Dzisiaj jest 09 cze 2025, 17:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Jeśli inspektor zamknie ten cholerny chodnik to...dziękuje Ci bardzo. ...i nie tylko...
A to tutaj jest pies pogrzebany... :( Więc wyobraź sobie, że chodnik ten jest przeznaczony dla wszystkich mieszkańców miasta, często przechadzam tam z dziećmi, ludzie chadzają tam na spacery po przedmieściu nyskim, całymi rodzinami w pogodne dni. Czy Twoim zdaniem lepiej było by nie zauważyć problemu i udawać, że nie ma zagrożenia i liczyć, że może się zawali, kiedy akurat nikt tamtędy nie będzie przechodził? :roll: Nie wiem czy masz swoje dzieci i czy zależy Ci na zdrowiu i bezpieczeństwu kogokolwiek, poza Tobą? :| Ale temat podsunąłem Aleksowi właśnie w trosce o bezpieczeństwo przechodzących tam ludzi, Twoje też Doktorku :) Nie powiesz chyba, że nie Miałbyś nic przeciwko temu, by oberwać takim kawałkiem muru? :roll: Wszystko jest dobrze do czasu kiedy on stoi, Rozumiesz Doktorku? :) Jak dla mnie mogą z nim nic nie robić, jak dla mnie możesz się pod nim przechadzać, nie obawiając się, zę któregoś dnia runie :roll: Ja zauważyłem i zdaję sobie sprawę z zagrożenia, dopilnuję by nikt z moich bliskich (zwłaszcza dzieci) i znajomych nie przechadzał w jego pobliżu, poprzez portal ostrzegłem też o tym zagrożeniu innych, czy je zignorują ludzie, to ich sprawa :roll: Jak któregoś dnia stanie się tam komuś krzywda, to ze spokojnym sumieniem będę mógł powiedzieć sobie, że zrobiłem wszystko by ludzi ostrzec :| A znając nasze realia, to inspektor nie zamknie chodnika, tylko przeprowadzą oględziny i po wszystkim, ewentualnie oddzielą jego kawałek taśmą z napisem przejście drugą stroną :roll: Tam właściwie to można nic nie robić, wystarczy tylko umieścić tablice informujące o ewentualnym zagrożeniu po polsku i niemiecku, bo Niemcy też tamtędy chodzą :roll:

[ Dodano: Sro Mar 24, 2010 12:12 pm ]
Ale co to wszystko ma wspólnego z wydarzeniami w Kuźni??? :roll: Niezły OT powstał... :|

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

No ja naprawdę zostałem napadnięty pod Kuźnią i uważasz, że powinienem z tego robić news'a ( WIECZORAMI NIEBEZPIECZNIE NA PARKINGU POD BIEDRONKĄ na UJEZDZIE)- przecież dla dobra ogółu powinienem ostrzec wszystkich tak spacerujących przed młodocianymi przestępcami? Zagrożenie jest? Jest! Ale Ja poszedłem na policję i to zgłosiłem, a nie... robienie z tego afery. Wiesz dobrze, że miasto nie reaguje błyskawicznie i jedynie, do czego się ograniczy to zagrodzenie tego miejsca a już bardziej nie można tej części miasta oszpecić. Widzisz to tak jak z tą policją ...co może zrobić , teoretycznie zwiększyć częstotliwość patroli. Ale…Pan Turek zaistniał …stróż bezpieczeństwa. Tfuuu

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 13:47 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
już bardziej nie można tej części miasta oszpecić
a czy ten przewracający się mur, z obdrapanym tynkiem jest aż tak atrakcyjny teraz z wyglądu? :roll: Ty patrzysz w tej chwili na walor estetyczny, ja pod kątem zagrożenia życia lub zdrowia ludzkiego :roll: Co według Ciebie jest ważniejsze? :| Kończąc ten OT pozostaje mi tylko ubolewać nad postawą jaką reprezentujesz... :( Życzę Ci tylko, oby nigdy Tobie ani nikomu Tobie bliskiemu nie stała się krzywda z powodu tego muru... :|

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Inżynier od siedmiu boleści... Co postanowiłeś startować na burmistrza i wytykasz władzy wszystkie brudy... robiąc przy tym więcej syfu niż pożytku. Może zorganizujesz mis mokrego podkoszulka i w nim wystartujesz, wygrasz to masz rozgłos murowany tym Twoim murkiem od siedmiu boleści. 8)

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 14:03 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Inżynier od siedmiu boleści... Co postanowiłeś startować na burmistrza i wytykasz władzy wszystkie brudy... robiąc przy tym więcej syfu niż pożytku. Może zorganizujesz mis mokrego podkoszulka i w nim wystartujesz, wygrasz to masz rozgłos murowany tym Twoim murkiem od siedmiu boleści. 8)
No swoim postem pokazujesz tylko, że nie Masz konkretnych argumentów, przeciwko moim czyli zagrożenie życia lub zdrowia :roll:
Nie wytykam nikomu brudów :) Wskazałem tylko miejsce niebezpieczne, wskazałem je Aleksowi, a on zrobił z tego temat, więc ewentualne wytykanie brudów, to nie do mnie ;)
Twoja postawa nie mobilizuje, do jakichkolwiek działań na rzecz dobra miasta i jego mieszkańców :roll: Czasem nie dziwię, się że nic w tym mieście nie dąży do lepszego, przy takiej postawie mieszkańców, jak Twoja :oops:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Gadasz już jak Grzegorz...retoryka politycznej papki. Ty za to zrobiłeś wiele dla poprawy bezpieczeństwa. Jak donosiciel z NRD :smt082 . Murek człowieku stoi krzywy od 20 lat i niezmiennie. Ale Matce Teresie przeszkadzało. elektorat zwiększył Ci się o dwie babcie moherowe. :smt082

