YELLO_35 pisze:
Tak od siebie napisz - nie cytuj
Taki wielki przeciwnik "regulacji" i ograniczeń a sam zioniesz hipokryzją.
Mam nadzieję, że nie nakażesz mi np używać ograniczonego alfabetu
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Cytowanie myśli jest formą ogólnie aprobowaną nawet w opracowaniach naukowych, więc "proszę Cię "
Na szczęście Grzegorza demagoga już z nami nie ma...(Dziękuje notabene Turkowi), ale osobiście uważam, że BM nic nie robi w celu promocji miasta, poddał się niekorzystnej dla miasta sytuacji odnośnie handlu w mieście.
W Bolesławcu np. UM zniósł opłaty za reklamy w mieście tak aby wesprzeć handlowców, albo UM w Bolesławcu zleca usługi wyłącznie na rynku lokalnym. U nas do Bydgoszczy jeżdżą.

i to nie żart.
Ręce opadają...Tu chętnie bym parę spraw przytoczył, ale nie będę "robił w gniazdo" i prywaty wyciągał na światło dzienne.
Co do ryneczku to się z Tobą zgodzę, ale uważam, że lokalna władza czy to UM, Starostwo czy gmina powinno posiadać wspólną strategię... dla dobra regionu.
Acha...
YELLO_35 pisze:
Market powstanie poza miastem.
Co to ma do rzeczy, nie rozumiem. Przecież wiem, że zezwolenia daje kto inny niż BM ale „idiotą” nadal jest ten (wg mnie oczywiście), kto wydaje zgodę na taką inwestycję.
Patrzenie przyszłościowe, a nie od wyborów do wyborów (krótkowzroczne), jest u nas nieosiągalne?
cdn.
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 11:46 am ]tadam pisze:
A co do wykładu Doktora to nie był on odpowiedzią na moje pytanie. Ale to nic.
Brak czasu sorki, Yello mnie zaabsorbował tym razem...ale chętnie wpadnę na czwartkowe spotkanie.