Dzisiaj jest 16 maja 2025, 7:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakunamakatek pisze:

Dobrze że Rindin się powoli ogrywa. Widać u niego duże braki. Żeby wyszkolić takiego klocka trzeba się na prawdę napocić. Trochę więcej szacunku dla Alexa.... Reakcja kibiców po jego wejściu tragiczna. :-? cytuje kibica stojącego na meczu obok mnie "CO TO KUR... JEST!?"
...........

Dokładnie... Ja Klaskałem , trzeba go wspierać aby się ograł, zebrał doświadczenie...
tak samo jak Ty słyszałem słowa obraźliwe...
zero szacunku do zawodników ,niektórzy kibice. :smt096 :smt096
Myślę że , większość z was (mowa o tych co tylko potrafią obrażać)
nie weszła by na parkiet..
Widać było że Rindin się starał :)

Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 21:23 przez Muchaa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

bozenka pisze:
stoi pod koszem i podnosi ręce ......

I jak na razie Bożenko tylko tyle. Widać, że chłopina potężna jest i to, że ma spore zaległości fizyczne. To, że porusza się tak czy inaczej, to sprawa jego nieprzeciętnych warunków fizycznych, ale mimo wszystko widać u niego sporo braków i nie sądzę, że będzie z niego zawodnik na miarę ekstraklasy. Obym się mylił, ale rozsądek i znajomość realiów koszykarskich nie pozwala mi na obecną chwilę myśleć inaczej.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam, jako, że to mój pierwszy post na tym forum. Chciałem wszystkich serdecznie przywitać. Na forum zawsze byłem obecny jako czytelnik, lecz w końcu ( przez zaistniałą sytuację w Naszym klubie Turowie Zgorzelec) zdecydowałem się na ten krok, żeby dołączyć do pismaków:) To tyle tytułem wstępu.

Ostatnie wydarzenia, które miały miejsce wokół klubu sprowadzają nas do jednego pytania "Czy to już koniec PGE w Zgorzelcu?". Umysł mówi tak, w sercu jednak tli się nadzieja. Lecz przypomnijmy sobie lata "świetności" Turowa. Najpierw gdy żył jeszcze św. pamięci Zbigniew Kamiński. Człowiek z pasją, który stworzył ten klub, zbudował niebywałe fundamenty dla koszykówki na europejskim poziomie w Zgorzelcu. Później nastała era Arkadiusza Krygiera (nawet nie czuję jak rymuję). Wraz z nim do Zgorzelca przyjechał cały sztab nowych ludzi ( Filipovski, Mitev, Żmijewski itd.) ludzi, którzy zbudowali prawdziwy team. W moim odczuciu właśnie ten pierwszy sezon za czasów Filipovskiego można stawiać jak wzór dla innych w budowaniu drużyny z charakterem. Rodriguez, Petrovic, Kelati, Drobnjak, Ljubotina, Witka, Roszyk. Oni byli zżyci ze sobą jak rodzina. Saso wraz z Bobanem potrafili ich zjednoczyć i sprawić żeby każdy był gotów oddać 120% siebie na parkiecie. Drugi sezon to także cudowna drużyna, pozostawienie trzonu zespołu, dokupienie Logana itd było strzałem w 10! Mimo wyników (final eight, finał PLK), zespół w moim odczuciu nie był już taki sam, gwiazdor Logan sie wyłamywał od stereotypów przyjętych w zespole. Takie jest moje odczucie. Wtedy właśnie trwała era Piotra Waśniewskiego na "tronie". Kolejno nadszedł czas, gdy zawitał do nas Jan M. Od tamtej pory wszystko zaczeło się sypać totalnie, sprawa Filipovskiego, problemy sportowe itd. Lecz mimo wszystko broniły go wyniki, kolejne vice. Chyba jednak już wtedy każdy widział kogo ziomkiem jest Michalski. No i sezon obecny. Totalne nieporozumienie. Tyle co się działo w Turowie w tym sezonie ( negatywnego niestety) za czasów Kamińskiego czy Krygiera nie sposób sie doliczyć. Wykreowało mi się takie jedno pytanie. Wizerunek Turowa jest mocno nadszarpnięty. Czy Michalskiemu zależy jednak na kreowaniu Turowa jako solidnego klubu? Śmiem wątpić. Żaden trener pokroju Sasy Filipovskiego nie zgodzi się na prace w Turowie gdy Michalski będzie dalej prezesem. Spytacie "dlaczego?" Dlatego, że żaden szanowany się trener nie pozwoli jakiemuś facetowi, który ma zeeeroowe pojęcia na rynku koszykarskiem wybierać zawodników. Powiecie Obradowić się zgodził. OK. Tylko że Obradović, a Filipovski. To tak jak Polska, a Francja czy Niemcy. Nie ma co porównywać.
A co do dzisiejszego meczu. Cieszy postawa niektórych zawodników. Innych zaś smuci. Lecz nie może to nam przysłonić ogólnego zamieszania w Turowie. Bo my chcemy mieć silny klub, w którym każdy z zawodników walczy na "śmierć" , każdy działacz chce dobra koszykówki w Zgorzelcu, a nie dobra majątkowego.
Jak na pierwszy post to i tak się rozpisałem. :) mam nadzieję, że nie uśniecie czytając to. :) Pozdrawiam:) :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

