Dzisiaj jest 14 maja 2025, 15:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Marcopollo pisze:
Tylko ty piszesz ciągle o tym, że na tym akurat zdjęciu wygląda jak daun, nikt inny tylko Ty.

Szanowny Marcopollo
Pragnę zauważyć, że duża część uczestników forum jest mniej lub bardziej zależna od burmistrza i jego opinii o nich więc siedzą cicho.
Inni mogą się po prostu bać.
Zważ na to, że tylko ja jestem odważny i piszę o tym jawnie.
Moja wypowiedź była poprzedzona zasięgnięciem opinii innych osób spoza forum.
Chciałem mieć pewność, że moje skojarzenia są słuszne.
Wiele razy w życiu miałem problemy z tym, że odważnie wypowiadałem swoje zdanie. Wole jednak powiedzieć prawdę w oczy, niż za plecami spiskować lub mieć odmienne zdanie i na samym końcu zaskakując ogół wypowiadać je.
Lubię walkę ale w granicach ustalonych reguł.
Nie cierpię zmian reguł w trakcie trwania walki, zabawy.
Mam do tego prawo.

Marcopollo pisze:
Może był bezpośrednio po jakims starciu bokserskim

I co mi teraz tłumaczysz?
że mam rację?
Jak chcesz znajdę w archiwum tego forum inne, naturalne zdjęcia i też z nich skorzystam.
Wtedy oddam naturalny obraz człowieka.
Jeśli przedstawiam go z grymasem na twarzy. Ty określasz to uśmiechem, no dobrze niech będzie uśmiech, i zamieszczasz to w takim kontekście w czasie zbliżających się wyborów, to masz określone zamierzenie.
Prawda?

Marcopollo pisze:
le uważaj jak się spodoba i będziesz chciał więcej

Mam świadomość tego, że każda przyjemność niesie za sobą "stratę" czasu.
Nie sądzę jednak, że grozi mi skrajność.
Zobaczymy.

Marcopollo pisze:
Burmistrzem, i sam osobiście wytykałbym ci wszystkie błędy jakie byś popełnił

Szanowny Marcopollo
Nie wiem, czy jesteś moim wrogiem.
Gdybym został burmistrzem, to na stanowisko zastępcy awansowałbym kogoś z opozycji aby mieć możliwość rzeczowej oceny błędów w działaniach, które wykonuję.
Miałbym większą pewność, że lepiej wykonuję swoją pracę i byłbym rad z uwag.
To jest dokładnie przeciwieństwo działań jakie teraz czyni R.Gronicze.
On działa, i to działa źle, WSZYSCY mu mówią, ze źle działa a on nie przyjmuje tego do wiadomości, wniosków nie wyciąga, przez co marnotrawione są nasze pieniądze. Nie tylko pieniądze.
Tak więc, jeśli nie jesteś wrogiem, to nie masz szans być blisko mnie, co wcale nie przekreślałoby wypowiadanie się na tym, czy podobnym forum z opiniami o moim działaniu.
Z pewnością dałbym Ci znać .. w jakikolwiek sposób, że Twoje zdanie zostało wzięte pod uwagę.
I to nie są czcze słowa!!
Niestety dla Ciebie.
Całe szczęście dla innych, mam inne cele w życiu, niż zostać burmistrzem.

Swoją drogą to Admin tez dostaje ode mnie ostrzeżenie.
ŻÓŁTA KARTKA dla Admina.
Wnioskuję, aby w regulaminie formum znalazła się również możliwość oceny Admina.
A co?
Też niech ma!!

