Marcopollo pisze:
Tylko ty piszesz ciągle o tym, że na tym akurat zdjęciu wygląda jak daun, nikt inny tylko Ty.
Szanowny Marcopollo
Pragnę zauważyć, że duża część uczestników forum jest mniej lub bardziej zależna od burmistrza i jego opinii o nich więc siedzą cicho.
Inni mogą się po prostu bać.
Zważ na to, że tylko ja jestem odważny i piszę o tym jawnie.
Moja wypowiedź była poprzedzona zasięgnięciem opinii innych osób spoza forum.
Chciałem mieć pewność, że moje skojarzenia są słuszne.
Wiele razy w życiu miałem problemy z tym, że odważnie wypowiadałem swoje zdanie. Wole jednak powiedzieć prawdę w oczy, niż za plecami spiskować lub mieć odmienne zdanie i na samym końcu zaskakując ogół wypowiadać je.
Lubię walkę ale w granicach ustalonych reguł.
Nie cierpię zmian reguł w trakcie trwania walki, zabawy.
Mam do tego prawo.
Marcopollo pisze:
Może był bezpośrednio po jakims starciu bokserskim
I co mi teraz tłumaczysz?
że mam rację?
Jak chcesz znajdę w archiwum tego forum inne, naturalne zdjęcia i też z nich skorzystam.
Wtedy oddam naturalny obraz człowieka.
Jeśli przedstawiam go z grymasem na twarzy. Ty określasz to uśmiechem, no dobrze niech będzie uśmiech, i zamieszczasz to w takim kontekście w czasie zbliżających się wyborów, to masz określone zamierzenie.
Prawda?
Marcopollo pisze:
le uważaj jak się spodoba i będziesz chciał więcej
Mam świadomość tego, że każda przyjemność niesie za sobą "stratę" czasu.
Nie sądzę jednak, że grozi mi skrajność.
Zobaczymy.
Marcopollo pisze:
Burmistrzem, i sam osobiście wytykałbym ci wszystkie błędy jakie byś popełnił
Szanowny Marcopollo
Nie wiem, czy jesteś moim wrogiem.
Gdybym został burmistrzem, to na stanowisko zastępcy awansowałbym kogoś z opozycji aby mieć możliwość rzeczowej oceny błędów w działaniach, które wykonuję.
Miałbym większą pewność, że lepiej wykonuję swoją pracę i byłbym rad z uwag.
To jest dokładnie przeciwieństwo działań jakie teraz czyni R.Gronicze.
On działa, i to działa źle, WSZYSCY mu mówią, ze źle działa a on nie przyjmuje tego do wiadomości, wniosków nie wyciąga, przez co marnotrawione są nasze pieniądze. Nie tylko pieniądze.
Tak więc, jeśli nie jesteś wrogiem, to nie masz szans być blisko mnie, co wcale nie przekreślałoby wypowiadanie się na tym, czy podobnym forum z opiniami o moim działaniu.
Z pewnością dałbym Ci znać .. w jakikolwiek sposób, że Twoje zdanie zostało wzięte pod uwagę.
I to nie są czcze słowa!!
Niestety dla Ciebie.
Całe szczęście dla innych, mam inne cele w życiu, niż zostać burmistrzem.
Swoją drogą to Admin tez dostaje ode mnie ostrzeżenie.
ŻÓŁTA KARTKA dla Admina.
Wnioskuję, aby w regulaminie formum znalazła się również możliwość oceny Admina.
A co?
Też niech ma!!
P
G
bez względu, co zrobi właściciel forum i jak bardzo będzie trzymał z "aktualną władzą" niszcząc w zarodku wolną inicjatywę polegającą na wypowiadaniu własnego zdania w temacie, jakiekolwiek ono by nie było, ja i tak za 191 dni .....[/b]