Dr. Dre pisze:
PiTeK pisze:
W międzyczasie rozmawiałem z osobą, którą wyprowadzono z hali. Nie był pod wpływem alkoholu co potwierdziło badanie zawartości alkoholu w wydychanym przez niego powietrzu. Tak więc to co mi wcześniej przekazano okazało się nieprawdą. Przepraszam za wprowadzenie w błąd czytelników forum.
Są jednak ludzie z jajami i potrafią sie przyznać do plotek.
A co mu pozostało, mógł najpierw sprawdzić (to co mu doniesiono) zanim zaczął się wypowiadać, przecież był na meczu i widział co się dzieje.
Jako gospodarz obiektu nie podjął żadnej interwencji,
zrobił z nas kibiców pijaków poprzez swoje wypowiedzi
Jako gospodarz obiektu i być może kibic, powinien dbać o dobre samopoczucie nie tylko swoich kolesi z PO ...
wcześniejsze wypowiedzi Pitka:
Pitek pisze:
O ile się nie mylę to Ci kibice byli pijani i jeden z nich próbował wnieść alkohol na teren hali. Więc przestańcie robić z niektórych bohaterów i obrońców wolności słowa. W tych okolicznościach każda osoba zostałby wyprowadzona z hali.
Pitek pisze:
To że wielu kibiców jest po paru piwach to chyba żadna tajemnica ale nie wiedziałem, że aż tyle osób wnosi alkohol na halę. Jeżeli to norma to przepraszam

Byłem na meczu i przyglądałem się transparentom wywieszonym nad sektorem KK. Podziękowania dla Witki wisiały do końca meczu. Drugi transparent „dziękujący” prezesowi zwinęli sami kibice. Nikt im tego nie zmuszał. Przyznaję, że samej akcji z transparentem po drugiej stronie nie widziałem. Widziałem tylko jak Manix wracał się po coś w miejsce gdzie wcześniej stał a za nim szedł szef ochrony. Po chwili Manix trąbiąc trąbką szedł w kierunku wyjścia a szef ochrony nadal szedł za nim. Z relacji osób, które słyszały ich rozmowę przy kasie basenu wynikało, że poszło o to że był pijany i któryś z wyprowadzonych chłopaków miał alkohol przy sobie.
Nie bawię się w żadnego obrońcę. Chcę jedynie aby łamanie przepisów obowiązujących na obiektach sportowych nie było traktowane na równi z protestem kibiców wobec zarządu klubu. Co do pierwszego ochrona zawsze powinna reagować. Co do protestu to każdy ma do niego prawo i kibice powinni korzystać z tego prawa w sposób mądry. Powinniście usiąść i dogadać się bo samymi transparentami chyba tej sprawy nie załatwicie. "Nie wylewajcie dziecka z kąpielą". Psując wizerunek naszego klubu w mediach możecie również zniechęcić sponsorów, zawodników, trenera do podpisania umowy na kolejny sezon.