P
G

bez względu, co zrobi właściciel forum i jak bardzo będzie trzymał z "aktualną władzą" niszcząc w zarodku wolną inicjatywę polegającą na wypowiadaniu własnego zdania w temacie, jakiekolwiek ono by nie było, ja i tak za 191 dni .....[/b]

Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 15:01 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

Grzegorz pisze:
bez względu, co zrobi właściciel forum i jak bardzo będzie trzymał z "aktualną władzą" niszcząc w zarodku wolną inicjatywę polegającą na wypowiadaniu własnego zdania w temacie, jakiekolwiek ono by nie było, ja i tak za 191 dni

Nawet nie wiesz jak wielką mi sprawiasz przyjemność "zarodku wolnej inicjatywy" :D

drugie ostrzeżenie

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Grzegorz, Masz rozdwojenie jaźni? Robisz to specjalnie? Czy nie zauważasz rzeczywiście rozwlekłości swych postów??? Po kiego dublujesz (nie pierwszy już raz zresztą) treść swojego posta? Aż tak bardzo Uwielbiasz onanizowanie się nad rozciągłością swych postów? :roll: Robisz na forum śmietnik, zniechęcasz czytających do swych elaboratów, grozisz że wyniesiesz się na inne forum gdy Admin pogrozi Ci palcem, nie wiem tylko czy zauważyłeś dziwną zbieżność, że im większa jest Twoja aktywność na forum, tym mniej ludzi się na nim wypowiada :roll: Zastanowiłeś się może dlaczego tak jest? :roll: Może dlatego, że jak ludzie plują Ci w twarz, to Ty Twierdzisz, że deszcz pada??? Jesteś jak beton, nie do ruszenia :roll: Jak zaprogramowany infoboot, który ma wygłaszać jedyną i słuszną ideę. A jak Ci admin zwraca uwagę na Twe poczynania, to nagle robisz z siebie wielkiego męczennika i ciemiężonego, któremu odbiera się prawo do wypowiedzi... żenada :roll:
Przepraszam za OT, ale jak widzę taka jawną krnąbrność i kompletne olanie wskazówek ogółu i adminów, to po prostu ręce opadają... :-?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Z ubolewaniem stwierdzam, że osobnik piszący pod nickiem Grzegorz wprowadził małe zamieszanie na tym forum. Zdominował długością swoich postów nawet przekornego, który, jak myślałem był tu rekordzistą. Dlatego z uznaniem obserwuję kolejne kolorowe kartki Admina ;) prowadzące do unormowania sytuacji.
Byłbym jednak za tym, aby nie poddawać G. całkowitej eksterminacji, wystarczy zmuszenie do zmniejszenia bezproduktywnej aktywności. Wyjdzie mu to z pewnością na zdrowie, bo obserwuję pewne symptomy postępującej patologii.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
zmuszenie do zmniejszenia bezproduktywnej aktywności.

Jeśli posty Grzegorza nazywasz bezproduktywnymi, to jak w takim razie ocenisz własne, np.tutaj

Cytuj:
Zdominował długością swoich postów nawet przekornego, który, jak myślałem był tu rekordzistą.

Jeszcze pobije Twój, polegający na ilości posiadanych nicków i jednoczesnym pisaniu na więcej niż jednym (w tym dialog prowadzony między sobą za pośrednictwem forum) i zdobędzie czarny pas. Tyle tylko, że jeśli chodzi o Twoje rekordowe "osiągnięcia", to trzeba mieć do tego, hmm, nazwijmy to: specyficzne predyspozycje, którymi Grzegorz zdaje się brzydzić. Zresztą, nie tylko on... :grin:

Swoją drogą, czy akceptowalne przez admina jest pisanie posta, któremu całą treść zastępuje gif. Przy okazji, masz takich więcej, ale nie chce mi się szukać. :lol:
Gratuluję wysokiej liczby "rzeczowych" postów na wszystkich znanych mi 3 nickach.