bonzo23xd pisze:
Jak na pierwszy post to i tak się rozpisałem. :) mam nadzieję, że nie uśniecie czytając to. :)

Witam! witam we własnym imieniu, bo inni może tego sobie nie życzą. Jak na pierwszy post, to dla mnie :smt023 :smt023 :smt023

Trzymaj tak dalej! Powodzenia.

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 9:50 pm ]
Świstak znowu dzisiaj po przerwie :smt030 , ale cóż i na niego przyjdzie pora :smt068 Taki to wizerunek zgodny ze statutem KK prezentuje jako członek zarządu. No ale cóż on jest u władzy, więc on stanowi prawo - a i lewo też stanowi :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Witam! witam we własnym imieniu, bo inni może tego sobie nie życzą. Jak na pierwszy post, to dla mnie

Trzymaj tak dalej! Powodzenia.

Dzięki wielkie. Doceniam:) I postaram się nie zawieść:)

Tytuł:
obserwator
obserwator

bozenka pisze:
MrDax99 - (pozostaję przy dużej literze) - naprawdę martwię się o Twoją nerwicę i Twój komercyjny stosunek do życia.
Jestem osobą skromną i nie obraziłeś mnie tym, że napisałeś mój nic z małej litery (jak mogłeś to zauważyć to był mój świadomy wybór).
Odnosząc się do tego co mi insynuujesz, powiem tylko tyle: mam fajną pracę a kibicowanie naszym koszykarzom to czysta przyjemność i moja pasja. Wyżywam się w tym zupełnie ideowo i niech tak zostanie.

Wystosowałem przeprosimy do Tomaczana więc i Ciebie przeproszę za tamten wpis poniosło mnie fakt ale Avaddon myślę że skumał moje stanowisko i mój punkt widzenia . A dla tych co jeszcze mają z tym problem , DLA MNIE BYCIE KIBICEM TUROWA JEST TEŻ WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ ale nie mogę patrzeć jak ten klub spada w dół w i to w zaskakująco szybkim tempie przez zarząd który kieruje klubem . Jeśli ktoś mówi że oni pracują dobrze to ja nie będę w tej sprawie dyskutował bo więcej wojem na forum nie potrzeba . W dalszym ciągu jednak spisuje ten sezon na stratę bo z kotwicą się męczyliśmy przez większość meczu ( co odskoczyliśmy to oni nas doganiali na 2 punkty i dobrze że się zebrali i wygrali wysoko ) , tym bardziej że to był mecz u nas i z słabą drużyną a w play-off nie będziemy mieć przewagi parkietu i rywal mocny . Od nowego sezonu mam nadzieję że TURÓW będzie znowu tym Turowem co nawet po przegranym meczu będę dumny że to mój klub . Pozdro

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ciągle cię to boli że wszyscy poznali się na twoim charakterze ,ty nigdy nie umiałeś kibicować drużynie ,liczyły się dla ciebie tylko twoje prywatne interesyGRENGO ,a tak w ogóle kogo interesuje upadły członek K.K.TUR ,który robi nam więcej wstydu niż zasług.Ciągle się wstydzisz ubrać w barwy naszej kochanej ,a tylko potrafisz podpuszzcać ludzi żeby za ciebie robili siarę?? WiesZ nie dziwię ci się w końcu jesteś mi jedynym facetem mi znanym który ma panieńskie NAZWISKO?Życzę ci wszystkiego najlepszego ,jeśli będziesz miał przy sobie jakiś przyjaciół ?Moja Drobna rada zniszcz te wszystkie swoje nagrania???

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:56 pm ]
NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH!!!

TURÓW TYLKO TURÓW!!!

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:59 pm ]
A TAK W OGÓLE DLACZEGO JAK GRENGO PRZECHODZIŁ MASER Z KOŁOBRZEGU TAK PILNOWAŁ RĘCZNIKÓW ,MOŻE KTOŚ MI WYJAŚNI DLACZEGO????

