrakt został zerwany nie w winy Roberta, i dostanie odszkodowanie. To tylko taka możliwa, choć prawdopodobna wersja, przy odrobinie chęci.
Jak się nie umie ułożyć klocków, to się ich nie wyrzuca, a układa, aż się ułoży.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

El Furioso ogłasza abdykację i wywiesza białą flagę... Turkiewicz solidarnie odmawia gorącego stołka first trenejro ....El Profesorre zostaje namaszczony grającym trenerem ? ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dobry scenariusz na tragikomedię :smt096

Tytuł:
obserwator
obserwator

DragisA pisze:
El Furioso ogłasza abdykację i wywiesza białą flagę... Turkiewicz solidarnie odmawia gorącego stołka first trenejro ....El Profesorre zostaje namaszczony grającym trenerem ?

Też o tym pomyślałem :grin:... rozmarzyłem się o powrocie Filipovskiego.... :D

Tytuł:
pismak
pismak

Hehe Niezłe jajca Panowie.

Co do Saso. Jego powrót jest w największym stopniu związany z odejściem z zarządu klubu pewnych osób.

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 15:27 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Z głównej:

Cytuj:
Tuż przed godziną 15 na portalu prw.pl pojawiła się informacja o tym, że Andrej Urlep - główny trener Turowa podał się do dymisji. Zaraz po tym, jak prezes klubu zdementował to doniesienie w wywiadzie dla naszego dziennika, informacja zniknęła ze strony PRW.

Zdaniem PRW, po wczorajszym treningu miało dojść do rozmowy trenera z zawodnikami, w której padło pytanie dotyczące dalszej współpracy. Ponieważ większość odpowiedzi była negatywna trener miał podjąć decyzję o zakończeniu współpracy.

Doniesienie dementuje Prezes Klubu Turów Zgorzelec S.A. - Jan Michalski:

-Nie ma żadnej dymisji Andreja Urlepa. Nie wiem także skąd Polskie Radio Wrocław wzięło taką informację. Nie mogę komentować rzeczy, które się dzieją na treningach, ale wiem, że trener zostaje. Obecnie Pan Urlep znajduje się poza Zgorzelcem, jednak do klubu nie wpłynęła żadna dymisja. W związku z tym nie możemy nawet rozpatrywać takiej ewentualności.

Informacja Radia Wrocław może mieć w sobie dużo prawdy, bo już wczoraj (poniedziałek) w godzinach wieczornych do redakcji naszego dziennika wpłynęły podobne informacje. Zdaniem czytelników w trakcie treningu Urlep miał rozdać zawodnikom karteczki zarządzając tajne głosowanie. Ponieważ większość z nich nie wyraziła dalszej woli współpracy ten miał się odwrócić, wyjść życząc przy tym powodzenia.

-Trener nie może zawodnikom składać dymisji. U mnie także nie było żadnej delegacji zawodników, która powiedziałaby, że nie chce grać z takim trenerem, masażystą, czy innym kolegą z drużyny. Być może była jakaś rozmowa w trakcie treningu, ale to jest normalne. Na pewno po meczu z Polpharmą emocje wciąż buzują, ale to nie znaczy, że dochodzi do jakichś rozstrzygnięć. W przypadku Roberta Witki klub wydał stosowne oświadczenie, w tym wypadku nie było i nie wiem czy będzie.

Skoro informacja z wczorajszego treningu przedostała się na zewnątrz, to być może coś jest na rzeczy w relacjach pomiędzy trenerem, a zawodnikami?

Będę musiał o tym porozmawiać z trenerem. Takie rozmowy prowadzimy od sytuacji z Polpharmą niemal codziennie zastanawiając się jakie kroki należy podjąć. Od tego z resztą jest trener, żeby proponować ewentualne rozwiązania. Nie wyobrażam sobie jednak sytuacji, w której zawodnicy będą decydować o tym, czy chcą trenera, czy nie. - kończy Michalski.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dobra, oficjalki oficjalkami, ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze Urlep poprowadzi Turow w sobote przeciwko Kotwicy. Za duzo kwasu jest w tej chwili w druzynie, zeby zostawic to tak, jak jest. Szkoda tylko ze wszystkie te wydarzenia maja miejsce chwile przed najwazniejszym momentem sezonu... no trudno, moze za rok wrocimy tam, gdzie nasze miejsce, czyli do finalu, bo w tym sezonie po prostu w to nie wierze.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a co to znaczy ze "Pan Urlep " ps. debil nie przebywa w zgorzelcu ...??? co jest ma urlop czy wakacje ...???? przeciez to koncowka sezonu a on bierze sobie wolne czy....????? tylko siano????

Tytuł:
obserwator
obserwator

Poddaje się w połowie walki? I TO JEST TRENER JA SIĘ PYTAM?!

Idź w cholere AU! Pan Turkiewicz ma chociaż ambicje!

Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 17:16 przez Lipa1987, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Na eurosport leci mecz hapoel-valencja
sa nasi byl izawodnicy pinkney,kelati

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.