Dzisiaj jest 15 maja 2025, 19:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

bonzo23xd pisze:
O ile się nie mylę to nie kibice rządzą ochroną i to nie oni zawołali ochronę bo im się nudziło, tylko prezes Michalski, który nie potrafi przyjąć krytyki.

O ile się nie mylę to Ci kibice byli pijani i jeden z nich próbował wnieść alkohol na teren hali. Więc przestańcie robić z niektórych bohaterów i obrońców wolności słowa. W tych okolicznościach każda osoba zostałby wyprowadzona z hali.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PiTeK pisze:
W tych okolicznościach każda osoba zostałby wyprowadzona z hali.

Skoro idziemy tym tropem to około 40 % kibiców zostałoby wyprowadzonych. Także z KK. Więc nie wiem dlaczego bawisz się w obrońce ludzi, którzy próbują niszczyć Twój klub?? Wytłumacz to :)

Tytuł:
pismak
pismak

bonzo23xd pisze:
Skoro idziemy tym tropem to około 40 % kibiców zostałoby wyprowadzonych.

To że wielu kibiców jest po paru piwach to chyba żadna tajemnica ale nie wiedziałem, że aż tyle osób wnosi alkohol na halę. Jeżeli to norma to przepraszam ;) Byłem na meczu i przyglądałem się transparentom wywieszonym nad sektorem KK. Podziękowania dla Witki wisiały do końca meczu. Drugi transparent „dziękujący” prezesowi zwinęli sami kibice. Nikt im tego nie zmuszał. Przyznaję, że samej akcji z transparentem po drugiej stronie nie widziałem. Widziałem tylko jak Manix wracał się po coś w miejsce gdzie wcześniej stał a za nim szedł szef ochrony. Po chwili Manix trąbiąc trąbką szedł w kierunku wyjścia a szef ochrony nadal szedł za nim. Z relacji osób, które słyszały ich rozmowę przy kasie basenu wynikało, że poszło o to że był pijany i któryś z wyprowadzonych chłopaków miał alkohol przy sobie.
Nie bawię się w żadnego obrońcę. Chcę jedynie aby łamanie przepisów obowiązujących na obiektach sportowych nie było traktowane na równi z protestem kibiców wobec zarządu klubu. Co do pierwszego ochrona zawsze powinna reagować. Co do protestu to każdy ma do niego prawo i kibice powinni korzystać z tego prawa w sposób mądry. Powinniście usiąść i dogadać się bo samymi transparentami chyba tej sprawy nie załatwicie. "Nie wylewajcie dziecka z kąpielą". Psując wizerunek naszego klubu w mediach możecie również zniechęcić sponsorów, zawodników, trenera do podpisania umowy na kolejny sezon.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PiTeK pisze:
To że wielu kibiców jest po paru piwach to chyba żadna tajemnica ale nie wiedziałem, że aż tyle osób wnosi alkohol na halę. Jeżeli to norma to przepraszam

Skoro w to wątpisz to mam propozycję. W trakcie przerwy między 2, a 3 kwartą proponuję iść do toalety to zobaczysz ile alko jest wnoszone na halę.
Uważam, że na transparentach ta akcja nie powinna się skończyć. Może lepiej by było zaśpiewanie jakiejś piosenki. Wtedy chyba ochrona nie będzie miała co zrobić.

Tytuł:
pismak
pismak

bonzo23xd pisze:
Skoro w to wątpisz to mam propozycję. W trakcie przerwy między 2, a 3 kwartą proponuję iść do toalety to zobaczysz ile alko jest wnoszone na halę.

Ok, do zobaczenia :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blair pisze:
czy po prostu wprost i bezposrednio "WYPIER*ALAJ"?

proponowałem ale KK nie chce wulgaryzmów :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ladies and Gentlemen najwyższy czas na obwieszczenie mobilizacji...

50 najbardziej opryskliwych i butnych koszykarskich kiboli Rzeczpospolitej melduje się posłusznie w sobótkę na Maratońskiej...

http://www.anwil.wloclawek.pl/index.php ... ls&nID=445

Ostatnio zmieniony 08 mar 2010, 13:47 przez DragisA, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

czy bylby ktos w stanie nagrac sobotni mecz i wrzucic go na jakis serwer hostingowy, np rapidshare?

Tytuł:
gaduła
gaduła

Blair pisze:
czy bylby ktos w stanie nagrac sobotni mecz i wrzucic go na jakis serwer hostingowy, np rapidshare?

Pewnie na stronce sport-video.pl będzie,bo przeważnie wrzucają jak w tv jest

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Uważam,że w sobotę na meczu z Anwilem kibice naszej drużyny powinni zapełnić wszystkie miejsca i bardzo głośno dopingować. Trzeba zagłuszyć "anwilowców" a naszym dodać wielkiej otuchy. Dobrze by było na cały sektor "E" rozłożyć czarno-zieloną płachtę z napisem
"KOCHAMY TURÓW ZGORZELEC" w czasie prezentacji drużyn olbo w czasie jakiejś przerwy.
Kochani szykujmy gardła na mecz!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zatem jeżeli kibice byli pod mocnym wpływem napojów wyskokowych to zwracam honor ochronie , ale to pewnie był tylko hak aby ich wyprowadzić !!! Dobrze ktoś powyżej wspomniał iż bardzo wielu kibiców jest pod wpływem alkoholu. Nie ma co tu mówić o wnoszonym alkoholu , ale wziąć sie za to tuż przy wejściu !!! Czyli leśne dziadki które wpuszczają ludzi powinni sprawdzać torby powierzchownie ( butelki , puszki itd... ) oraz "obmacać" czy czasem nikt nie ma w kurtce , kieszeniach tid... Za młody byłem częstym gościem na meczach Śląska Wrocław , czy to ligowych , czy pucharowych i za każdym razem kibic , nie ważne jak wyglądał , był dobrze sprawdzany !!! U nas powinno być coś podobnego , a wtedy nie będzie problemu z alkoholem. Innym rozwiązaniem tego problemu jest zmiana ustawy hehe ale to już nie w naszej miejscowe mocy !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

ja mam pytanie gdzie się podziała ta wielka jakby "pościel"
którą KK na Time Oucie wyciągali i zakrywała ona cały Klub Kibica?

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
ja mam pytanie gdzie się podziała ta wielka jakby "pościel"
którą KK na Time Oucie wyciągali i zakrywała ona cały Klub Kibica?

Chyba wisi to na sektorami B i E (o to ci chodzi)

Tytuł:
pismak
pismak

W międzyczasie rozmawiałem z osobą, którą wyprowadzono z hali. Nie był pod wpływem alkoholu co potwierdziło badanie zawartości alkoholu w wydychanym przez niego powietrzu. Tak więc to co mi wcześniej przekazano okazało się nieprawdą. Przepraszam za wprowadzenie w błąd czytelników forum.

Tytuł:
obserwator
obserwator

DragisA pisze:
Ladies and Gentlemen najwyższy czas na obwieszczenie mobilizacji...

50 najbardziej opryskliwych i butnych koszykarskich kiboli Rzeczpospolitej melduje się posłusznie w sobótkę na Maratońskiej...

http://www.anwil.wloclawe...Details&nID=445

no to coś czuje że w tamtych rejonach będzie gorąco . :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.