Napisz petycję do rządu Włoch aby wyprostował Ci krzywą wieże i Pizie :smt082

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 14:52 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Gadasz już jak Grzegorz

Oświadczam, że ja to nie Turek. Makaronem też nie jestem a i Przekornym nie bywam.
W związku z tym piszę ten post aby uprzedzić wszystkich, którzy chcieliby wzorem moich poczynań na początku sugerować, że dwie osoby pisza podobnie a następnie wmawiać pozostałym, że te dwie osoby to jedna osoba.

Doktorku .. dawno Cie nie było w tych tematach.
Chory byłeś, czy kibicowałeś drużynie?

P
G
a za 236 dni ...

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Sprawa jest prosta - ów chodnik prowadzi do...Kaprysu. Może Kaprys ma zmniejszone dochody stąd nerwowość Dr. Dre na fotki z "kupą luda" w Kuźni... ;)

Teraz to już na pewno nie zawitamy w Kaprysie :-?
Poza tym tam odgrażają się angielskim filmem dokumentalnym o tym co robią kelnerzy... :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Ty za to zrobiłeś wiele dla poprawy bezpieczeństwa. Jak donosiciel z NRD :smt082

o i doigrałeś się Kolego turku, ]:->

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 16:35 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Yello_35 Myślałem że jesteś poważniejszym facetem. ..Jedynie czym się martwię to aby głupota pewnych osób (tu nie myślą wyłącznie o turku…) nie pogarszała tego co już zostało osiągnięte. Powtarzam: informacja fajnie się sprzedaje, szczególnie jeśli dotyczy „sensacyjki” jakiejś boruty, nieszczęścia, już nawet tej hipotetycznej. Nie patrząc na konsekwencje! Najważniejsze aby znaleźć dziurę w całym i ją drążyć najlepiej z podtekstem politycznym… po trupach…

Wy czyli kto Ty i ...Masz jakieś pełnomocnictwo do oświadczania wspólnego stanowiska jakiegoś „kółeczka”? To Wy ( bez Ciebie) jesteście ubezwłasnowolnieni? Dziwne i ciekawe spostrzeżenie. Chyba nie prawdziwe.

Tfuu a TROLE za mną... ]:->

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 17:56 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Chopy - luzik !!!! pace i takie tam. I dzięki za zdjęcia ! W tym tygodniu podam wstępne ustalenia dotyczące festiwali szant i szewca oraz plan koncertów na kwiecień.
:smt049

Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 18:02 przez Robert Gruszecki, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Wy czyli kto Ty i ...Masz jakieś pełnomocnictwo do oświadczania wspólnego stanowiska jakiegoś „kółeczka”?

Tak , mam. I nie muszę Ci pisać kogo mam na myśli :roll:
Zainteresowani wiedzą doskonale 8)

btw - 10 minut zajęło Ci dopisanie reszty postu ;)

Dr. Dre pisze:
Jedynie czym się martwię to aby głupota pewnych osób (tu nie myślą wyłącznie o turku…) nie pogarszała tego co już zostało osiągnięte.

Osiwiejesz od tych urojonych zmartwień - mówię Ci ;)
Napisz konkretnie , bo jakoś dziwne teksty sadzisz.
Tymczasem idę smażyć rybę - później odpiszę jak coś... :smt058

Robert Gruszecki pisze:
Chopy - luzik !!!! pace i takie tam.

OK :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Ale…Pan Turek zaistniał …stróż bezpieczeństwa. Tfuuu
Dr. Dre pisze:
Ty za to zrobiłeś wiele dla poprawy bezpieczeństwa. Jak donosiciel z NRD
Dr. Dre pisze:
Ale Matce Teresie przeszkadzało. elektorat zwiększył Ci się o dwie babcie moherowe.

Napisz petycję do rządu Włoch aby wyprostował Ci krzywą wieże i Pizie
Dr. Dre pisze:
Jedynie czym się martwię to aby głupota pewnych osób (tu nie myślą wyłącznie o turku…) nie pogarszała tego co już zostało osiągnięte
Mam dość Twoich chamskich osobistych wycieczek... :roll:
Dr. Dre, ja Cię ignoruję!!! ]:-> A teraz możesz sobie o mnie i na mnie pisać do woli ;) Spływa to po mnie... :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Przestań się mazać … :smt028

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

turek pisze:
Dr. Dre, ja Cię ignoruję!!

Lepiej byś poszedł posmażyć rybę... :smt044

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.