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

rozsądek

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 9:55 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Świstak proponuje przestań chlać,bo to cie zabije!A za takie uwagi w stosunku do Gringa z tymi recznikami to powinieneś dostać konkretny wpie*dol i tyle!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre wiesz moze jaka to agencja "ochraniala" ten mecz na hali? Bo mam cos zle przeczucie, ze czlowiek o ktorym mowisz (szef ochrony) moze byc niedlugo moim pracodawca...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czy ktoś się orientuje kiedy leci jakaś powtórka meczu? Zawsze leciały na TVP Polonia, ale coś nie mogę znaleźć w programie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Ciągle cię to boli że wszyscy poznali się na twoim charakterze ,ty nigdy nie umiałeś kibicować drużynie ,liczyły się dla ciebie tylko twoje prywatne interesyGRENGO ,a tak w ogóle kogo interesuje upadły członek K.K.TUR ,który robi nam więcej wstydu niż zasług.Ciągle się wstydzisz ubrać w barwy naszej kochanej ,a tylko potrafisz podpuszzcać ludzi żeby za ciebie robili siarę?? WiesZ nie dziwię ci się w końcu jesteś mi jedynym facetem mi znanym który ma panieńskie NAZWISKO?Życzę ci wszystkiego najlepszego ,jeśli będziesz miał przy sobie jakiś przyjaciół ?Moja Drobna rada zniszcz te wszystkie swoje nagrania???

NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH!!!

TURÓW TYLKO TURÓW!!!

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 10:59 pm ]
A TAK W OGÓLE DLACZEGO JAK GRENGO PRZECHODZIŁ MASER Z KOŁOBRZEGU TAK PILNOWAŁ RĘCZNIKÓW ,MOŻE KTOŚ MI WYJAŚNI DLACZEGO????

Nie dość, że kretyn, to jeszcze "mistrz mowy polskiej". A ponoć w polsce już dawno wyeliminowano analfabetyzm.

Przecież to się w pale nie mieści, zero szacunku do kibiców, do ludzi. Ochronie za tą akcję nie należy się nic innego, jak ostry wpie*dol. Tymbardziej, że wiekszość z tych "bodygardów" to śmiech na sali i w momencie, kiedy nie są w grupie prędzej narobili by w gacie, niż startowali do kogoś z łapami. Zresztą, nie wiem co jest gorsze, to, że ochroniarze zachowali się tak, jak się zachowali, czy to, że pozostali "kibice" pozwolili na takie zachowanie. To żałosne, że oprócz paru osób, nikt nic nie zrobił. To doskonale pokazuje, na jakim poziomie jest nasze "środowisko kibicowskie" i jak wiele fani powinni jeszcze nauczyć się od kibiców piłkarskich, czy choćby poważnych kibiców koszykówki zza granicy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

rozsądek

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 9:56 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Ochrona zabrania nam kibicować bo wyciągnięto jakiś transparent. :smt082

nie wierzyłem w to co widziałęm, jak szef ochrony opuszczał balkon z manixem, jednak miałem dobre przeczucia, że ten transparent komuś do gustu nie przypadnie :/ komuną zawiało jak nic.

a co do tego.....

Dr. Dre pisze:
Więc jesteśmy jedyną halą w Unii Europejskiej gdzie kibicować wolno wyłącznie w sektorze do tego przeznaczonym. :smt082
.......

niech wszystkim poza sektorem kk jeszcze zaczną "usta kneblować" bo przeszkadzają tym co są cicho - żenada i jeszcze raz żenada

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 8:03 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Świstak pisze:
a tak w ogóle kogo interesuje upadły członek K.K.TUR ,który robi nam więcej wstydu niż zasług

Jak dla mnie większym wstydem jest pijany kibic, robiący oborę. Nie myśl Świstak, że chcę się włączać w wasz konflikt, ale powinieneś też dostrzec swoje postępowanie, które w opinii publicznej naraża Ciebie na pogorszenie reputacji Twojej oraz całego KK.
Dr. Dre pisze:
W pewnym momencie dwóch panów ochroniarzy zaatakowało Alka wykręcając Mu ręce do tyłu. Widziałem jak jeden z tych ochroniarzy uderzył Alka głową w jego głowę ( potocznie dał mu z bani).

Czy to Wam nie przypomina czasów PRL? I pałowania przez ZOMO? Brak pozwolenia na wyrażanie własnego zdania, zabijanie demokracji, wolności słowa, w naszym klubie staje się czynś normalnym :|

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 8:05 przez bonzo23xd, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.