Tytuł:
VIP
VIP

Moim zdaniem także są bezproduktywne. Grzesio wyładowuje na tym forum swoje niewykształcone pasje pisarskie, a co z tym idzie wprowadza swojego rodzaju niechęć do czytania swoich postów.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Jeszcze pobije Twój, polegający na ilości posiadanych nicków
żeby już rozwiać tworzone legendy:
nick, którym się obecnie posługuję na tym forum, to Chuck Norris jr. Junior, ponieważ Chucka Norrisa ktoś już wcześniej zawłaszczył. Wcześniej pisałem tu pod następującymi ksywami:
bombas3, z którym najbardziej byłem kojarzony, także Paździoch, wymyślony jako alter ego bombasa3. Sporadycznie posługiwałem się też nickiem gnulinsky oraz swoim imieniem i nazwiskiem. To tyle żeby była jasność i żeby przekorny skończył swoje żmudne śledztwo i mógł się zająć pożyteczną pracą dla dobra ogółu społeczeństwa.
Różne są opinie nt używania kilku nicków. Jedni twierdzą, że to nieuczciwe(?), inni, że pachnie schizofrenią, jeszcze inni widzą w tym brak innego pożytecznego zajęcia.
W moim przypadku było tak:
istniała swojego czasu grupa 'explorerów', którzy oprócz penetrowania podziemnych zakamarków miasta, postanowiła stworzyć takie miejsce jak to forum. Oczywiście głównym inicjatorem był właściciel portalu, ale o tym nie muszę chyba pisać. Są tu też gdzieś zdjęcia z tego historycznego momentu, ale nie chce mi się ich szukać.
Aby więc rozkręcić to przedsięwzięcie (jak się okazało trafne, przetrwało już 5 lat), pisaliśmy każdy nieraz za dwóch albo i za trzech. Takie jest mniej więcej wytłumaczenie tej sytuacji. Nie wiem, dlaczego uważana jest za naganną i napiętnowana. Wcale się jej nie wstydzę, solo zacząłem pisać ponownie, także aby zadośćuczynić tym, którzy jednak się w tym nieco pogubili. Stąd może ciągłe pretensje.
Na koniec cytat z ‘Dialogów’ Seneki: ‘Najbardziej znieważającą zemstą jest nieuznawanie kogoś za godnego, by się na nim zemścić. Wielu ludziom lekkie krzywdy ciężej się dały we znaki, dlatego, że je pomścili. Ten jest szlachetny i wielki, kto zwyczajem wielkiej bestii z całkowitą obojętnością słucha szczekania maleńkich psiaków.’
Dlaczego ten cytat? – tak mi się przypadkowo otworzyła książka na tej stronie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
W związku z tym jeżeli niezmanipulowany programem graficznym wizerunek burmistrza uważasz za osobę dotkniętą zespołem Dauna... to na jego miejscu bym się przynajmniej obraził... Burmistrz tak się czasem uśmiecha...
Grzegorz pisze:
Wycięto w pewnych fragmentach samą twarz z tym skrzywieniem na twarzy, co kojarzy się jednoznacznie

dziwne że tylko Tobie sie to skojarzyło z daunem :lol: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr, przyznasz jednak w swej mądrości, że nawet szczekanie małych piesków staje się zbyt dokuczliwe, kiedy rozlega się za często, dźwięk staje się upierdliwie nieprzyjemny co potęguje wrażenie niskiej złośliwości i jest do granic wytrzymałości namolny:

Chuck Norris jr pisze:
Zdominował długością swoich postów nawet przekornego,

Chuck Norris jr pisze:
a Przekorny choruje, czy gdzieś wyjechał na urlop?

;-)

ps. Dziwię się, że cytując Senekę tak niewiele wyciągasz nauki dla siebie. Chyba, że wyszukujesz tego typu zdania wyłącznie z myślą o tym, żeby komuś dokopać sprawiając przy tym wrażenie "męża światłego". Lubisz, jak widzę, karmić się złudzeniami... :roll:

Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 14:48 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
Po kiego dublujesz (nie pierwszy już raz zresztą) treść swojego posta?

Szanowny Turku
Dziękuje za uwagę.
Nie wiem co się stało.
Było to przypadkowe.
Nigdy moim celem nie jest dublowanie posta.
Z pewnością to wina Admina albo on za tym stoi.
Reszta później.
Pracuję.

P
G
a za 191 dni ....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Dziwię się, że cytując Senekę tak niewiele wyciągasz nauki dla siebie
wyciągam, wyciągam, człowiek się całe życie uczy :grin:
a dokopywać Ci nie chciałem, chyba, że sam tak to odczytałeś, powtarzam, nie taka była moja intencja.

