Dzisiaj jest 15 maja 2025, 14:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

PiTeK pisze:
W międzyczasie rozmawiałem z osobą, którą wyprowadzono z hali. Nie był pod wpływem alkoholu co potwierdziło badanie zawartości alkoholu w wydychanym przez niego powietrzu. Tak więc to co mi wcześniej przekazano okazało się nieprawdą. Przepraszam za wprowadzenie w błąd czytelników forum.

Są jednak ludzie z jajami i potrafią sie przyznać do plotek.

halcia pisze:
Kochani szykujmy gardła na mecz!

I na tym należy sie skupić przy sobotnim meczu.

Teraz szykujemy transparenty z naszymi barwami klubowymi i hasłami dopingującymi naszych zawodników. Tego potrzebują aby pokonać "włocławski potop" z północy.

Kto nie skacze ten z Włocławka hey hey

:smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
PiTeK pisze:
W międzyczasie rozmawiałem z osobą, którą wyprowadzono z hali. Nie był pod wpływem alkoholu co potwierdziło badanie zawartości alkoholu w wydychanym przez niego powietrzu. Tak więc to co mi wcześniej przekazano okazało się nieprawdą. Przepraszam za wprowadzenie w błąd czytelników forum.

Są jednak ludzie z jajami i potrafią sie przyznać do plotek.

A co mu pozostało, mógł najpierw sprawdzić (to co mu doniesiono) zanim zaczął się wypowiadać, przecież był na meczu i widział co się dzieje.
Jako gospodarz obiektu nie podjął żadnej interwencji,
zrobił z nas kibiców pijaków poprzez swoje wypowiedzi

Jako gospodarz obiektu i być może kibic, powinien dbać o dobre samopoczucie nie tylko swoich kolesi z PO ...

wcześniejsze wypowiedzi Pitka:
Pitek pisze:
O ile się nie mylę to Ci kibice byli pijani i jeden z nich próbował wnieść alkohol na teren hali. Więc przestańcie robić z niektórych bohaterów i obrońców wolności słowa. W tych okolicznościach każda osoba zostałby wyprowadzona z hali.

Pitek pisze:
To że wielu kibiców jest po paru piwach to chyba żadna tajemnica ale nie wiedziałem, że aż tyle osób wnosi alkohol na halę. Jeżeli to norma to przepraszam ;) Byłem na meczu i przyglądałem się transparentom wywieszonym nad sektorem KK. Podziękowania dla Witki wisiały do końca meczu. Drugi transparent „dziękujący” prezesowi zwinęli sami kibice. Nikt im tego nie zmuszał. Przyznaję, że samej akcji z transparentem po drugiej stronie nie widziałem. Widziałem tylko jak Manix wracał się po coś w miejsce gdzie wcześniej stał a za nim szedł szef ochrony. Po chwili Manix trąbiąc trąbką szedł w kierunku wyjścia a szef ochrony nadal szedł za nim. Z relacji osób, które słyszały ich rozmowę przy kasie basenu wynikało, że poszło o to że był pijany i któryś z wyprowadzonych chłopaków miał alkohol przy sobie.
Nie bawię się w żadnego obrońcę. Chcę jedynie aby łamanie przepisów obowiązujących na obiektach sportowych nie było traktowane na równi z protestem kibiców wobec zarządu klubu. Co do pierwszego ochrona zawsze powinna reagować. Co do protestu to każdy ma do niego prawo i kibice powinni korzystać z tego prawa w sposób mądry. Powinniście usiąść i dogadać się bo samymi transparentami chyba tej sprawy nie załatwicie. "Nie wylewajcie dziecka z kąpielą". Psując wizerunek naszego klubu w mediach możecie również zniechęcić sponsorów, zawodników, trenera do podpisania umowy na kolejny sezon.