Tytuł:
pismak
pismak

Ja osobiście jestem oburzony takim podejściem do obecnego BM. Nie należę do jego sympatyków, widzę ogrom błędów i brak doświadczenia, choćby w pracy z ludźmi.
Zdecydowanie jednak potępiam takie działanie o ile miało ośmieszać i kpić. Jestem zaszokowany, ze całość ukazała się na forum. To także metoda upowszechniania materiałów i nie powinno to być na forum rozpowszechniane. Jeśli ktoś to znalazł powinien skontaktować się z BM a wg mnie On powinien zgłosić to do prokuratury lub na policję, jeśli oczywiście to mu przeszkadza.

Zastanawiam się jeszcze nad innym podejściem do prezentacji, słowem może jest jeszcze druga strona medalu, może to wszystko stało się po to by z Gronicza zrobić męczennika, zwłaszcza w momencie kiedy toczy się dyskusja nad przyczynami nieudzielenia moim zdaniem absolutorium Groniczowi. To przecież można także czytać jako gloria uciskanego.
Zaznaczam , że ludzie z Zespołem Downa mają zaokrąglone rysy, ich nosy są małe i łagodne, dodatkowo to osoby, które mają miły i sympatyczny wygląd, choć odmienny od powszechnie znanego. To też tu nie pasuje.
Zatem trwa kampania Gronicza o zachowanie stołka. I widać że są media, które mu pomagają. Może wykonano to na zlecenie bohatera?
Całość ma zdyskredytować opozycję i o to tu chodzi. Przeczytajcie sam tytuł tekstu umieszczonego na forum, jestem kolejny raz w ostatnim czasie zaszokowany. To zaczyna wyglądać, na zorganizowane, perfidne działanie.
Już niedługo okaże się , że opozycja zburzyła niewybudowana hale sportową, wydała zbyt dużo kasy na ORLIKA, że CBA ma zarzuty do opozycji, że RIO wskazuje na naruszanie prawa opozycji itp. itd.

Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 9:33 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Ja osobiście jestem oburzony takim podejściem do obecnego BM. Nie należę do jego sympatyków, widzę ogrom błędów i brak doświadczenia, choćby w pracy z ludźmi.
Zdecydowanie jednak potępiam takie działanie o ile miało ośmieszać i kpić. Jestem zaszokowany, ze całość ukazała się na forum. To także metoda upowszechniania materiałów i nie powinno to być na forum rozpowszechniane. Jeśli ktoś to znalazł powinien skontaktować się z BM a wg mnie On powinien zgłosić to do prokuratury lub na policję
typowy temat zastępczy, niewart najmniejszego komentarza. Jeśli tak rozbudza emocję i wyobraźnie, świadczy tylko o elektoracie. Zostawmy za przeproszeniem duperele i zajmijmy się meritum sprawy: miastem, jego przyszłością, koncepcjami rozwoju oraz polepszeniem naszego bytu. To powinno być przedmiotem naszej dyskusji, a nie to, jak się ktoś uśmiecha.
Spiskowe teorie zostawmy również ich wielbicielom:
Marko pisze:
Może wykonano to na zlecenie bohatera?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Jeśli tak rozbudza emocję i wyobraźnie, świadczy tylko o elektoracie.

No to wydaje się, że o naszym lokalnym elektoracie świadczy bardzo dobrze, biorąc pod uwagę nikłe zainteresowanie tematem. Odezwało się raptem 8 osób (ze mną licząc), przy czy Ty jesteś jednym z liderów, jeśli chodzi o częstotliwość zabierania w nim głosu... ;-)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
o naszym lokalnym elektoracie świadczy bardzo dobrze
pozwolę sobie mieć tu inne zdanie, mam ten komfort będąc z boku polityki. Gdyby był bardziej dojrzały, potrafił wyciągać wnioski , bylibyśmy nieco dalej, niż jesteśmy, ale to oczywiście nie jest wyłącznie Twoja wina ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.