Ostatnio zmieniony 08 mar 2010, 15:44 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://koszykowkazyc.blogspot.com/2010/ ... -hala.html

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

matrix pisze:
Grengo walnie przyczynił sie do protestu , prezentując postawę bohaterską ;) fotkę próbował zrobić i nawet to mu nie wyszło

Problemy ze wzrokiem masz kolego? Cofnij się o kilka postów, to zobaczysz, a dlaczego nie otwiera się na Polskim Koszu - nie wiem.
matrix pisze:
Zresztą wsławił :smt082 się juz wieloma akcjami protestu przeciw zarządowi klubu jako prezes KK :smt082

Nie rozumiem o co Ci chodzi - tym bardziej, że pełniłem swoją funkcję za czasów P.Waśniewskiego i do października 2009 - J.Michalskiego. Takiej sytuacji za moich rządów nigdy nie było, ba nawet cofając się daleko w przeszłość, to nie jestem sobie w stanie przypomnieć, czy w ogóle coś takiego działo się w klubie, więc nie wypisuj bzdur, że wsławiłem się wieloma akcjami, bo nie były one konieczne.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... epowi.html

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Turów Zgorzelec: Zbuntowani przeciw Urlepowi

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65031, ... epowi.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://bogatynia24.pl/wszystkie-newsy/6 ... ja-kibicow

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://sport.tvp.pl/koszykowka/polska-l ... od-koszami

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Czy Urlep, który zrewolucjonizował kiedyś naszą ligową koszykówkę, dziś nie jest w stanie nadążyć za nowymi trendami i jego trenerska wielkość jest już mocno przebrzmiała? A może koszykarze Turowa są zmanierowanymi pseudogwiadeczkami mającymi o sobie wielkie mniemanie, którym żaden wymagający szkoleniowiec nie będzie się podobał?

a moze oba...?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

. Wydaje mi się, że oba powody. Z jednej strony Urlep, który filozofię i grę opiera głownie na obronie, a ta wymaga ciężkiej pracy na treningach. Bez wiader potu wylanego na treningach ani rusz. Z drugiej strony Zawodnicy- wyjadacze i Amerykanie, którzy raczej wolą freestayler niż schematy, mozolnie powtarzane zagrywki. Tak czy siak na koniec sezonu zawsze bedzie mozna powiedzieć, że odpadliśmy tak szybko bo trener był be, albo bo zawodnicy byli leniami. Na pewno dobrze na tym wszystkim wyjdzie Bartek Bochno, ponieważ lubi za......ć na treningach i broni chyba najlepiej z Polaków i nie tylko w Turowie.
2. Kibice, którzy trzymali transparent nie byli pijani. Rozmawiałem z nimi przed meczem w Zagłobie. Tak więc na pewno należą im się przeprosiny, zwrot kosztów a zadośćuczynieniem za straty moralne powinno być umożliwienie im wywieszenia 100 tego typu transparentów na meczu z Anwilem. Prezesie Michalski, chyba pozwolisz na wywieszenie takich 100 transparentów na najblizszym meczyku?
3. Mecz z Anwilem trzeba wygrać i liczyć, że AZS powygrywa wszystko do końca - w co watpię. Inaczej ciężko bedzie "awansować" na poz.6-7. No chyba, że Prokom wywinie numer i puści Anwil na poz. 1 po RS W CO TEŻ WATPIĘ

[ Dodano: Wto Mar 09, 2010 10:02 am ]
Tomek "Tomczan" rozmawiałeś z kibicami, m.in. z moim bratem o umowie sponsorskiej PGE z Turowem. Michalski pokazywał Tobie dokumenty dotyczące tej umowy. Czy mógłbyś podzielić się tymi rewelacjami? Czy na pewno dokumenty , które rzekomo pokazał Ci prezes były umową dot dalszej współpracy PGE z Turowem? A moze to był kwit na węgiel? Bardzo proszę napisz coś o tej sprawie. Wszak to rzecz nadrzedna, przynajmniej dla mnie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W zeszłym roku Dylu ciągnął łaszka nazywając go "graczem z okręgówki". Koleszka bije po oczętach kruchą figurą baletnicy aleee łapkę do rzutów za "czy" ma wybornie ułożoną (ponad 40% skuteczność):
http://www.wtkanwil.com.pl/index.php?o=artykul,1,926

Obrazek
Miasto złą sławą owiane w anwilku zakochane.... ironiczny uśmieszek Plutonowego = BEZCENNY ;-)

Obrazek
Wersal pełną gębą... Chanas jakiś takiś nie teges ;-)

Już nie mogę doczekać się sobotniego zderzenia z włocławskimi kundlami... na pewno będzie to odmienny mecz niż ten w PP tym bardziej, że do Naszego Blaszaka wpada pokaźna grupka "zaprzyjaźnionych" kujawskich kiboli...

Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 12:32 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Już nie mogę doczekać się sobotniego zderzenia z włocławskimi kundlami...

I to dosłownie "kundlami", co pokazuje to bądź co bądź fajne zdjęcie promujące ich team. Oni sami zwą się rotweilerami, ale ich grafik dał kompletnie pupki umieszczając wizerunek psa, dla mnie niewiadomej rasy, ale na pewno nie rotweilera.

DragisA pisze:
na pewno będzie to odmienny mecz od tego z PP tym bardziej, że do Naszego Blaszaka wpada pokaźna grupka "zaprzyjaźnionych" kujawskich kiboli...

Pamiętając ostatnie starcie w poprzednim sezonie apel do kibiców: nie ustawiajcie w pobliżu "ich"sektora kobiet i dzieci, bo oni nie dysponują nawet odrobiną szacunku dla innych ludzi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mecz z Anwilem powinien być dla nas ostatnim sprawdzianem przed nadchodzącymi coraz większymi krokami play off-ami. Bardzo wymagający przeciwnik , trudne warunki , to po prostu trzeba wygrać i to w przepięknym stylu ,a nie szarpaną grą !!! Jeżeli ten mecz nam nie wyjdzie ( odpukać ) to nie widzę już cienia szansy na dobry wynik na koniec sezonu !!!! Nie chciałbym również widzieć w sobotę po meczu poniższej uśmiechniętej buźki Zbigniewa Polatowskiego !!!

Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 11:15 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Tomek "Tomczan" rozmawiałeś z kibicami, m.in. z moim bratem o umowie sponsorskiej PGE z Turowem. Michalski pokazywał Tobie dokumenty dotyczące tej umowy. Czy mógłbyś podzielić się tymi rewelacjami? Czy na pewno dokumenty , które rzekomo pokazał Ci prezes były umową dot dalszej współpracy PGE z Turowem? A moze to był kwit na węgiel? Bardzo proszę napisz coś o tej sprawie. Wszak to rzecz nadrzedna, przynajmniej dla mnie.

Nie wiem co Ci Lucek powiedział. Był na spotkaniu w czwartek z trenerem, zawodnikami i przedstawicielami K.K.S. .Był i słyszał co P.Kozłowski mówił. Każdy to chyba słyszał. Bynajmniej to co chciał usłyszeć. Na spotkaniu tym mówiono o współpracy z PGE. Raczej chodzi tutaj o ilość funduszy, które PGE miałby przeznaczyć na poczet przyszłego sezonu. Ale to jest uzależnione, jak wspominał P.Kozłowski od postawy naszych koszykarzy, jak i od wyników, które uzyskują. Proste- wygrywamy-dostajemy więcej. Przegrywamy- utargujemy mniej. Nasza, Kibiców rola w tym wszystkim to tylko trwały doping bez zbędnych zawirowań z naszej strony.
Co do papierów, które Prezes Michalski mi pokazywał to bzdura. Nic mi nie pokazywał, nawet kwitu na węgiel. Powiedziałem Luckowi, że możemy pójść do Prezesa i zapewne pokaże nam jakiekolwiek papiery dotyczące umów sponsorskich, o których tak ostatnio się burzliwie tworzy różne domysły, które natomiast doprowadzają do eskalacji pewnych zachowań.
A ja się zapytam: Kibic idzie na mecz dopingować, czy manifestować politycznie?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan pisze:
A ja się zapytam: Kibic idzie na mecz dopingować, czy manifestować politycznie?

A gdzie tam była polityka? Odpowiedz proszę?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.